Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Anamaria cred ca vei numara fiecare secunda pana sambata.
Eu zic sa finalizezi bagajul si sa stai relaxata la TV cu un capucino, mai iesi sa te mai plimbi zilnic....mai vorbesti cu noi si vor trece zilele imediat.
Mult succes si sa ai parte de o nastere usoara

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979
Mi se pare un secol pana sambata pe 5. Baietelul ieri mi-a tras suturi la greu la maternitate, cred ca mi-a simtit emotiile + 38, Cristian Alexandru

Multa bafta sambata, acus acus trece vremea si vine sambata, ziua cea mare! Iti tin pumnii sa fie totul bine, sa te recuperezi usor si Cristian sa fie sanatos. O sa fie bine.
Eu m-as bucura de burtica, in timpul cat a mai ramas, astea cateva zile.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

NelaM,

super , daca vrei nastem impreuna.

eu am ramas cu doctora sa imi aleg o zi de cezariana dupa 16 Septembrie (am dioptrii mari -5 si -6 si risc mare sa creasca la nasterea normala)

cochetez cu 18 cand am avea 38w si 3 zile, asta daca nu ma apuca ceva pana atunci ca din dl. dop elimin in fiecare zi putin cate putin.

36+

Anomis, iti tin pumnii pe 18, daca ramane asa (n-o sa uit ziua pentru ca atunci e ziua mea de nastere). Poate imi face si mie Ana surpriza taman de ziua mea, mai stii? Eu as vrea sa mai stea acolo un pic, pana dupa 20 sept, sa fiu sigura ca suntem mutati pana atunci. Dar eu sunt ok si daca vrea ea sa vina mai devreme, cum vrea Dumnezeu.

Cum il cheama pe baietelul tau?

Mergi la inceput

Luto, cum a fost kiwi? Si-a facut efectul, asa, macar un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Da, si-a facut efectul

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMAnomis, iti tin pumnii pe 18, daca ramane asa (n-o sa uit ziua pentru ca atunci e ziua mea de nastere). Poate imi face si mie Ana surpriza taman de ziua mea, mai stii? Eu as vrea sa mai stea acolo un pic, pana dupa 20 sept, sa fiu sigura ca suntem mutati pana atunci. Dar eu sunt ok si daca vrea ea sa vina mai devreme, cum vrea Dumnezeu.
Hop si eu sa va dau buna dimineata ca si ziua mea e tot 18 si port noroc, asa ca Anomis, de va fi sa ramana 18, mergi cu incredere. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Da, si-a facut efectul

Cea mai fericita 38 + cu

URAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Neata si de la mine si o aburinda

Azi imi fac program de iesit din casa ca parca sunt ametita, cred ca m-am sculat prea brusc...

Faine bancurile de aseara

Si pozele Techilei cu boracii sunt super...app, vreau si eu link la poza cu taietura, eu nici acum nu o vad

Croco, cred ca abia astepti sa-tii puiul in brate! Ce frumos trebuie sa fie! Intalnire linistita si laptoasa iti doresc!

Pup fetele si mai vb mai incolo

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Hop si eu sa va dau buna dimineata ca si ziua mea e tot 18 si port noroc, asa ca Anomis, de va fi sa ramana 18, mergi cu incredere.

26 + Chiara Ada

Hehe, buna dimineata! Ce coincidenta draguta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor...intru sa o feliicta pe CROCODANA SI SA II UREZ BINE AI VENIT PE LUME BEBE AMALIA!!!! SA ITI BUCURI PARINTII!!!

Azi am iar zi de catedra ....ieri dupa masa am ajuns cu niste picioare elefantine acasa si vad ca nici azi nu sunt complet desumflate...cred ca asa ramin pina dupa nastere!

Vazut pozele cu balenii Techilei...vai ce scumpi sunt! Bravo Techila...ai facut treaba buna!

Raluk... si eu ma gandeam la acelasi lucru cu landoul...ca e usor de carat de colo colo bebele in el...sper sa fie asa cum imi imaginez...si merci de link. Sper sa se rezolve cu cei 15 % desi unul din prorectori ieri mi-a spus ca noi nu avem bani de salarii pe septembrie...asa ca sa nu imi fac iluzii. Bine ca fac munca patriotica in medical fiind....

Va pe toate si va doresc o zi buna, eu trebuie sa fug!

34 + cu

Mergi la inceput