Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
neata
va mai ofer o cana de .. pe vremea asta .. in bucureti ploua si e tare urat. ma astept sa-mi pape nervii in casa fii-mea dar, asta e .. suportam.
HAI CROCODANA!
HAI KATERYNA
NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI!
camy nu ma supar .. stai linistita. doar ca asa a fost sa fie .. sa nu primesc ce mi-am dorit .. si numai de data asta. nu mai am vesti de la cris, ii mai dau sms azi. si monica sper sa fie bine!
ancutza eu am folosit de la sebamed crema diper rush si mi s-a parut super .. dar eva deja era pe mustella si nu i-am mai schimbat. eu cred ca sunt bune. am un prieten care lucreaza la ei si zice ca sunt ff ok ptr bb.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anomis28 spune:
Ancutzam eu sunt total nestiutoare despre produsele astea,
revin cu intrebarea mea (ma tin ca scaiu de voi )
ce parere aveti de purtare wrap dupa cezariana?
si Dana15, danke, yupii, am gasit si pretul pentru Medela
35+
Roxxy80 spune:
NEATA!
SA INCEAPA GALERIA:
HAI, DANA!!!!! HAI, KATTERYNA!!!!!
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 11 zile
MangaGirl spune:
luci ce am gasit pt colectat lapte www.consumer.philips.com/c/avent-baby-breastfeeding/6-pcs-scf157_02/prd/gb/" target="_blank">breasts si pentru a evita www.mothercare.com/Avent-AVENT-Nipple-protectors/dp/B000JFN7GK/?AID=10358968&PID=1646355&SID=6688506.18-5457229" target="_blank">ranile de alaptat
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
ancutzam spune:
Merci Elenuta
Eu folosesc de la aceasta firma antipersirantul care nu contine Al si sunt multumita de el si am observat ca au si produse pt bebe. Sunt cam scumpe produsele dar din cate am citit si pe etichete par ok.
Anomis din cate am citit eu despre wrap este f bun de folosit dupa cezariana. Acum eu iti spun din ce am citit poate fetele care l-au folosit iti pot spune mai bine.
Si eu fac cezariana si am hotarat sa-mi iau sling pe care sa-l folosesc atat in casa cat si afara.
36+ cu bebe scump David
vias spune:
daca vreti, la semnatura am pus pozele cu caruciorul lui Flavius
Ellenuta te inteleg...imi aduc aminte ca la sarcina cu dariusica...am stiut ca e fetita pana la ultimul control cand mi-au spus ca e baietel...atata am mai plans...in hohote... parca nu puteam accepta ca e baietel..
Apoi s-a nascut...si nu m-am putut bucura de el...ca era bolnavior...si atunci asa mi-am dat seama cat de tare il iubesc, nu conta deloc ce este, era al meu...si mi-as fi dorit sa fie sanatos..sa-l am langa mine,..apoi mititelul a murit....si mereu am un nod in gat cand imi aduc aminte ca am plans ca era baietel...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
anomis28 spune:
Ancutzam,
pentru raspuns, mi-e mie teama ca doare operatia mai tare, cel putin in primele saptamani.
am vazut wrap-ul Danei15 , si ma trage si pe mine sa cumpar, ma gandesc ca il poarta sotul la inceput , macar pana se reface burtica de la operatie.
35+
raluk16 spune:
Nastere usoara, Croco!!!
Nastere usoara, Katteryna!!!
Si punem si cateva majorete pentru Carina sa vedem ce-o fi! Sa fie cum e mai bine si pentru ea si pentru bebe!
32+ Alex
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl luci ce am gasit pt colectat lapte www.consumer.philips.com/c/avent-baby-breastfeeding/6-pcs-scf157_02/prd/gb/" target="_blank">breasts si pentru a evita www.mothercare.com/Avent-AVENT-Nipple-protectors/dp/B000JFN7GK/?AID=10358968&PID=1646355&SID=6688506.18-5457229" target="_blank">ranile de alaptat MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian |
Cea mai fericita 38 + cu