Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Smaranditza...chiar de speriat prin ce ai trecut. Ar trebui sa mergi la dr totusi, chiar daca exista riscul sa zica din nou ca nu ai nimic, macar sa stai linistita. Poate intr-adevar niste analize de sange mai amanuntite or scoate la iveala ceva lipsuri de vitamine si macar stii cum sa eviti pe viitor.
Ma gandesc ca Magnerich alea a tale or fi ce e la noi Gynipral?... desi, eu cu logica mea, dupa denumire as zice ca e ceva pe baza si de magneziu. Nu ma judecati...dar pe mine numele asta de pastile la asta ma duce cu gandul prima data.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

many-bani - o sa intreb si eu la maternitate, cand o fi sa se apropie termenul. fiind si decembrie, mai practici ar fi niste pantaloni insa sa vedem ce cerinte au...
la operatie stiu ca-ti dau pijamale de-ale lor speciale (niste zdrente) asa mi-au dat cand m-am operat de apendicita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bai ce invidioasa sunt...
Ce frumos trebuie sa fie sa ai o camera pe care sa o amenajezi numai pt bebe. Si ce frumos e aranjata . Adevarati printi si printese se pot considera cei care au parte de asemenea camere.
Sa o "po****ti" sanatosi. Abia astept si poze cu patutul acela ocupat si deranjat asa putin, ca prea de vis pare totul .

ps: cum noi am fost 4 frati si am dormit la gramada si nu am avut niciodata o camera numai pt mine, cred ca m-as simti super intr-o camera de bebel asa frumos aranjata. As putea sa traiesc intr-un decor din ala pana la adanci batraneti, fara sa simt lipsa la camera noastra de adulti de acuma cu catuse pe pereti si alte chestii .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Spun si eu buna dimineata..la ora 12...da pt mine este inca dimineata ca m-am trezit la 11
Scuze pentru absenta de ieri , am fost la tara unde am reusit sa capat o raceala de mai mare frumusetea..Ramona Copot ai companie acum!!.....da pe mine ma doare rau in gat,imi curge nasul, si cand ma apuca tusea behai ca o oaie

Mai am de citit din cap trecut
REVIN

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, revenit din concediu, mai am o sapt dar asta este dedicata camerei lui bebeloi

La Multi Ani tutror pt ieri sa traiti si sa va traiasca si Alexandrii din vietiile voastre, noi pe langa asta am sarbatorit 1 an de la cununia religioasa

Raportez insomnii de cateva nopti ma trezesc pe la 3 si pana la 5 ma uit la TV bebe activ noaptea si ziua doarme, am scapat de picioarele umflate se mai umfla doar cate putin mainile mai mult, mijlocul doare cand ma intind in pat si cam atat

mi s-a pus pata sa-mi fac suvite, ce ma sfatuiti ? am tot citit dar parerile sunt impartite evident

de zapacita ce sunt am scris la pufuleti de ian februarie

27+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

am intrat pe poze sa va vad cat mai sunteti de frumoase, floricik, ildiqo, ancutza, busymummy, lumi, ramona foarte frumoase pozele de fapt voi si burticile, o sa ma mai uit si la restul dar am de citit din urma

27+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ralucib eu in sarcina m-am vopsit o singura data...dar sunt deja alba in cap...ca am albit anul trecut instantaneu cu dariusica..
Am zis ca ma voi mai vopsi la sf de sept cand e si ziua mea...si gata in sarcina asta....de 2 ori e suficient

Busymummy nu mai stiu daca ti-am spus ca-mi place camera lui bebe...seamana cu camera lui darius..doar ca se vede ca la bebele tau e mai mare...na..eu stau intr-un ap de 3 camere..
Foarte frumoasa...si mobila lui Flavius e tot alba...
merg sa-mi pregatesc ceva de papa...ca mi-e fomica tare

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Spun si eu buna dimineata..la ora 12...da pt mine este inca dimineata ca m-am trezit la 11
Scuze pentru absenta de ieri , am fost la tara unde am reusit sa capat o raceala de mai mare frumusetea..Ramona Copot ai companie acum!!.....da pe mine ma doare rau in gat,imi curge nasul, si cand ma apuca tusea behai ca o oaie

simina -stii ce ai de facut da ? adica ce pastilutze sa iei

27+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am revenit! Motivul lipsei mele...bineinteles nelipsita pana de curent...am inrosit linia telefonica de la compania de electricitate! Intre timp am fost la spital, sa il programez pe bunicul sotului meu la o internare...si stiti ce mi s-a spus? ca nu sunt locuri! La interne e sectia plina, si l-au programat pe saracul batranel, la cei 89 de ani ai lui, numai pe 1 octombrie...dar...la noi in tara nu ma mai mira nimic!

Ramonik ai dreptate cu privire la faptul ca am facut multe pentru bebe pana acum, referitor la camera sa, insa stii si tu cum sunt gravidele, au si ele obsesiile lor...tot timpul intru in panica la gandul ca voi naste fara sa fiu pregatita cu tot ce imi trebuie.

Camy intra pe site-ul pro-bebe.rro,(fara cratima si cu un singur r la .ro) da click pe bebe se plimba si apoi pe portbebeuri. si o sa gasesti ce ti-am zis!

Voua vi se intampla ca dupa ce mergeti mult pe jos sa vi se intareasca burtica? La mine e tare ca o stanca acum! De acasa pana la spital am facut vreo 4 km dus intors...am mers eu incet...dar poate ca am exagerat!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Voua vi se intampla ca dupa ce mergeti mult pe jos sa vi se intareasca burtica? La mine e tare ca o stanca acum! De acasa pana la spital am facut vreo 4 km dus intors...am mers eu incet...dar poate ca am exagerat!

mie nu. doar cand car ceva mai greu mi se intareste si uneori asa, fara motiv... dar rar...

Mergi la inceput