Burtici de mai-iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Felicitari, gravidute! Sa aveti sarcini usoare si BB-i sanatosi!

Dorinut@, poti, te rog, sa iti activezi PM? As vrea sa iti pun o intrebare in privat. Multumesc frumos!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Va multumesc la toate pentru informatii.
Aveti dreptate sunt deja in saptamana a 7-a. UM 25.08 DP 01.05.2010 DN 14.12.1981.
Va urez la toate sarcina usoara.
Sper ca sunteti mai bine ca mine azi m-am trezit cu o greata ingrozitoare care tot persista.

Mergi la inceput

Eu votez pentru buburuze

Mergi la inceput

Scuze am gresit UM 25.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, asta vroiam si eu sa zic cu numele..mi/e greu sa spun Jocurban..:)pai te mai pot ajuta eu cu drii. acuma, ai preferinte? barbat, femeie?privat sau stat? normal, depinde si de finante..care/cum.
eu data trecuta am fost la Drita Fulga Florescu, lucreaza la Stanca. de acolo iti mai pot spune de Diculescu, Micu, Todea (astia sunt barbati, dar eu nu am mers la niciunul dintre ei). de la clinica privata, drita Rotaru, dr. Szigmond (tanarul, nu mama-sa)..cam pe astia ii stiu eu. de la Gine 1, Bartok, Mironiuc.
tu in ce zona locuiesti? poate cd om avea picii ne mai si vedem, ca acum e exclus, ca eu de-abia am vreme sa mai sterg praful pe ici pe colo.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica2W spune:

Salutare,

Mi-e tare frica sa va scriu, dar sincer va spun ca nu ma pot abtine.
Luna trecuta au iesit la un moment dat 2 liniute si am crezut ....Doamne ce fericita am mai fost vre-o 2 saptamani pana cand am repetat testul. Dar n-a fost nimc. Acum sper din nou. Am testul pregatit. Dar nu mai vreau sa ma grabesc...

Am citit tot ce-ati scris... Foarte frumos si multe emotii. Sper ca saptamana viitoare sa se faca 2 liniute si sa nu mai dispara. Simptome sunt, dar ca sa-l citez pe doctorul meu care zicea: mi-e somn de zici ca-s insarcinat...

Ce sa zic, va urez din toata inima sarcina usoara si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele,

o intrebare: cand avem gata rezultatul analizelor, ne ducem cu ele si la medicul de famiie si la ginecolog? Sau doar la Ginecolog?

Ca mie trebuie sa imi iasa saptamana viitoare cam tot..si stiu ce pas fac in continuare.

kiss

6+ cu Pufi Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

mie imi merge tare prost forumul azi...Sper sa reusesc sa trimit mesajul...

Moni, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe santos!!

Cristina, te asteptam sa te alaturi..

EU l-am ridicat acu vreo 2 ore pe Mihaita in brate si am simtit asa o durere mai ciudata. Trebuie sa fiu mai atenta, dar nu am cum sa nu il iau in brate, cand ridica manutele inspre mine si ma priveste in ochi cu ochisorii lui mari si albastri!!!

Sugubina, si la med de fam trebuie sa te duci cu analizele sa te ia in evidenta .

Cristina, 4+ si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

of, am incercat si eu sa-mi activez semnatura, dar nu reusesc sa fac linkurile functionale...

Ioana, din pacate nu prea aveai cum sa ma vezi in parc, pentru ca si cununia civila tot in Timisoara am facut-o.
Aici, in Cluj, suntem doar eu si proaspatul meu sot, singurei, fara rude sau alte cunostinte... El e moldovean de la Iasi si am ajuns In Cluj pentru jobul lui... in rest nu ne leaga nimic de orasul asta.

In privinta numelui, ai dreptate si tu si Victo. De aceea mi-am si scris de la inceput numele real, userul l-am ales asa pentru ca este numele blogului meu si pentru ca useri cu "Carla" erau deja o gramada. Dar tot incerc sa-mi actualizez semnatura, ca sa nu mai fie neclaritati!

In privinta zodiei... n-as sti sa-ti spun prea multe, pentru ca nu prea ma pricep si nu cunosc caracteristicile zodiilor... ce pot sa-ti spun, insa, este ca sagetatorii sunt oamenii speciali (si modesti! ), iar eu personal am ramas constanta toata viata, cu calitati si defecte... suntem statornici!

Victo, cred ca la mine (Carla) te refereai cand ai spus de doctori... multumesc de info, o sa te mai intreb detalii de o sa te plictisesc!

Carla 5+

[url=http://injoaca.wordpress.com]Blog de bebe[/url]

[url=http://www.jocurban.ro]Blog de mami[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Victo, revenind la doctorii nostri...

Eu locuiesc momentan in Gheorgheni, dar probabil in iarna ne vom muta, nu stiu unde. Locatia cabinetului n-ar fi o mare problema, totusi as prefera undeva nu foarte departe de casa...

Sigur, mi-as dori sa merg la stat, insa cum nu am timp sa stau cu orele in sali de asteptare, plus ca acolo nu stiu cat de bine se ocupa de mine, sunt nevoita sa merg momentan pe mana cabinetelor private. Ieri am fost la primul eco, la Gine-t (in Mihai Viteazu), care este chiar cabinetul Dr. Todea si al unei echipe de la Stanca... citind mai multe opinii, am decis sa optez pentru Stanca, ca si maternitate. Am auzit ca e mai "buna" atat ca si conditii, cat si ca si medici... tu ce stii?

Cat despre medic, nu am preferinte intre a fi barbat sau femeie, tot ce doresc este sa fie UMAN si cat mai putin ocupat (nu doresc un medic foarte celebru, dar in acelasi timp foarte ocupat si dezinteresat)... vreau pe cineva care sa-si faca timp pentru mine, sa ma trateze cu atentie si sa-mi spuna cat mai multe detalii despre sarcina... cu alte cuvinte, un om simpatic. Aaaa... si, daca nu ma razgandesc, eu vreau sa optez pentru cezariana... deci as avea nevoie de cineva cu experienta in asa ceva.

In disperare de cauza, pentru primul eco mi-am facut programare unde s-a gasit loc mai repede (stiu ca la medicii renumiti programarile se fac cu saptamani bune inainte) si am nimerit la D-na Dr. Nicula Renata, care in 5 minute a si terminat ecografia si mi-a urat "la revedere"... si aveam atatea temeri, atatea intrebari de pus!

Carla 5+

[url=http://injoaca.wordpress.com]Blog de bebe[/url]

[url=http://www.jocurban.ro]Blog de mami[/url]

Mergi la inceput