**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am revenit din concediu! Copii au racit la munte, iar cel mic are si otita! Suntem la aNTIBIOTIC CU AMBII! pOZE:

http://family.webshots.com/album/574512517Szikcm

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Madi, imi spui si mie unde ti-ai scos pana la urma alunitele?Stiu ca tu cautai o clinica si ma intereseaza si pe mine.Am una mare care trebuie scoasa, e intr-o zona sensibila, se freaca de haine si m-am hotarat sa ma duc, dar nu stiu unde.
Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)

Lavini am fost la control la Bioderm, acolo am facut dermatoscopia, la Dr. Monica Agapie, iar de scos le-am scos la Policlinica fosta Elias. Doctora mai lucreaza si aici, am vrut sa le fac tot la ea si, in plus, era mai ieftin. Avand in vedere ca am avut 4 de scos, nu mi-am permis sa platesc 3-4 mil/alunita+160 Ron biopsia/alunita, cat era la Bioderm. Daca ai doar una de scos, eu te sfatuiesc sa te duci la chirurgie plastica, mie mi-au ramas cicatrice destul de urate, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Poohy, am luat de la farmacie, e o cutie alba cu o dunga 'ou de rata'.Producatorul e TIS FARMACEUTIC, pe asta o aveau pe asta am luat-o.Si asta contine alcool, iar la mod de utilizare zice :
->copii intre 1-3 ani: 5 pic de 3 ori pe zi
->produsul se poate utiliza singur sau diluat intr-o ceasca de sirop sau miere de albine.

Bafta maine lui Manucu la gradi.SI mie mi-a fost f greu ma simteam vinovata ca din cauza de bb2 Andrei tre sa mearga la gradi.Acu zic ca am avut numai beneficii, exceptand racelile, desigur :).Iar daca mandra e asa iubitoare de copii, cu siguranta va fii in elementul ei acolo.

Madi, mersi mult de tot, am notat.Eu intrebasem doar la CMU, unde mi-au zis acu ceva timp ca ma costa 100 eur.De biopsie drept sa zic nu am intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy exista propolis glicolic, fara alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ella chiar frumos ai povestit de copilaria voastra. daca citeste aici, poate soacra o sa reuseasca sa te cunoasca mai bine si sa isi schimbe in bine parerea despre tine si sunt de acord cu vas care a scris tare frumos

apropo de fotbal, nici eu nu as vrea sa-l intereseze pe calin, insa deja manifesta o pasiune pt jocul asta si chiar talent as zice eu asa ca cu regret, daca va voi il voi da...mi-e numai sa nu invete prostii pe acolo. eu la inot, ski si arte martiale as vrea sa-l dau, si poate la un sport de echipa..si sa ramana cu ce i-o placea lui.

kid, poate nu e un lucru rau ca pe mihai il intereseaza ce scrii tu..

liv, e superb articolul BEBETERAPIA nu stiu ce inseamna retelele pamantului, insa am inteles ideea, asa este astept poze

betty, nu cred ca va afecta palmuta pe andreea prea mult. si eu i-am dat la fund lui calin de vreo 2-3 ori, nu am dat tare insa am regretat mult dupa aceea, ca sunt impotriva bataii, si de atunci gasesc solutii alternative care functioneaza foarte bine. voiam sa zic ca e posibil sa ne mai scapam cateodata..

madi, si eu vreau sa merg sa scot cateva alunite dupa ce nasc, ca am impresia ca una s-a marit un pic, si tocmai voiam sa te intreb si eu unde ai fost. cum a fost in vacanta, ceva poze?

lauradi, bine ai revenit ceva poze cu ducu?
si calin e atasat de pisica, l-am intrebat daca o iubeste si a zis ca da numai ca a ramas la bucuresti..

teodoral eu te tin minte cred ca plansul la gradi e o etapa de acomodare, eu zic ca va trece, insa nu stiu cat dureaza. ce bucle superbe are ariana

ioana, fain ati petrecut la mare vreau si eu sa ajung la munte in septembrie, dar depinde cat primesc iar de lucru..

lavini, si eu ma intrebam ce mai faci poze nu ne arati? nu stiu ce sa-ti zic cu urlatul, si mie mi-e teama de asta, am vazut un subiect pe forum despre copil urlacios care nu suporta sa stea fara mami, sa-l caut.
uite-l http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140126

alynta, faine pozele de familie

ma bucur ca s-au acomodat bine la gradi capsuneii si m-am distrat la perle

din ce spuneti voi de scutece, cred ca as putea incepe si cu calin, e tot la faza in care spune atunci cand face. dar mie mi-e lene sa sterg dupa el, asa ca mai astept un pic. nu stiu daca fac bine, avand in vedere ca si aparitia surioarei o sa produca ceva schimbari si poate ar fi mai bine sa fie rezolvata dinainte treaba asta.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci Lavini, Mica
Mica, am gasit ceva pe net despre propolis glucolic - dar ziceau ca nu exista instructiuni speciale pentru copii. Sti cumva cum trebuie administrat la copii? La fel ca la adulti? La fel la propolisul cu alcool de care foloseste Lavini?

Manu se duce maine dimineata la gradi... Azi am lasat-o sa manance cum vrea iaurtul, s-a facut alba toata pe fata, s-a frecat cu lingurita, cu servetele si nu m-a lasat sa o spal o ora. In concluzie seara era iar iritata :(( Of.

Betty, te inteleg cu Alexandra atarnata de san... Ziceai ca nu ai avut lapte la Andreea, si imi dau seama ce e in sufletul tau. Ma bucur mult ca acum ai indeajuns si nu ai trecut de 2 ori prin cosmarul asta

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Azi e ziua mea si nici macar nu am stiut, daca uita sotul si prietenii, eu nu stiam.

poohy, la Andreea am avut lapte, dar nu a supt, sau nu am reusit eu sa o fac sa suga, m-am muls 3 luni. Acum am, dar parca ii trebuie mai mult Alexandrei, poate e numai o etapa. Oricum asa ma bucur ca o pot alapta, cred ca ma apucau depresiile pe bune daca nu reuseam. Si eu nu pot sa ii fac program de supt, ca nu apuc sa ma uit la ceas nici cat suge, nici la cat a supt, plus ca o mai intrerup uneori cum o am si pe Andreea si nu mai vrea dupa.

Lavini, e greu cu copil plangagios, si Andreea a terorizat vecinii, unii ma intrebau de ce plange atata. Dar eu nu am gasit solutii in 2 ani, abia acum de vreo 2 saptamani e ok. Si mi se pare schimbata si intelegatoare, probabil a mai crescut. Si e tare rau sa nu dormi.Eu daca dorm, le pot face pe toate, dar daca nu, nu fac nimic, stau asa aiurea, ma misc in reluare.

Gata, ca ma striga Alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy bafta la gradi. A plecat si Maya mai devreme cu tati si s-a cam plans ca merge la gradi....
Despre propolis am citit pe net, sunt pareri pro si contra, am vazut ca unii nu recomanda la copii ca pot da alergii...
Eu o sa cumpar broncho-vaxom sa am in casa si la prima raceala serioasa o sa incep sa ii dau.

LA Multi ANi de Sf Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Betty, La Multi Ani!!!!!
Nici eu nu am reusit sa ii fac program de supt lui Mihnea (cat a supt mai mult). Doar acum cand e pe biberoane cu desert san (cam de la 4 luni) mananca la 3 ore. Des, dar asta e. Nu vrea mai mult si in maxim 3 ore urla de foame ca din gura de sarpe.
La 5 luni si 2-3 saptamani o sa incepem diversificarea, sa vedem atunci

Mica, merci. Stiu si eu de alergii, dar nu cred ca Manu e - ca geardiaphyt-ul contine si nu a avut nici o reactie. Trebuie sa ii dau ceva pentru geardia asta, sa nu se intoarca...

Am dus-o pe Manuca :(( Nu vroia sa intre, cred ca s-a prins despre ce e vorba... Si de la ratusca cea urata ii e frica sa nu ramana fara tata, mama si dada (bunica). A fost ok la inceput, a intrat in clasa si noi ne-am dus sa vorbim cu manager-ul educativ, dar cand sa plecam (cam la 1/4 de ora) am auzit-o pe Manuca tipand disperata ca vrea la mama. Era o voce speriata rau. Am vrut sa ma duc sa o iau si sa fug cu ea... Dar mi-au zis ca ma suna daca nu se potoleste ca sufera. Acum astept ca pe ace sa vina ora 1 sa o iau.

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Am intrat si noi sa uram LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!!!

Mergi la inceput