Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Si va sa zica de maine incepem oficial odiseea de sept-oct?????????
Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
anomis28 spune:
Draga Camy,
eu am vazut genti separate de carut la cora, la raionul de carucioare. si binenteles pe net.
si noi trebuie sa cumparam ca am luat caruciorul cu de toate, landou, scoica, pelerina de ploaie, sac pentru piciaore, etc. dar fara geanta .
35+
Dana15 spune:
Adi sunt bine, in cea mai mare parte a timpului..mai am temeri cateodata ca bebe s-ar putea sa nu stea la caldurica pana macar la 37+, dar incerc sa le ignor; totul este nou pentru mine si sunt convinsa ca ma ingrijorez adesea pentru ceea ce nu trebuie..dar sa nu uitam ca ce a fost mai greu a trecut..eu asa vreau sa cred!!!
Plus ca in perioada aceasta am o stare de soooomn..mai ceva ca in primul trimestru...nu stiu zau cum m-as descurca daca ar trebui sa mai am grija de inca un puiut atomic, cum zici tu de Lisa..dar te cred pe cuvant, ca-i tare frumos!
in dimineata aceasta fac un pic de cercetare in ceea ce priveste pompele pentru sani; citesc despre cele de la firma Medela..ma gandesc la una manuala (si pretul are un cuvant de spus)...nu stiu, zau ca nu stiu...
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anomis28 spune:
ma bag si eu ca musca.....
asta auzisem si eu de Medela. ca au o
inovatie care imita ritmul natural de hranire al bebelusului mai precis decat orice alt sistem.
totusi sunt pretty expensive.
35+
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 ma bag si eu ca musca..... asta auzisem si eu de Medela. ca au o inovatie care imita ritmul natural de hranire al bebelusului mai precis decat orice alt sistem. totusi sunt pretty expensive. |
Anomis este drept ceea ce spui tu, si despre sistemul de pompare a lapticul, dar si despre pret...cele electrice, mai ales, lasa gol mare in buget;
dar uite eu ma gandesc la www.medela.ro/produse/pompa-san-medela-harmony" target="_blank"> aceasta..este in jur de 220Ron..ne-am putea permite; numai ca ei zic ca nu este pt utilizare frecventa..normal, ca ei le promoveaza pe cele electrice ca fiind de utilizare zilnica! o sa facem muschi la manute
modelul acesta mi l-a recomandat cumnata mea care locuieste in Franta; are un puiut care imediat face un an si inca ii mai da laptic extras cu pompa..a avut pana acum una electrica (inchiriata de la spital ..la ei se poate!) si acum si-a achizitionat modelul de mai sus..este tare incantata de ea! a spus ca trage serios!
mai cercetam..
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Draga Camy, eu am vazut genti separate de carut la cora, la raionul de carucioare. si binenteles pe net. si noi trebuie sa cumparam ca am luat caruciorul cu de toate, landou, scoica, pelerina de ploaie, sac pentru piciaore, etc. dar fara geanta . 35+ |
in Brasov nu-i Cora
offffffff
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
laura78nico spune:
Buna dimineata fetele!
Ma intorc dupa un week-end plin si doresc sa le spun si eu proaspetelor mamici felicitari si
Bun venit pe lume bb Sara Lucretia de mami Doro76, bb Ebru de mami Selen80, bb Filip de mami Gegea!
Eu azi fac cinste este ulatima zi de lucru!!!!!
Asa ca cine doreste cine pofteste...
Ma duc sa recuperez din urma si revin!
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
raluk16 spune:
Mesaj de la Croco:
"Neatza! Sunt bine, astept contractiile, a reusit sa deschida colul! emotii mari! pupici fetelor!"
32+ Alex
aidaciolac spune:
'neata scumpelor
Aida ... 37+ AMR max 15 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine