Puiuti de Randunici 2008!! (305)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Zeito daca nu-mi zici si mie o vorba..plaaaang,ma tavalesc pe jos,ma invinetesc-si vezi ca la mine,faza cu ignore nu tine!!!

Muica mor de curiozitet! Cine-i randunica?

TUUU,bineinteles!!! Mai avem noi vreo gudinde pe-aci?

Mai nu te ignor!
A fost tare dragut gestul, pur si simplu initial am ramas fara cuvinte cand ziceai de free bird ca n-am stiut daca s-o interpretez de bine sau ba, iar acum stau in dubiu daca sa-ti zic sau nu istoria din spatele little alien. Nu de alta dar gestul a fost tare dragut, in timp ce istorioara e un pic mai trista.
Naty a observat prima schimbarea titulaturii si m-a intrebat de ce. Nu am spus si cred ca poate e mai bine sa ramana asa. In general sunt o persoana tonica si optimista, poate (prea) visatoare uneori si mesajul ala l-am pus intr-un moment greu, dupa ce am aflat unele lucruri ca sa ma readuca cu picioarele pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Reapar!

Ha-ha!! Aia cu free bird,ia-o ca de bine-de bine,bine!!
Cea cu little alien nu stiu sigur de unde vine,am o banuiala,dar nu insist-daca simti ca ne poti povesti,fa-o,daca nu-nu!! Eu te plac oricum,iti stiu istoria DC,stiu ca-mi place de tine asa-pe NV..si-mi ajunge!

Pana una alta,scot partea cu little alien din listuta

De data asta chiar ma bag in pat.Corpul nu ma mai asculta deja-tre sa-l razbun
Edit ca scapasem vreo doi "din" la rand- intr-o propozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Bine ati revenit Naty si Stela!M-am delectat cu poze de la munte Stela!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Maia, o imbratisare calda pentru tine, stiu cat de grea poate fi o asemenea veste...Domnul sa va dea putere.
Valentina, multa putere si voua, sa puteti lupta cu tot ce aduce diagnosticul tatalui tau.

IOana si ramo-cata, sa dea Domnul sa nu fie nimic grav cu tatal si mama-soacra.

Zoze, Olgutza, foarte frumoase pozele de la mare!
Zoze, prima pagina arata bine. mereu mi s-a parut prea incarcata, eu sunt de parere ca mai simplu e mai frumos si mai practic

Gecko, Stela, Naty, bine ati revenit din vacanta!
M-am distrat la povestile cu bursucul care-si pune diverse in geanta, tare de tot pustiul!
Al meu sot m-a sunat ieri de la job sa-mi spuna: "honey, am gasit un sutien roz in geanta" si dupa ce mi l-a descris i-am spus sa nu se incalzeasca prea tare ca nu l-am pus eu ci fi-su, ca eu macar ii puneam unul sexy nu un sutien de alaptare

Nicoleta spor cu ultimele prtegatiri! O sa fie bine in avion, o sa vezi.

OOO, bine ai venit bebe Marc!!! Felicitari Blanka!!!

Am ramas la pozele puse de Stela, ma uit dupa ce-l scot pe copil in curte ca vad ca nu mai are rabdare in casa tot imi pune sandalele in brate ca sa mergem.

Mai vin.

Vio 10s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bine ai venit pe lume bebe Marc! Refacere cat mai rapida Blanka!

Clau bafta la servici, o sa fie bine!
Zoze sarumana de strigare, iti ofer o , sau mai bine un buchet pt cat te-ai chinuit sa bibilesti la prima pagina

Stela ma bucur ca v-a priit concediul, pozici o sa vad maine ca acum sunt prea obosita.

M-a distrat Patrick de Gecko , cum o ajuta el pe mama la bagaje...ajutor de nadejde, nu alta...

....sa nu mai zic si de Sean , cum ii face el lui tati surprize la job ..

Gudinde multa sanatate, am inteles ca esti bolnavioara!

Nico spor la bagaje ! Calatorie placuta cu avionul ,o sa fie bine!

Naty sa va fie de bine iesirea la munte, imi pare rau ca te-a enervat amicul randunoiului; te inteleg perfect, mai ales ca si eu am una bucata randunoi care nu prea ma ajuta , decat in caz de forta majora si atunci cand o face se cam enerveaza ca nu prea are rabdare...dar asa a fost invatat de maicasa, care chiar si acum il scuteste de multe chestii si mereu ii zic...dar asta e..

Eu am trimis fetele la salina cu mama si soacramea, de ieri,pt o saptamana. S-a dus randunoiul sa le duca, in timp ce eu mergeam la aeroport sa iau o verisoara care a venit din State. Recunosc ca le-am dus de frica gripei porcine care ar fi putut s-o ia veri din avion. Doamne ajuta sa nu aibe nimic, dar am preferat sa-mi feresc copii decat sa risc ceva, mai ales ca nu puteam s-o tin aici departe de ele. Credeti ca am exagerat? Si-apoi m-am gandit ca nu le strica deloc o cura de salina...

Fug la somn..

Poate primim si noi ceva vesti de la Sovi

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Remember BUHUHU?? Nu am somn, dar am o imaginatie bogata... si emotii cat carul!

Vio, multumesc pentru incurajarile pentru avion! Este una dintre "probleme", sa vedem cum ne vom descurca!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicol, si tu BUHUHU? Ma sperii si tu acum cu gripa asta de pe avion... Brrrr... la asta nu ma gandisem!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am vazut si pozele Stelei, foarte frumoase, mi s-a facut asa dor de Moeciu si de muntele din Ro...ce mare a crescut Tea! i-a crescut si parul, e haioasa tare, ce mutre face! Si mami ce pozeaza ea sexi, pe la Chisatoarea parca erau pozele alea :)) Se vede ca v-ati simtit bine.

Gudinde, tu nu mergi nicaieri in concediu? Ca nu ti-ar strica sa schimbi un pic aerul dupa ce ai muncit atat. sanatate!

Ariel, ia fa-te tu fetita cuminte si odihneste-te mai mult! ma intrebai tu mai demult cum imi merge "afacerea"...mi-e jena sa-ti spun

Nicol, sa stii ca eu te inteleg cu teama de gripa porcina, este absolut justificat ca ai vrut sa protejezi fetele si le-ai trimis la salina.

Clau, sa incepi cu dreptul prima zi de munca!

Azi am dormit cu Sean dupa-amiaza si am visat coliva, nu va spun ce bale am si acum.
Mi-a dat copilul asta al meu de 3 ori cu capul in gura in ultimele zile, am buza ciobita in 3 locuri. Plus ca mi-a aruncat cu o jucarie drept in frunte de am vazut stele verzi. Maine am programare la dr. sa-l vedem pe samburica. Abia astept Nu o sa aflam sexul ca e prea devreme, dar mi-e dor sa-l vad, sa stiu ca e acolo.

Vio 11s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

In primul rand vreau sa o imbratisez suroreste pe draga de Clau. Sa ne povestesti diseara cum a fost!

Zozelina am apucat sa-ti spun ca-mi place listuta? Si eu zic ca e ok ca ai scos datele spitalicesti despre pui, ca deja avem copii mari.

Stela faine pozele. Mi-au placut mult alea de la Miorita, de la 2000. Brings back memories

Gudinde ia ghici ce ma gandeam eu azi dimineata in masina, cat asteptam la semafor - de ce oare tu nu ai venit la nici o intalnire sa ne cunoastem si fata in fata? Mmmm? Ce zici?

Apropos de copii si bagaje - Sanziana i-a bagat maica-mii in bagaj razatoarea Va dati seama ca ii e foarte utila in Grecia

Am si eu AMR - 4 zile pana vineri!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, si ca sa nu fie Gudinde singura bolnavioara in concediu, guess what? Sunt din ce in ce mai racita Noroc cu Bioparoxul lui Bubu, ca mi-a mai trecut gatul, dar capul, nasul... si toate alea sunt la locul lor
Mi-e frica sa nu imbolnavesc si copilul, desi ea nu da semne ca ar afecta-o ceva. E zdravana ca un cal.

Gata, la munca cu mine! pe toata lumea.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput