Burtici fericite de septembrie-octombrie (182)
Raspunsuri - Pagina 5
laura78nico spune:
Si am schimbat si semnatura in week-end am facut 32 de saptamani!
Laura 32+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
Dana15 spune:
Haideti fetelor sa scoatem mandrele la treaba!!!!
"Neatza sunt bine, astept contractiile, a reusit sa deschida colul! emotii mari! pupici fetelor"
CROCO
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anomis28 spune:
Draga Dana15,
pompa de care spui tu ramane in primele optiuni si pentru mine de pont, nu am vazut pretul, dar mai caut. daca fac muschi prea putrnici la mana o sa iau si una mai ieftina electrica.
Camy, incearca la raionul de carucioare la Carrefour sau la real,- s-ar putea sa aiba si acolo
preturile erau , la cora intre 50 ron si 200 ron.
Multumim mult de cinste laura78nico.
Haide Croco, Doamne Ajuta sa fie bine si sa nasti usor
35+
Dana15 spune:
Am vrut sa o sun dar [size=4]" sunt cu ochii pe noi si ne zic sa inchidem telefoanele! mi-ar placea sa fiu cu voi! va imbratisez!"..am trimis sms de incurajare; fetelor care puteti, un mesaj la fata noastra, cred ca ar prinde tare, tare bine!
intre timp
HAI CROCO
HAI PUIUTUL[/size=4]
oare cum o cheama pe fetita? sau nu stim?
Thank God I'm a woman!
ancutzam spune:
Fetele am si eu o intrebare ce parere aveti de produsele pt copii de la Sebamed?
36+ cu bebe scump David
Dana15 spune:
ce turmentat este mesajul meu de mai sus..emotiile, ptiu..
am vazut ca Raluk a fost mai pe faza
CROCO
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Draga Dana15, pompa de care spui tu ramane in primele optiuni si pentru mine de pont, nu am vazut pretul, dar mai caut. daca fac muschi prea putrnici la mana o sa iau si una mai ieftina electrica. |
Anomis vezi ca este si pretul pompei pe acolo..mergi la sectiunea "comanda" si acolo sunt preturile la toate produsele lor
Thank God I'm a woman!
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Mesaj de la Croco: "Neatza! Sunt bine, astept contractiile, a reusit sa deschida colul! emotii mari! pupici fetelor!" |
Haaaaaaide Croco
Aida ... 37+ AMR max 15 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine