Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 4
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Teo, inca odata mersi si pt Opium! Deci Lauder a creat 2 parfumuri (Cinnabar si Youth Dew) cu ambitia de a riposta impotriva parfumului OPIUM...si cu toate astea parerea mea e ca Opium e superior. Youth Dew miroase a scortisoara, orhidee si rom... Mai de mult am incercat pe hartiuta Knowing si Spellbound, nu tin minte ceva special legat de nici unul, dar am sa le mai testez saptamana asta. |
nu rose YOUT DEW fost creat in 1952 si a fost sursa de inspiratie pentru opium( afost copiat de YSL - opium) ca riposta lauder a facut cinnabar. eu personal nu le-am mirosit niciodata pe astea m-am dus la estee la alea mai moderne ...
da imi place pure white de vara merge de minune eu asa l-am simtit si beyound imi place desi lumea comenteaza ca s prea florale ...mie oricum imi plac toate parfumurile, am eu ale mele criterii de selectie totusi
te rog retesteaza knowing are niste comentarii interesante, am inteles insa ca nu ar fi floral totusi, o fi si asta numai tamiie smirna si rasina ?
rose_selavie spune:
Da, Opium a fost lansat in 1977...am uitat :)
Incerc maine Knowing si Spellbound si voi scrie despre ele. Lauder a scos recent si Sensous dar din pacate nu-l vad in nici o parfumerie.
Au mai aparut:
-Thierry Mugler-"ANGEL liqueur de parfum" (lipsesc notele de varf din Angel si e mai fructat, pastrat in butoi din lemn de cires pt a-i desavarsi aroma)
-Thierry Mugler-"ALIEN liqueur de parfum" (oriental lemnos cu iasomie, rom si ambra)
si Armani- "Idole" ( gurmand, cu aroma de sofran si ghimbir)
angel_101 spune:
Buna sunt Oana e prima oara cand postez desi am citit cam toate mesajele despre parfumuri. Am cumparat fara sa testez parfumul HOT COUTURE-apa de toaleta 50 ml am pufait o singura data si nu se potriveste ph-ului meu e original dar dupa cateva ore nici nu-l mai simt.La fel mi s-a intamplat cu EAU D EDEN- CACHAREL Daca aveti oferte il dau la schimb sau il vand cu 140 RON.
rose_selavie spune:
Hello ,
Teo am fost azi sa incerc de la Estee Lauder Knowing si Spellbound pt tine. Am reusit sa testez doar Spellbound, celalalt din pacate era gol.
Spellbound (1991) pare a avea enorm de multe flori in compozitie, e f tare( acum mirose peste tot in casa de la o singura hartiuta pe care am pus 2-3 pufuri), e stilul vechi de parfum gen Guerlain Jardins de Bagatelle cu care aduce putin, sau L'Heure Bleue, in directia lor bate.
La inceput e destul de citric-aromat. Apoi vin florile. Multe flori.
Resusec sa disting lacramioara, iasomie, trandafir, narcisa, liliac si lista continua.
Simt si urme de rasina si vanilie, dar atat cat sa completeze notele de mijloc si sa ramana un parfum floral.
Mirosul mi-e cunoscut,dar nu reusesc sa-mi aduc aminte de unde.
Allure spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Au mai aparut: -Thierry Mugler-"ANGEL liqueur de parfum" (lipsesc notele de varf din Angel si e mai fructat, pastrat in butoi din lemn de cires pt a-i desavarsi aroma) -Thierry Mugler-"ALIEN liqueur de parfum" (oriental lemnos cu iasomie, rom si ambra) |
ieri am dat o raita prin mall si am primit cite un sample din aceste 2 parfumuri mentionate...miros superb, dar sa vedem cum sint pe mine...inca nu le-am testat. abia astept!
am mai (re)testat Hypnose original de care cred ca m-am indragostit...probabil o sa mi-l iau cit de curind; e intradevar hipnotic!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
Spellbound imi place si mie...cumva imi aminteste de copilarie, nu-sh de ce...desi e un miros vechi, deloc modern, imi place.
da, e FOARTE puternic... un puf de la distanta e mai mult decit suficient
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
raluca30 spune:
a testat cineva urmatorul parfum? FEERIE de van Cleef and Arpels
am vazut sticla pe net si efectiv ma atrage rau aspectul...http://us.strawberrynet.com/perfume/van-cleef---arpels/feerie-eau-de-parfum-spray/88908/?CatgId=17
somalc spune:
mie imi place mult de tot Paloma Picasso! e un parfum mai dur pt femei puternice! asa il vad eu! ii mai place cuiva?
sali spune:
citat din mesajul lui raluca30 a testat cineva urmatorul parfum? FEERIE de van Cleef and Arpels am vazut sticla pe net si efectiv ma atrage rau aspectul...http://us.strawberrynet.com/perfume/van-cleef---arpels/feerie-eau-de-parfum-spray/88908/?CatgId=17 |
da raluca, l-am testat acum vreo 3 saptamani,am si scris atunci...il are blackpanterro...
Am incercat EDP - sticla de un albastru mai intens- si nu stiu de ce si atunci si acum ceva m-a dus cu gandul la JPG- Le Classique.( poate pt ca este f puternic la inceput). Puternic si persistent , destul de liniar, fara o evolutie semnificativa pe parcurs.
Nu mi-a ramas gandul la el in mod deosebit, nu spun ca nu l-as vrea neaparat insa nu m-a cucerit , nu e trecut pe lista achizitiilor.
blackpanterro parca a spus atunci ca totusi este un parfum prea scump pt cum miroase( spunea ca ea l-a primit, altfel nu l-ar fi cumparat) .
Sticla e intr-adevar deosebita, fara probleme poti sa omori omu'cu ea!
Uite aici o parere avizata: http://www.nstperfume.com/2008/09/19/van-cleef-arpels-feerie-perfume-review/
Eu nu am simt nici violete si nici red berries!