Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dana esti super simpatica...inteleg ca tu nu esti convinsa pe deplin ca nasterea naturala e o chestie care doare
Eu ma indoiesc sincer ca de frica sa nu fie mai rau ....o vrei
Dar eu zic sa te tii tare pe pozitii, nu strica la psihic

Vroiam sa va mai zic fetelor, asa cum amintea si Camy de dimineata ca maine NE INCEPE SI NOUA ODISEEA

all !!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Yuhuuuu, eu cred ca mai baga si ceva whisky la epi ca prea sunt vesele toate. Sa nu va speriati de ea, e un lucru minunat, contractiile sunt la fel de regulate dar durerea nu se simte, simti numai asa ca te strange burtica parca iti face cineva masaj pe deasupra.Un dr simte si el contractiile daca pune mana pe burtica.E super.Premiul nobel pentru cine a inventat-o.

Angelli imi dau seama ca tu vb din experienta, de la Andreas: acum ca te-am prins, trebuie sa te intreb:
- au fost extrem de dureroase contractiile pana la montarea epiduralei? adica a fost o durere care te-a luat prin surprindere..ceva gen "wow, mama"
- cat a durat nasterea din mom montarii epiduralei?
- ai reusit sa colaborezi la impins sau a trebuit sa apese medicul pe burtica?
- bebe nu a fost tare somnolent la venire? ai reusit sa-l alaptezi in ziua aceea?

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ohooo, vesti proaspete!!!

hai CROCOOOOO

Din pacate nu mai am vesti de la Kateryna, dar ii tinem pumnnii in continuare, dr idioti care o chinuie atata!

hai KATERYNAAAA

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 4z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 4 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Dana15, eu sunt o mamica fara epidurala . Mie mi s-a montant cateterul la 20 minute dupa ce s-a constatat ca aveam dilatatie 8, insa nu am simtit nimic din acea raceala, care se zice ca se simte cand se introduce anestezicul. Cred ca mi-au pus doar acele, furtunele si ce mai era pe-acolo si atat... Oricum era mult prea tarziu pt epidurala; nici nu stiu pt ce au facut-o... Durerile nu s-au schimbat ca si intensitate... Din punctul meu de vedere, nu e dracul chiar asa de negru. Am nascut relativ usor si repede, cu declansare; de cand mi-a pus pastiluta pt declansare si pana am nascut au trecut 5 ore. Ca sa-ti faci o idee, am avut si 5 rupturi (col 1, 2 vagin, 2 perineu) dar durerea nu mi s-a parut chiat asa de insuportabila. Copilul, un capos de altfel (cam peste limita normala; asa e si tati, mai capos)a iesit dupa ce am impins a treia oara... Eu zic ca se poate... De data asta, vreau sa merg din start pe varianta fara epidurala. O sa am la mine o trusa (ca tot am primit-o de la o prietena), insa n-am de gand s-o folosesc...

Lore saru'mana de raspuns! eu nu stiu de ce ti-or mai fi pus epi la dilatatie 8, dar in fine..
zic si eu...a iesit destul de repede copilultul! dupa doar 3 "scremete"?!! m-am speriat de cele 5 rupturi, dar din "tonul" tau imi dau seama ca nu au fost grave..si oricum, daca aveai epidurala asta nu insemna ca nu se produceau rupturile;
multumesc inca o data!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

sa stii ca ai dreptate Lucia..nu sunt convinsa ca nasterea iti provoaca cea mai de nesuportat durere! imi tot spun ca totul tine de starea psihica in general si mai ales din ziua aceea...as vrea sa ma prinda intr-o faza de genul "mommy power" "I CAN DO this"..tot incerc sa ma autosugestionez in acest scop;

cum ai spus si tu..nu strica la psihic! vom vedea cum va fi deznodamantul

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La mine cu nasterea e mult mai simplu, n-am decat 2 dileme, sa fiu treaza sau nu (adica tipul de anestezie la cezariana), aici inca nu-s ce sa zic, dar la mine naturala nu intra in calcul nici macar 0,000001 % si am argumente personale cat pentru 3 romane, acum sa vedem practica ce spune.....

Intreba cineva despre gentutza pentru carucior, nu ma intrebati cine, ca am eu o idee, dar mi-e ca o dau in bara si nici timp sa sap nu prea am.
Spunea ca e mult 150-250 lei si mi-am adus aminte ca am vazut la Help net gentuta (dar e cam mare ca sa fie numita "gentutza", pe albastru), in set cu multe cosmeticale si parca si un scutec, la 125 lei - nu pot pune link, cautati si voi dupa Sanosan gentuta happy hour- http://newsletter.helpnet.ro/helpnet/2009.03/index.php?page=pentru-pitici#b3. Nu am desfacut-o sa ma uit la ea si nici nu stiu cat de bune sunt produse de la Sanosan, insa e o varianta, se poate incerca, poate e pe placul cuiva, poate ajuta pe cineva....

N-am facut un calcul exact, dar daca scazi ce contine, geanta cred ca ajunge la vreo 60-70 lei.
Pentru cine vrea sa calculeze la cat ajunge, are aici preturi: http://www.helpnet.ro/?pid=10&radioSet=2&cuvant=Sanosan&ce=cuvant

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

UFF,de-abia v-am prins dupa 3 capitole
Maria Sa va dea DD putere sa treceti peste incercarea aceaasta
Imi pare rau pentru fetele care au probleme,se grabesc bbii sau sunt doar speriate/ingrijorate.Tinem pumnii si speram sa fie bine pentru toata lumea
pt vestile bune de la Monica si Dragoselu!
Ellenutza,super metoda de preparare a lapticului cu termosul .Mie mi-e de mare ajutor orice informatie legata de alimentatia artificiala,pentru ca nu voi avea voie sa alaptez

Am fost si noi astazi toti 3 la control.Bebica are minim 2800g,colul e inchis,semne nu sunt deocamdata,asa ca astept sa ma sune nenea drul zilele acestea sa ma cheme .Trebuie sa fiu cu bagajul facut,hidratata tot timpul si fara mese copioase(tocmai am prestat una )
Si cu fibromul m-a linistit,mi-a spus ca nu se complica inutil,daca merge scos il scoate,si nu se pune problema de scos uterul cu totul,Doamne fereste!Doar ca va dura operatia cu 10 minute mai mult,iar ca recuperare dupa,e la fel ca la o cezariana normala.Chiar mi-a dat incredere si optimism de data asta,si sper ca o sa fie bine.

Aaaa,si dupa ce am ajuns acasa,am vazut o pata maronie pe chilot.Am urmarit-o si s-a tot diminuat de dimineata pana acum.Eu sper sa fi sangerat un pic de la control,ca mi s-a mai intamplat,sa nu fie dop sa-mi strice planurile tocmai acum.

Vreau sa pun si eu pozici pe webshots ,imi da si mie cineva userul si parola,please?

39 sapt+ cu
MARA IRINA

Mergi la inceput

Bravo Alecsxa pentru vestile bune! deci si tu tinzi catre 40!!

tinem fetele pe aproape

oare Carina ce mai face? ca cica s-a dus la control..s-o fi prelungit treaba?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bag si eu niste agitate pentru katerryna si crocodana Daca mai poftiti si altele la ele, serviti-va, nu va sfiiti

techila, ma suni cand vrei tu. Ma bucur ca va descurcati cu balenii. Cu alaptatul simultan e mai greu, asa este. La mine merge mai bine in ultimul timp, dar ma gandeam ca sunt ei mai maricei, ca pana acum ii pierdeam printre perne

hi5
poze

Mergi la inceput

mai da ce liniste pe aici! poate ca va odihniti ca mai incolo trebuie sa felicitam macar 2 mamicute

HAI FETELE!!!!!

CROCO
KATTERYNA

ma duc si eu sa vad ce mai zice nenea Capraru

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput