Burtici de mai-iunie 2010
Raspunsuri - Pagina 18
sugubina spune:
Buna dimineata burtici!
Va multumesc pentru raspunsuri. Deci carnetul asta al gravidei nu e cine stie ce..Oricum eu m-am organizat si am dosarel cu toate analizele, actele de la dr. Pe care le si scanez si am si copii. Deh sa am dovezi.
Cum va simtiti azi? Ceva simptome?
Eu sunt super adormita
pentru ca printul consort alege sa sforaie spre dimineata cand tre sa imi sune mie alarma.![]()
M-am trezit deci mai devreme decat ceasul..Cu dureri gen intepatura in sani pe parti. Sper sa ma mai trezesc odata cu unica cafea de la servici. Ca ma multe nu vreau sa imi dau voie sa beau. yak acum salivez..Bine ca ma gandesc ca putea sa fie si mai rau: cu voma si stari greata dinaia reala..Asa doar reactionez la mirosuri si ma feresc.
Va pupez
Raluca
6+ cu Pufi Mic
Victo spune:
Carla (ce nume frumos!), poti sa ma intrebi cd vrei ce vrei. Timisoara si eu il gasesc un oras frumos, iar in Iasi nu am fost. cd am zis privat m-am referit daca vrei sa nasti la clinica privata sau de stat, ca (,)controalele e mai indicat, din motive de igiena, sa mergi la privat.
sotul tau in ce dom lucreaza de ati ajuns voi in Cluj? tu lucrezi ceva acuma? poti sa imi zici pe privat dc vrei.ti-as fi dat adresa mea de mess, dar acasa nu am timp sa intru, iar la serviciu nu merge.
sper sa va acomodati usor in Cj.si sa nu plecati :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
jesyika spune:
buna fetele! ma primiti si pe mine?
am aflat sapt trecuta de sarcina , si sunt f. fericita. mi-as dori tare mult o fetita frumoasa si sanatoasa! in rest ce sa zic despre mine...... am 26 de ani si sunt la primul bebe , asa ca am o FRICA!
. stari de voma sau de greata nu am
, am f. mult somn, si o foameee de lup
. va pup, si sa aveti o sarcina usoara , si bebei sanatosi si frumosi!
jesyika spune:
fetele am si eu o intrebare : cafea sau energizant , se poate bea? caci nu mai pot am un somn
..... mai mereu , si chestia e ca tre sa muncesc!
lauriciu spune:
Vai, ce greu merge...te impusti pana ajungi la subiect...iar sa schimbi pagina...o aventura, nu alta...
Mie mi-a fst cam rau cateva zile, dar vad ca azi ma simt f bine...sper sa ramana asa lucrurile.
Cu fiu-miu nu mi-a fost rau nici macar o data, poate scap mai ieftin si de data asta
In schimb sunt cheauna de somn si de epuizare, nu pot aduna 2 actiuni coerente (doua ganduri, nici nu mai zic). Azi e o zi buna si din punctul asta de vedere. - L radu, ma culcam d emulte ori la 8 seara pana la 7 a doua zi - asta in primele luni, ca mai la sfarsit si sa vrei si nu mai poti sa dormi :D
corectie: DPN 10.05.10 (iar fiu-miu e nascut pe 12.05.07).
Va pup si va doresc sarcina fara greturi (dupa ultima saptamana stiu si eu ce-s alea si nu-s bune deloc)!
laura
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
rosanne spune:
Buna
Eu nu am mai putut dormi dimineata, asa ca am facut listutza, am si postat-o de pe userul comun, dar vad ca inca nu aparut. Mesajul trebuie moderat
si la cum merge site-ul azi....daca apare pana deseara ar fi minune
Am reusit sa gasesc si medic, pe dr. Manuela Neagu de la Giulesti. Sper sa ma primeasca saptamana viitoare.
Va
si intru mai tarziu, acum o sa dorm putin, daca tot sunt acasa.
Roxy
6+
http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/
M&M spune:
Eu am fost in plimbare cu baietelul , am venit acum o ora, a si papat intre timp , iar acum sta si se joaca in tarc...
Sarcina trecuta eu am avut disgravidie de trim I, nu puteam sa beau nci apa ca o vomitam. A durat din sapt a 6-a pana in sapt a 13 -a14-a , plus ca aveam niste dureri in dreptul trompelor uterine de credeam ca e extrauterina..Acum nu mai e asa, in schimb mi s-au umflat sanii foarte mult. am rar senzatie de greata si au aparut insomniile..
Laura, si noi stam langa Bucuresti ( in sud-est), poate suntem vecine. EU am vrut neaparat sa fie ce-al de-al doilea bb la distanta mica de primul ( pe mine m-a ajutat acest lucru in relatia cu fratele meu mai mic cu 2 ani).
Ioana , si sotul meu vroia fetita la prima sarcina, acum zice ca important e sa fie sanatos nu conteaza sexul. EU nu stiu de ce ,dar parca as mai vrea un baietel, nu ma intelegeti gresit cum ca nu mi-ar placea fetitele, doar ca simt ca m-as descurca mai bine cu inca un baietel.
Dar nu asta conteaza ci, sa fie sanatos .
Sugubina , eu asa am inceput s aimi dau seama ca sunt gravi inainte de testul barza: salivam si pofteam numai cand simteam miros de cafea...
Jesyka, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Roxy, abia astept sa vad listuta
!!
Cristina,
4+ si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
lauriciu spune:
Cristina, noi stam la iesirea sprea Alexandria (intre Bragadiru si Magurele).Voi?
Nasol cu disgravidia, cred ca e cumplit...cu ce ati trait 2 luni? tu si bb?
Abia astept si eu listuta, ca vad ca ne tot adunam si...sa avem, domne' o evidenta clara!
Rosanne, nu am auzit de tanti asta la Giulesti, pot sa ti-l recomand pe Ion Ionut, e fantastic. Si, in ciuda renumelui, are si timp pt tine ca om si ca femeie insarcinata.
Eu tot la Giulesti am nascut baiatul si tot acolo il voi naste si pe teroristul de la purtator. Cu altcineva, insa acest Ion Ionut are o reputatie fantastica printre paciente.
Pt nou-nascut incercat sa-l agatati pe Dr Toma Adrian. E seful sectiei neonato si e un medic senzational.
Jesyika, sarcina usoara si bb sanatos sa ai...
Si eu am o foame...de-as manca si pietre. Apoi mananc. Apoi mi-e greata. Nu vomit, dar ma straduiesc tare ca sa nu vomit. Apoi ma urc in RATB si deja devine greu sa te abtii. Acu' vreo 2 zile m-am dat jos din tramvai de vreo 2 ori pe drum, ca nu mai suportam. Am schimbat si usa...Dar duhoarea...brr
va pup!
laura
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
M&M spune:
Jesyka, mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu. Scrie repede 10 mesaje pentru a scapa de moderare. Eu beau o cafeluta cu lapte pe zi. Energizant nu stiu cat de bun e pt bb.
Laura, stam relativ aproape; noi in Popesti - Leordeni. Cu disgravidia, pai luam cate o gura mica de apa si cate o bucatica de paine prajita o data pe ora...
Si eu am auzit de dr Ion Ionut de la Giulesti ca e supr de treaba.
Cristina,
4+ si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
rosanne spune:
Cine-l vede pe copil cum creste? Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun: "Vai, ce-a mai crescut!"
Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.
El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Capitole:1
Povestea mea... Povestea noastra...
Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 14

Va fi o zi in luna Aprilie, anul Domnului 2010 - un
de 1 
dorinut@UM 24.07.2009 DPN 30.04.2010Va fi o zi in luna Mai, anul Domnului 2010 - un
de 13 
rosanne (11.11.1980) UM 29.07.2009 DPN 05.05.2010, dr.Manuela Neagu, Spit. Panait Sarbu
cristina_26 (13.07.1980) UM 10.08.2009 DPN 17.05.2010+
Mihaita(30.07.2008)
cami30 UM 05.08.2009 DPN 12.05.2010
murica UM 27.07.2009 DPN 03.05.2010
libelula UM 06.08.2009 DPN 11.05.2010
sugubina UM 29.07.2009 DPN 05.05.2010
T_Ioana (25.08.1980) UM 08.08.2009 DPN 15.05.2010+
Razvan(03.12.2005)
lauriciu (18.07.1980) UM 03.08.2009 DPN 10.05.2010+
Radu Matei(12.05.2007)
roxanik09 UM 28.07.2009 DPN 04.05.2010
Jucurban (03.12.1979) UM 02.08.2009 DPN 09.05.2010
moni81 (14.12.1979) UM 25.07.2009 DPN 01.05.2010
nikolett2445 (26.11.1978) UM 14.08.2009 DPN 20.05.2010
jesyika UM xx.xx.2009 DPN xx.xx.2010Va fi o zi in luna Iunie, anul Domnului 2010 - un
de x 
User comun:mai_iun_2010
Adresa de mail comuna: mai_iun_2010@yahoo.com
user comun ptr poze pe www.photobucket.com: ????????
Link-uri utile:
www.desprecopii.com/info.asp?id=17" target="_blank">Conceperea unui copil sanatos (cu multumiri ptr DC)

www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">Valori hCG
Calculator de ovulatie
www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">Calculul datei de nastere a
-ului meu (cu multumiri ptr DC) 
www.in-gender.com/cs/forums/t/94345.aspx" target="_blank">Comparatie: bebelusi si fructe...
www.visembryo.com/baby/1.html" target="_blank">Fiecare saptamana de la fertilizare la nastere (cu multumiri ptr oana)

Despre fertilitate (cu multumiri ptr doula)

Feminitate (cu multumiri ptr doula)

Masaj pt evitarea epiziotomiei
www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm" target="_blank">Mercurul din peste
www.betabase.info/" target="_blank">Evidenta valorilor beta pt sarcini cu un bebe, gemeni, tripleti etc
Ghid virtual pentru viitorii tatici
Sarcina pe saptamani
www.sarcina-nasterea.ro/" target="_blank"> Sarcina si nasterea
www.ehd.org/" target="_blank">Poze, ecografii si explicatii medicale
Filmulete interesante:
www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">In pantec 1; www.youtube.com/watch?v=eH7zjTft2FU" target="_blank">In pantec 2; www.youtube.com/watch?v=cY1vsuf2RJI" target="_blank">In pantec 3; www.youtube.com/watch?v=_4vl7D0ZcZQ" target="_blank">In pantec 4; www.youtube.com/watch?v=Y5M9opdkmkw" target="_blank">In pantec 5;
www.youtube.com/watch?v=qZT0bATQjxw" target="_blank">In pantec 6; www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A" target="_blank">In pantec 7; www.youtube.com/watch?v=rwywzWNHNe0" target="_blank">In pantec 8; www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU" target="_blank">In pantec 9; www.youtube.com/watch?v=fNTxvzZ-YWA" target="_blank">In pantec 10
Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt...........luna 4= 14-18 sapt...........luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt...........luna 5= 19-22 sapt...........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt...........luna 6= 23-27 sapt...........luna 9= 37-40 sapt.
Roxy
6+http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/