Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 6
manucu spune:
Eu mi-am luat setul de la Hypnose, fara sa-l testez deoarece are si sotul meu si al lui miroase demential. Am ramas fff dezamagita de miros, pentru ca ma asteptam la cu totul altceva .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Si eu mi-am luat Hypnose acum vreo 2 ani, si chiar si acum e mai mult de jumatate pe etajera ramas . E unul din parfumurile care nu m-au inspirat deloc. Cristina |
eu patesc asa cam cu toate parfumurile...la inceput sint entuzismata dar ma plictisesc repede de ele...de aia prefer sticlele de 30 ml, chit ca platesc mai mult.
daca nu il folosesc o perioada indelungata, pe urma il redescopar si imi place iar...
in principiu imi place Lancome
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
citat din mesajul lui manucu Eu mi-am luat setul de la Hypnose, fara sa-l testez deoarece are si sotul meu si al lui miroase demential. Am ramas fff dezamagita de miros, pentru ca ma asteptam la cu totul altceva . mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) |
eu am o regula: nu cumpar niciodata fara sa testez.
parerea mea e sa ii dai ceva timp...posibil sa iti placa mai tirziu...asa am patit eu cu el.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
khristin spune:
Eu am un ghinion la parfumuri in sensul ca pe unele pur si simplu nu le mai suport, iar altele caer imi plac la nebunie mi se sparg. Asa mi s-a intamplat cu ultimul Alien, mi s-a spart pe avion in geanta . Probabil ca si formatul sticlei are de-a face cu asta. Asa ca azi am investit iar intr-unul.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
eu patesc asa cam cu toate parfumurile...la inceput sint entuzismata dar ma plictisesc repede de ele...de aia prefer sticlele de 30 ml, chit ca platesc mai mult. daca nu il folosesc o perioada indelungata, pe urma il redescopar si imi place iar... in principiu imi place Lancome ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Asa patesc si eu. Am decis ce imi mai cumpar sa fie la gramaj mic, cu exceptia unui singur parfum, nu va mai zic care ca v-am stresat destul cu el
Pe pielea mea am invatat sa aplic si eu aceasta regula: nu mai cumpar niciodata fara sa testez!
Khristin, felicitari pentru investitie Cum s-a spart in poseta? Ai scapta-o pe jos sau ai batut pe cineva cu poseta?(glumesc) Am o prietena care s-a maritat in SUA si cand a plecat a luat cu ea in bagajul de mana o vaza de cristal, vaza s-a spart in avion, mi-a dat ceva explicatie stiintifica, cu ceva unde, etc, nu mai retin exact.
rose_selavie spune:
Dupa multe dati cand cumparam spontan un parfum si apoi descopeream ca de fapt nu-i pt mine, acum orice iau nou intai iau la 30 ml, daca sa gaseste, ori maxim la 50ml.
Singurele de 100ml pe care nu le-am regretat au fost Allure, Eau de Soir si de 2 ori Mademoiselle.
Pe de alta parte am unele in cantitati mici de 30-50 pe care le voi recumpara in sticle de 100ml.
teo30967 spune:
eu m-am riscat cu sticle doar de 100 in ideea ca "dar din dar se face rai" numai ca desi nu ma topesc la fel dupa toate nici de dat nu ma indur sa le dau ....nici cu bani nici fara bani ...iar fiica-mea : n-avem nimic de dat!
pentru sali : mi-a trimis babanu confirmarea si pretul ~200 ron pt . 50 ml EDP !- NU AVEAU STICLE DE 100 !
am avut pe langa pret si comision de ~ 9$ shipping
raluca30 spune:
Buna dimineata!
eu nu cumpar sticle de 100ml,prefer 30 sau 50ml...de cand cu un j'adore dior care nu se mai termina(cumparat de sotul meu)...tin prea mult si ma plictisesc, si ca sa le dau ,exceptie maica mea,nu-mi vine sa le dau la cat costa...
Am o intrebare...daca as vrea sa daruiesc unei femei (30-50ani)pe care nu o cunosc (decat prin telefon)un parfum ..ce parfum ar merge mai bine?ceva simplu gen O de Lancome?sau un Noa Cacharel?aveti idei??
rose_selavie spune:
Personal nu as darui un parfum unei persoane pe care nu o cunosc personal. Parfumuri si produse cosmetice isi cumpara fiecare dupa gust, suntem toate diferite...
danamiha spune:
citat din mesajul lui raluca30 Buna dimineata! eu nu cumpar sticle de 100ml,prefer 30 sau 50ml...de cand cu un j'adore dior care nu se mai termina(cumparat de sotul meu)...tin prea mult si ma plictisesc, si ca sa le dau ,exceptie maica mea,nu-mi vine sa le dau la cat costa... Am o intrebare...daca as vrea sa daruiesc unei femei (30-50ani)pe care nu o cunosc (decat prin telefon)un parfum ..ce parfum ar merge mai bine?ceva simplu gen O de Lancome?sau un Noa Cacharel?aveti idei?? |
rose are dreptate, dar daca tot vrei sa-i dai unul dintre ele, eu as alege O de Lancome. Mama are 60 de ani, iar acest parfum este preferatul ei.
Eu ce nu folosesc dau cu mare inima, am dat si parfumuri cadou la verisoara mea, iar haine, pantofi, posete cu tonele la cine stiu ca are nevoie si nu isi permite. Trebuie sa fac loc in dulap, iar daca nu dau...