Burtici de mai-iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cristina, merci de raspuns. Ma gandeam eu ca trebuie sa le vada si unul si altul. Si inca ceva: am auzit ca exista ceva gen "Carnetul Gravidei"? Ce e cu asta? Ni-l da medicul de familie? Trebuie sa solicit eu asa ceva?

Merge prost forumu azi in general vad..Foaarte incet.

6+ cu Pufi Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bonjurica dragelor!
Vad ca se mareste gashca!
Si eu am avut la Razvan Carnetul gravidei dar nu am nici o idee unde l-am pus. Atunci se dadea de la medicul de familie acum am vazut (cel putin la clinica unde vreau sa merg eu) ca se da de la medicul ginecolog.
Si eu consider ca analizele trebuie duse si la medicul de familie (cel putin in copie) ca sa ramana la dosarul pacientei si la medicul ginecolog care in functie de valori si rezultate prescrie eventualele tratamente si vede starea de sanatate a mamicii!
Cristina, eu mai nou ma asez pe scaun si il iau pe Razvan in brate si mai mult il las pe el sa se ....catereca sa zic asa. Evit sa-l ridic de jos cand se intinde in brate ca ma rupe de spate. Am inteles ca in arcina sunt de evitat genul asta de ridicari.
Intr-adevar, azi a mers groaznic forumul. Nu stiu ce se intampla!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Ce aiurea apar mesajele.
In prima faza am crezut ca ma saboteaza pe mine moderatorii ca la noi la Spiridusi iar e circ si scanadal dar vad mesajele apar in ordine cronologica.
Carla, am inteles cu nunta. Eu sper sa va acomodati rapid in Cluj. Recunosc, in Timisoara si Iasi nu am fost inca dar pt mine Clujul este minunat, perfect, ideal. Eu sunt bistriteanca, born and raised, dar am stat vreo 5 ani in Constanta, 4 ani la faculta in Bucuresti si m-am intors ACASA ca mi-a fost dor. Iar dintre toate orasele pe unde am umblat si stat Clujul l-as alege daca ar fi sa ma mut iar!
Merg sa ma uit la vreun film, sper maine sa mearga forumul mai bine!
Noapte buna burtici!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara,

Imi pare bine ca apar tot mai multe burtici.
noilor

Eu m-am indragostit azi la echo. Embrionul are 0,82 cm, si i-am vazut si inimioara

Maine sunt acasa toata ziua...o sa lucrez la actualizarea listei, o afisez, si poate schimbam si capitolul.

Eu vreau sa merg la spital, sa merg ma control cand medicul e de garda.M-am hotarat sa merg la Giulesti, dar nu stiu inca la cine. Sper sa ajung cat mai repede.

Roxy 6+

http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BUna dimineata!!

Dupa cum obserbati sunt foarte matinala!!! NU stiu de ce e asa, doar sarcina trecuta as fi dormit non-stop!!...

Sugubina, carnetul gravidei mie mi l-a dat med de fam, dar dr ginecolog nici macar nu a intrebat de el, iar med de fam dupa ce mi l-a dat nu a mai intrebat de caiet ca sa mi-l completeze..

Ioana, Mihaita are abia un an si o luna; Razvan e mai maricel...Bine, fuge toata ziua, dar din cand in cand trebuie sa il mai iau in brate sail asez in scaunul de masa, sa il pun in patut..Trebuie sa fiu mai atenta. oricum.

Roxy, cunosc sentimentul.. Sa fie sanatos puiutul!! Si au abia astept sa il vad, dar mai am de asteptat pana pe 23 sept!!

Cristina, 4+ si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

eu abia astept sa schimbam capitolul si sa avem lista finalizata!!.. Se vede ca nu am treaba la ora asta, Mihaita doarme , si cafelutza inca nu am terminat-o

Si azi se pare ca merge tare rau DC

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

eu am reusit sa imi pun la semnatura ticker...daca apasati pe o sa va apara..

[ url = " link-ul " ] numele sub care vrei sa apara link-ul [/url]

Carla, ai uitat s apui ghilimelele, de aceea nu apare corect la semnatura.

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Neata,

care va sa zica, ne inmultim...
felicitari tuturor! sarcini usoare si copii sanatosi sa avem toate!

Eu nu am reusit sa postez ieri nimic...nici nu am reusit sa ajung la subiect sa mai vad ce s-a scris, macar...
Si eu sunt de acord sa dam numele real, chiar si cateva date personale.
Asadar, eu sunt Laura, din Bucuresti - de fapt, langa, unde ne-am facut o casuta, am 29 de ani (n18.07.1980), casatorita de 3 ani cu un tip super, am un baietel senzational de 2 ani si 4 luni, Radu Matei.
De data asta am UM pe 03.08.2009 (la radu a fost pe 8.08 :) - sper sa nu se nasca in aceeasi zi, voi face totul sa evit coincidenta asta)
Rezulta DPN 10.08.2010. As fi cam in saptamana a 6-a acum.
Nu-mi doresc in mod special nici baietel, nici fetita...M-as bucura de orice a fi. (Radu am fost convinsa ca e fata pana prin luna a 5-a cand ne-au zis la echo ca are "dotari")

Ma bucur sa vad ca sunt si cateva mamici a al doilea bb - noi ne-am hotarat mai greu sa mai afcem un bb, a trebuit sa tinem cont de multe...

va pup!
laura

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Neata,

care va sa zica, ne inmultim...
felicitari tuturor! sarcini usoare si copii sanatosi sa avem toate!

Eu nu am reusit sa postez ieri nimic...nici nu am reusit sa ajung la subiect sa mai vad ce s-a scris, macar...
Si eu sunt de acord sa dam numele real, chiar si cateva date personale.
Asadar, eu sunt Laura, din Bucuresti - de fapt, langa, unde ne-am facut o casuta, am 29 de ani (n18.07.1980), casatorita de 3 ani cu un tip super, am un baietel senzational de 2 ani si 4 luni, Radu Matei.
De data asta am UM pe 03.08.2009 (la radu a fost pe 8.08 :) - sper sa nu se nasca in aceeasi zi, voi face totul sa evit coincidenta asta)
Rezulta DPN 10.08.2010. As fi cam in saptamana a 6-a acum.
Nu-mi doresc in mod special nici baietel, nici fetita...M-as bucura de orice a fi. (Radu am fost convinsa ca e fata pana prin luna a 5-a cand ne-au zis la echo ca are "dotari")

Ma bucur sa vad ca sunt si cateva mamici a al doilea bb - noi ne-am hotarat mai greu sa mai afcem un bb, a trebuit sa tinem cont de multe...

va pup!
laura

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Si eu astept sa vad listuta. Roxy zicea ca azi e pe acasa si o sa se ocupe...asta daca reuseste din cauza forumului care merge
Eu maine repet testul de sarcina (am mai facut unul marti si a doua liniutza era f vizibila) si apoi o sa ma programez la nenea dr la consultatie si echo. Incerc sa merg spre sfarsitul lui septembrie ca sa fie "floricica" destul de mare si sa ii aud inimioara.
Pe mine m-a cam socat sotul meu aseara cand a zis ca din punctul lui de vedere chiar u conteaza daca bb2 va fi fetita sau tot baietel. Zicea ca el la primul si-a dorit fetita (a fost extrem de deziluzionat cand a vazut la echo la 18 s ca e baietel), acum vrea doar sa fie sanatos. Eu tare as vrea fetita (Evident, sanatos sa fie orice ar fi) ca sa am pereche.

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu

Neata,

Sa inteleg ca DPN-ul tau este 10.05.2009? Iar Raducu e nascut in 10.05.2007?

Citat:

Voi v-ati hotarat "mai greu"? Io ce sa zic.....Ma gandesc ca Razvan va avea aproape 4 ani jumate cand nasc....eu nu stiu de ce am asteptat atat. Adica stiu, ma sperie gandul ca nu m-as descurca cu 2 mititei. Asa, am baietel maricel si sper sa fie ceva mai simplu.
Aseara am ras de el ca are o jucarie de la McDonalds, din Madagascar, cu o hipopotamitza cu burta enorma. Si il intreb eu, aratand spre buricul animalului "Ce are hipopotamul aici?"(asteptam sa zica BURICUL), iar el: "Un bebe mic!". Mai nou toata lumea cu burta are acolo un bebe mic

Mergi la inceput