Puiuti de Randunici 2008!! (305)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut si eu pozele cu Tea... F faine! Ce peisaje si ce aer curat e acolo!! Stela, unde ati gasit casutele alea?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gata, am citit si eu din urma, mamaaaaa, cat s-a scris in 3 zile de cand nu am deschis dc-ul!!!!

ioana, maia, vali,ramo multa putere! si curaj! Doamne ajuta sa le fie bine celor dragi! va inteleg perfect prin ce treceti....eu 2 luni nu am fot om aproape...
azi a sunat tata la hematolog si i-a zis ca miercuri are rezultatul final scris pe hartie, insa ii poate spune de pe acum, verbal, ca e bine....ufffff, Doamne! Multumesc, Doamne! a fost doar un proces inflamator urat, cu aspect (nemernic) de LNH. recunosc ca m-a macinat urat de tot povestea asta, inainte de ea cea cu Teo, apoi cea cu Oana...azi am simtit ca explodez, efectiv, nu mai puteam, imi crapa capul. a luat mama copiii si am dormit de la 4 la 8 seara....dormit bustean, de nici nu am simtit ca a venit al meu acasa, cica a si vb cu mine ....nu stiu cu cine a vb, ca eu nu eram acolo (asa fac eu cand sunt rapusa de oboseala...dorm, dar par a fi treaza, raspund frumos la tot ce sunt intrebata, apoi "space, the final frontier") .
am avut o noapte de 2 bani...am stat pana la 3 incercand sa fac comanda aia enervanta, am renuntat, am bibilit ceva la site, am renuntat si cand am adormit si eu de vreo juma de ora, m-am trezit cu alex si cu teo in cap, teo se hlizea si tragea dupa el un ursulet, alex miorlaia ca vrea sa doarma si nu o lasa "ala"....si uite asa am aterizat eu la ei in pat, alex la mine si pana dimineata m-am chinuit sa dorm, cu picioarele lui teo prin gura, in cap, ma impungea cu ele in dos :), el dormind in timpul asta....apoi pe la 6 incercam sa-l invelesc, el se dezvelea, cerea apa, mi-o turna in cap , la 7 a sarit in picioare, cu ursu' in brate iar, l-am mai pacalit juma de ora, mi-a mai dat cu ursu' in cap de vreo 5 ori si m-am enervat si gata, m-am sculat, ca am dormit destul (cred ca 2-3 ore cumulat ).

acum incerc sa ma prind cum naiba se foloseste paypal-ul ala, ca mi-a luat 2 zile sa ma prind cum se face contul , pana m-am prins eu ca nu aveam nu stiu ce cod, care am vazut ca azi a aparut pe extras, iar eu il asteptam pe mail in fraierismul meu mi-am deschis sambata si cont in lire la banca, ca ma gandeam sa platesc prin transfer bancar, pana am vazut ce comisioane se percep si m-am calmat . tare detest faza asta cu bancile. bleahhhh

roxana, intreaba pe marius despre poza aia, el e avocat si poate stie sa te ajute. eu pot sa vb cu prietena mea, dar nu stiu cand vine din luna de miere...oricum, se practica "sportul" asta cu publicat de poze fara acordul proprietarului...

gata, send, ca m-am destrabalat destul.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Felicitari Blanka pentru bebe grasunel!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra-Simo e bine,multam de intrebare Cuscra-Stela!mai,mai ce peisaje mirifice,sigur acolo aerul e mai curat ca aici la noi.Noruta m-a dat gata,e asa de dulcica cu toate activitatile ei!imi pare tare rau ca nu ne-am putut vedea...dar,deja ma simt mai bine si data viitoare cand veti venii nu va mai ratez.Azi dr mi-a dat unda verde si sa conduc,bine asa,mai putin,dar ma simt bine si asa.

Bine ai venit pe lume,MARC!
Sa va traiasca copilasii,Blanka
!

Sunt si eu alaturi de Vali,Maia,Ioana si Ramo-!

Luny,o vacanta minunata

Clau,sa ai maine o zi usoara,sa treaca repede.tin pumnii

Va pe toate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Felicitari Blanka si bun venit pe lume bebe Marc!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sport la ora asta? Si eu care ma gandeam sa mananc ce a mai ramas din cioco... (mai bine ma duc la nani...) Ma asteapta zile grele .

Somn usor...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

felicitari blankar ,bebe marc sa fie papacios,sanatos si cuminte grasunelul

gudinde eu inteleg perfect viata de spital si faptul ca trebuie sa imparti salonul cu inca n paciente dar soacra mea nu,e mai pudica,mai speriata,fricoasa nu stiu cum sa o descriu...era ea la spital si tot o dadea inainte ca mai bine statea acasa,ca ii facea dana injectii,tratament si poate se facae bine...off pana la urma s-a calmat si a inteles ca trebuie sa ramana...noroc cu dana ca a luat-o pe sus...de dimineata ea nu vroia sa mearga la dr dar a luat-o dana,a imbracat-o direct in pijamale,i-a zis ca singurul pat in care va sta zilele astea e cel de la spital si nu a mai comnetat nimic..hmm important e sa fie bine..sper sa fie bine...

mstela f frumoase pozele,frumoasa casuta,peisajele..mi-a placut tot

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata toate-de cand nu ne-am auzit,am linciurit baietul,l-am distrat nitel,m-a luat si cu alunecus-dar mi-a trecut,Dan i-a facut o supa cu galuste si niste peste la folie de alumin-pentru maine,l-am bagat la pat..si gata! E grele!

Naty-bine ati revenit! Mai..la noi e cam ca la luny-o mana o spala pe cealalta,cand amorteste unu',intra no.2 in actiune,impartim sarcinile de orice fel,iar daca dadeam peste un friend ca cel despre care zici tu..probabil ca-i si ziceam vreo doo,asa..sa ma tina minte!Urat din partea lui! De tipat..si eu mai tip la Mihai..ca asa mi-e felul-iau foc repede,imi pare rau imediat dar.. Oricum mi se pare putin deplasata reactia prietenului-vis-a-vis de Iulia
DA-Mihai se kkceste mult si imputit atunci cand ii dau dintii!

Roxana-pana la urma ti-au raspuns la mail?

Concediu placut-livi!

A sosit BB Maaaarc!!

Felicitari blanka,mami curajoasa! La multi ani Marc!! Bine ai venit!!

Soooooooooovvviiiiiiii?!

Arielu' ce ne-aduse vestile cele bune! Eeeii,ce noapte ai avuuut!! Oanei cum i-a fost acasa? Pupiici!

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Zeito daca nu-mi zici si mie o vorba..plaaaang,ma tavalesc pe jos,ma invinetesc-si vezi ca la mine,faza cu ignore nu tine!!!

Muica mor de curiozitet! Cine-i randunica?

TUUU,bineinteles!!! Mai avem noi vreo gudinde pe-aci?

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Stela, FOARTE frumoase pozele! Mai am din urma pe ale Olgutzei...

..si pe-ale zozelei!

Stela e o frumusica Teodora! Superba casuta,curtea,foisorul,peisajele..VOI-relaxati,fericiti-superb!!

Simo,luny,Ramo,Nico,Ralu,Ioana,randunici

Noapte buuunaaa! (asta in caz ca nu reapar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Reapar..cu rectificari la mesajul precedent,ca mi-a fost frica sa dau edit..cine stie ce se alegea de ghietul shearshafel

1.pe Mihai l-am bagat in pat..si gata!-nu pe Dan,da?!

2.Naty-dojenele sunt la adresa amicului,nu a randunoiului.Cred ca intelesesi oricum..

3.Azi a fost nunta mare in Craiova interlopa-nasu' mare-Adi cel Minunat,manelar de manelar,care este!!-Presa,domne!!-Fotografii,interviuri,toalete impaiate..pardon-impanate,limuzine impunatoare,pirande iesite pe turele si geamuri,pfuuu..Fast domne',fast!

Gata! NB!!

Mergi la inceput