King of Pop Michael Jackson (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Mey , mie mi-a ramas pe creier ce am afirmat ca nu au fost normali in Romana la flashmob.Am spus-o in sens admirativ, nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa faca flashul cand se pune rosu la semafor....Plus de asta emoticoanele aratau niste zambete,deci clar mi-au placut. Sper ca am lamurit problema,

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

anka cu ce l-ai trimis imbracat?? ........asa de curiozitate...

mey, la mine nu are nevoie de haine

He is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

ia uitati aici ce dragutz e...

http://www.youtube.com/watch?v=dvm-4ChY0u0&feature=related

Mergi la inceput

Ei si tu acuma na...

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=50witSFu09g&feature=related
acu' ne scuzati
we got to be starting something...

Mergi la inceput

Citat:

Ei si tu acuma na...

he, he si eu cat am asteptat....
dar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu ma pot abtine, stiu ca au murit multi si ca mortile lor au fost inconjurate de speculatii si tot felul de teorii... dar cele ale lui EP si MJ au prea multe coincidente... Mi-a trecut prin cap si faptul ca, poate, primul chiar a murit, dar al doilea sa se fi inspirat din teoriile legate de aceasta...

Mai frate, pai cum sa nu te gindesti daca pina si faptul ca au fost amindoi suspecti de cancer (Elvis de oase, MJ de piele), ca amindoi erau ba sanatosi, ba bolnavi, nu mai stie nimeni, ca si Elvis era bolnav si pe moarte in ochii unora, in regula, chiar daca cu ceva probleme de sanatate si dependent de medicamente, dupa parerea altora... Si tot, de la familia care i-a parasit (macar MJ avea copiii si mama in jurul lui, celalalt a murit chiar singur) pina la medicii personali, care parca-s frati, de la suspiciunile legate de sanatatea lor ba subreda, ba in buna stare si pina la faptul ca pregatirea concertelor i-ar fi epuizat... dependenti de medicamente pe care si le procurau ilegal sau pe baza prescriptiei acestor medici dubiosi, morti de atac de inima in urma unei supradoze... pe care au administrat-o ba medicii, ba ei insisi... primul idolul celui de-al doilea, care a trait cu teama ca va muri la fel... si lista ar putea continua... Bineinteles ca pot sa spun ca asta le-a fost soarta, dar atunci e extraordinar (si trist in egala masura) acest destin care i-a legat pe acesti doi idoli pentru generatii si generatii... si generatii.

Dintre toate mortile care au iscat teorii conspirationiste, eu ramin la doar trei, in rest sint morti si gata! Dar Elvis, Michael si Jimmy... hmmm... aici trebuie sa fac o pauza intii si apoi sa folosesc timpul trecut cind vorbesc despre ei. Oare de ce

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

seara gagici sunteti fenomenale pe cand ma gandesc sa raspund tac mai apare o pagina si imi pierd ideile
ankaam inteles ca l-ai lasat sa se hodineasca?ce fata de treaba esti....si io am dat gratare azi ca na am schimbat prefixu' si nu se putea fara ca eri am fost ocupata
si daca ati vb.de ce manca MJ iata ce va scriu:
mic dejun.piept de pui original KFC,piure de cartofi,cereale,biscuiti,omlete cu jeleu de capsune,supa de carne si un pic de unt.Somon,cereale de grau cu un continut scazut de grsimi,branza cu putine calorii.Platou de fructe intregi(inmod special portocale,struguri mere si banane)
Masa de pranz.Piept de pui original KFC,piure de cartofi sau supa de carne porumb,biscuiti cu jeleu de capsune si un pic de unt.Daca insa va calatori cateva zile consecutiv,va incerca alte forme de pui,dar va prefera in continuare KFC.
Cina.Piept de pui original KFC,piure de cartofi sau supa de carne,porumb fiert,biscuiti cu jeleu de capsune si putin unt.
Desert.Rar mananca desert,dar va cere odata la 10 drumuri.Consuma des guma si bomboane mentolate la desert.Sau va manca un fruct intreg.
Bauturi preferate.Vin alb servit in doze de cola in timpul fiecarui zbor.7-UP,Orange Crush sau punch de fructe.Uneori va bea tequila,gin sau whiskey
e un profil al pasagerului dar ca rezultatul unor informatii care s-au adunat in timp si nu a fost ceva pe care l-a oferit companiei Extrajet cu care zbura si a fost introdus ca dovada pt. juriu pt. ca unul din capetele de acuzare era:administrarea unui agent intoxicant-alcool- pt. a ajuta la intretinerea de acte sexuale cu un copil

copil special in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:

anka cu ce l-ai trimis imbracat?? ........asa de curiozitate...

Ei astazi m-a lovit generozitatea in frunte, si am zis: Hai treaca de la mine ia Goldie .

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

off doamne...aveam eu un feeling asa anka.......

PS la mine sa il trimiti cu pantalonii negri de lac/piele

Mergi la inceput