Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele

am vazut pozele Techilei....Doamne ce copii acolo, iti vine sa-i mananci, nu alta...

Aida ce AMR ai scumpa....Doamneeeeeeee...abia astept sa nasti

NelaM da...azi e prima zi de toamna, prima zi oficiala a acestei odisee frumoase. Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun, sa aflam de acum inainte numai de bine

...si acum la somn cu mine ca sunt terminata nu ami stiu ce sa mai fac...nu mai reusesc sa-mi gasesc pozitgia in pat...si sunt extrem de obosita

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

NelaM si Andre,

pentru incurajari.
m-am prins ca 18 e o zi buna.

Numele lui bebe va fi Dinu Andrei
si cred ca il voi alinta Andutzu dar sotul meu vrea sa ii spuna Dinu, asa ca il vom zapaci putin pe micut.....

vedem cand incepe sa vorbeasca ce nume isi alege.

azi ma interesez pe net despre zodii
(ce probleme am si eu)
fecioara barbat versus balanta barbat

fecioara pentru fete o stiu, de balanta nu prea stiu nimic.....
asta just in case ca doftora imi spune sa mai asteptam cu nasterea.

fete dragi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

...si acum la somn cu mine ca sunt terminata nu ami stiu ce sa mai fac...nu mai reusesc sa-mi gasesc pozitgia in pat...si sunt extrem de obosita

Buna dimineata, Camy draga.
Daca te consoleza cu ceva, sa stii ca si eu dorm din ce in ce mai putin si mai agitat, am nopti si nopti, si mai bune, si mai rele. Incerc sa ma gandesc ca e ceva normal, ma pregateste mama natura pentru cand o sa dorm din doua in doua ore numa, sa nu fie trecerea prea brusca...

Somnic usor si sper sa te odihnesti.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Camy ,

te inteeg perfect cu pozitia in pat, si mi mi-e din ce in ce mai greu sa gasesc pozitii comode, dar ma ajuta perna pentru gravide, sau cum iar spune Techila " ma ajuta Camila" .

daca ai use it, daca nu inceraca cu multe perne, cand stai intr-o parte pune un picior pe perna (ex stai pe stanga, pui piciorul drept putin mai in fata pe o perna), greu ma mai exprim, sper sa te fi lamurit putin.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata scumpelor

intru sa fac capitol

Aida ... 37+ AMR max 14 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

si acum am observat ca
daca am neuronul gravid nu mai stiu sa scriu
gramatical corect si mai mananc si multe litere.

scuze.

Aida, daca esti pe aproape, ajuta-ne cu un capitol nou.
saru mana

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

184 e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Buna dimineata,fete dragi!
si de la noi,inca in formula 2 in 1!
Vad ca dorm foarte bine acum pe ultima suta de metri,desi si eu imi gasesc greu pozitia,si parca ma doare tot corpul(maini,picioare),dar mai e un pic.
Cristina_ana,daca dopul s-a dus si nu mai ai ce face pe acasa,pai sa incepem antrenamentul Ti-a trecut iritatia?
Raluk,pai ma cheama sa scoatem bb din burtik .Tineti agitatele pe aproape!
Si mie imi place de tine cum ai tu ceva de spus pentru fiecare fata
NelaM,felicitari pentru bbblina grasunica!Te inteleg cu durerea de la controlul pe masa,ca si pe mine m-a cam bulversat ieri(ca tot ma plangeam eu ca nu ma "cauta"pe acolo),ma durea si burta dupa aceea si am si spotting maroniu care vad ca nu trece
Anamaria,felicitari pentru programarea cezarienei.

Azi vreau sa termin totusi cu bagajul,sa inchid fermoarul si sa-l pun la usa.Pana acuma nu am reusit sa definitivez decat dosarul cu analize.
Si trebuie sa ajung si la dr de familie pentru prenatal.Am o gramada de treaba azi,sper sa nu ma apuce nascarea,ca nu e nici drul in spital.

39 sapt+ cu
MARA IRINA

Mergi la inceput