Rosii conservate?
Adica rosii dintr-alea ca din conserva: intregi in bulion. Aveti idee cum se pun?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
Raspunsuri
claudiai spune:
Uite aici cateva sugestii :
http://forum.desprecopii.com/forum/recipe.asp?action=showall&cat_id=52&parent_id=9&parent_name=Conserve+pentru+iarna&sub_name=Bulion+si+suc+de+rosii
Spor la treaba si sa ne anunti de rezultate
lulu77 spune:
puisorul, eu nu mai pun rosii in bulion. Cumpar rosii mici, gen prunisoare, tari dar coapte, le spal, le usuc si le pun in pungi la congelator. Pun in punga cate am nevoie la o portie de mancare.
Cand scot iarna, ptr gatit, le dau sub jet de apa calduta, imediat se desface coaja si le tai cuburi asa congelate si le pun direct in mancare.Se mentin excelent.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
marius spune:
Eu iau din gradina rosii maari si coooapte bine la spal le tai felii subtiri apoi in congelator in punga si iarna tai cat am nevoie. Aroma si gustul se pastreaza foarte bine.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
puisorul spune:
Multumesc pt sugestii.
Foarte buna ideea cu congelatul.Trebuie sa tratez cu mama daca mi le pune la ea ca eu am umplut deja lada cu fructe .
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
violeta29 spune:
Buna!Eu pun si la congelator dar mai pun intr-un fel.Fac suc de rosii(rosiile date prin masina speciala si fierte ,reteta clasica),in borcane de 800 gr pun rosioare mai mici,cate 4-5, depinde cate incap, si cand e sucul fierbinte torn peste ele, sterilizez borcanele si gata rosiile.Noua ne plac tare mult, pun si la ciorbe, ca sa nu mai acresc cu bors!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)