Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 5
anne16 spune:
nu vine comanda mea www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Voile-de-Fleur-1819.html" target="_blank">Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur
Mai am de asteptat, o saptamana
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca30 a testat cineva urmatorul parfum? FEERIE de van Cleef and Arpels am vazut sticla pe net si efectiv ma atrage rau aspectul...http://us.strawberrynet.com/perfume/van-cleef---arpels/feerie-eau-de-parfum-spray/88908/?CatgId=17 |
L-am testat in iarna si mi-a placut. Nu atat de mult incat sa-l iau.
Mie in general nu imi plac parfumurile florale.
Cred ca l-ai studiat www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Feerie-4077.html" target="_blank">aici
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
ieri am dat o raita prin mall si am primit cite un sample din aceste 2 parfumuri mentionate...miros superb, dar sa vedem cum sint pe mine...inca nu le-am testat. abia astept! am mai (re)testat Hypnose original de care cred ca m-am indragostit...probabil o sa mi-l iau cit de curind; e intradevar hipnotic! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Allure, te referi la www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-170.html" target="_blank">acest parfum?
La prima testare m-a cucerit, l-am cumparat, folosit f.putin intr-un an si ceva, iar acum o luna l-am vandut unei vecine. Mi se pare un dulce destul de banal, simplut, deloc rafinat sau elegant. Ma bucur ca ne-am 'despartit"
mihaeladm spune:
Cand am testat Hypnose, am testat si Jungle de la Kenzo care mi s-a parut mult mai pe gustul meu.
Si pentru fanele Estee Lauder, neaparat incercati Dazzling Gold, eu simt f bine mirosul de trandafiri.
rose_selavie spune:
Mihaela, din pacate aici nu e de gasit parfumul Dazzling Gold, nu l-am vazut nicodata in parfumerii la standurile Lauder. Asta vara s-a vandut in timp record Bronze Goddess tot de la Lauder si nici n-am apucat sa-l testez :)
sali spune:
citat din mesajul lui somalc mie imi place mult de tot Paloma Picasso! e un parfum mai dur pt femei puternice! asa il vad eu! ii mai place cuiva? |
Din pacate nu stiu cum este si nici nu l-am vazut undeva sa-l pot testa!
Am avut o perioada cand ma interesa cum este DIVA de la Ungaro si atunci am gasit pareri conform carora cele doua se aseamana dar nu stiu daca asa este.
anne16, rabdare, ca sigur merita asteptarea!
Allure spune:
citat din mesajul lui anne16 nu vine comanda mea www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Voile-de-Fleur-1819.html" target="_blank">Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur Mai am de asteptat, o saptamana |
detin acest parfum si pot sa spun cu mina pe inima ca este DEOSEBIT de tot ce am mirosit inainte...nu merge vara, e foarte bun pt anotimpul mai rece...foarte elegant si misterios
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Allure, te referi la www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-170.html" target="_blank">acest parfum? La prima testare m-a cucerit, l-am cumparat, folosit f.putin intr-un an si ceva, iar acum o luna l-am vandut unei vecine. Mi se pare un dulce destul de banal, simplut, deloc rafinat sau elegant. Ma bucur ca ne-am 'despartit" |
la mine a fost invers
prima data l-am urit foarte tare dupa care la mult timp am primit un sample pe care l-am folosit cind am fost asta iarna intr-o vacanta in Bahamas...vacanta a fost "the best time of my life"... cred ca acum asociez acest parfum cu acea vacanta...imi creeaza amintiri superbe cind il miros
este dulce totusi fresh si are ceva spicy care ma incinta...exotic
Allure spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Mihaela, din pacate aici nu e de gasit parfumul Dazzling Gold, nu l-am vazut nicodata in parfumerii la standurile Lauder. Asta vara s-a vandut in timp record Bronze Goddess tot de la Lauder si nici n-am apucat sa-l testez :) |
Bronze Goddess e superb ...combinatie de honey and chocolate/ caramel
khristin spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Allure, te referi la www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypnose-170.html" target="_blank">acest parfum? La prima testare m-a cucerit, l-am cumparat, folosit f.putin intr-un an si ceva, iar acum o luna l-am vandut unei vecine. Mi se pare un dulce destul de banal, simplut, deloc rafinat sau elegant. Ma bucur ca ne-am 'despartit" |
Salutare
Danamiha, ne potrivim la gusturi. Si eu mi-am luat Hypnose acum vreo 2 ani, si chiar si acum e mai mult de jumatate pe etajera ramas . E unul din parfumurile care nu m-au inspirat deloc.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.