Burtici de mai-iunie 2010
Raspunsuri - Pagina 15
moni81 spune:
Am si o intrebare la voi poate ma puteti ajuta. Am facut ieri un test de BetaHCG si a iesit 34839 mUI/ml, ce spuneti e normala aceasta valoare prin saptamana a 6-a, din pacate doctorul nu pot sa-l intreb ca este in concediu.
Multumesc mult daca raspundeti.
sugubina spune:
roxanik09 deci si tu te-ai reglat cu mlatide de zmeur! Incredibila e puterea plantelor! Eu ii dadeam si sotului pastilute de naprasnic ca sa fie "baietii veseli" activi. Se pare ca au reusit. VICTORIEEE!![]()
Dragelor cu anuntatul la servici sunt de parere sa mai stau. Sa se faca un pic mai mare. Ma gandesc sa merg la dr in octombrie la inceput cand m-a chemat, apoi daca e totul ok intr-o saptamana doua sa fac acel anunt oficial, cu hartia oficiala la care se anexeaza copia dovezilor de la dr.
E totusi greu sa tin in mine vestea asta maaare..as striga sa le spun..Dar e mai bine sa tac deocamdata. Sunt sigura ca vor fi bucurosi pentru mine, dar cat e mic mic acum mai stam. A fost dificil saptamana trecuta cand am tot fost diminetile pe la dr, la analize..Dar m-am scos:)
Fetele vedeti ca nu ne putem pune ticker dinala animat, pentru ca nu accepta forumul cod html. So asta este, ne punem doar gravi si nr saptamani.
Moni bine ai venit printre noi!
va pup!
6+ cu Pufi Mic
roxanik09 spune:
Moni81 , uite aici un tabel cu valorile asociate saptamanilor de sarcina:
http://www.synevo.ro/429,1028,532,HCG-total,news.htm
Beta hcg-ul eu l-am urmarit in evolutie - adica am facut un test azi si unul peste 2 zile. In mod normal, acesta trebuie sa se dubleze. adica mie mi-a iesit prima oara in jur de 300, a doua oara in jur de 600.. daca vrei sa-l urmaresti in evolutie, sa nu te sperii daca nu e chiar dublu.. important e sa creasca macar cu 70%. De exemplu, dr. mea a zis ca pe ea nici nu o intereseaza ce este dupa prima cifra, adica 368 si 683 - ea considera 300 si 600, deci e dublu. Daca vedea 300 si 500 se gandea la o extrauterina, Doamne fereste.
Tu esti sigura ca esti in 6 saptameni ? in tabelul acesta arata ca ai fi in 7. Oricum, fiecare laborator are propriile tabele, iar mie mi-au dat o foaie pe care era trecuta valoarea mea si valorile generale, de genul tabelului pe care il vezi tu in link-ul acela. Care e ultima menstra la tine ?
6+
nikolett2445 spune:
Buna fetelo!
Felicitari pentru samburei,sa ne ajute Dumnezeu sa ducem pana la capat,sarcina fara probleme,si sa fim sanatosi.
Am fost in odisee la ,,ciresele de mai-iunie 2006,s-a nascut David pe 15 mai.
acum am UM 14 august DP 20 mai 2010 DN 26,11,1978 ,si cred ca o sa am tot baietel.
Ma alatur si eu voua ,chiar daca nu am confirmat 100 de procente sarcina,inca,nici testul nu are cele doua linii perfecte.
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni81 Am si o intrebare la voi poate ma puteti ajuta. Am facut ieri un test de BetaHCG si a iesit 34839 mUI/ml, ce spuneti e normala aceasta valoare prin saptamana a 6-a, din pacate doctorul nu pot sa-l intreb ca este in concediu. Multumesc mult daca raspundeti. |
Moni pe buletinul meu la valoarea ta se incadreaza in intervalul
4-5 saptamani (2560-82300) - saptamani de la conceptie la care mai adaugi 2 saptamani. Deci tu esti in 6-7 saptamani

Referitor la anuntat la servici, eu stiu ca tb sa anunti cam la 3 luni de zile, sa aiba ei timp 6 luni de zile sa caute inlocuitor.
Si la mine e o chestie cam nasoala ca eu m-am angajat pe 25 Mai la locul curent de munca..si dupa aproape un an ii parasesc.
Si eu am intrerupere de 2 luni pe CM (am fost PFA), dar o sa ma duc sa-mi platesc la pensie de mana, pt ca eu pierd multi bani..
Eu pe 25 Mai as face un an la locul crt de munca..si fara o sapt nu m-as incadra..asa ca ma duc si platesc o amenda ceva si imi platesc pensia.
Si eu mi-am facut HCG-ul luni pe pe 7 sept si mi-a iesit 12.691 care corespunde la 4-5 sapt de la conceptie, mai sigur 4 saptamani. Deci eu sunt in 6 saptamani desi maine fac 7 dupa UM..dar am ovulat cu o sapt mai tarziu.
In sfarsit s-a produs minunea!
6+dorinut@
T_Ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jocurban In alta ordine de idei, si mie imi place mult numele cu flori de liliac. Are ceva special, un parfum aparte, o gingasie a micutelor floricele cum nu la toate florile intalnesti, dar totodata si o rezistenta si o vigoare a tulpinii copacului, pe care eu personal as vrea s-o "mosteneasca" si bebele meu... ![]() |
Ce frumos si emotionant ai scris
. asa simt si eu
Ma gandeam ca poate in 22 august te-oi fi vazut in parc la Chios
Edit: Deci Razvanelul meu e nascut intr-o zi cu tine
...Spune-mi, din proprie experienta
) Oricum, exagerez, de fapt e un copil minunat (ca doar e al meu....puiul ciorii)si e atat de dragastos si afectuos ai atent si dulce (mor de dragul lui cand ii sugerez ceva si imi raspunde "sigura ca da,mami!" sau "e perfect, mami!"
)
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
T_Ioana spune:
Buna venit noilor garvidute si sarcini frumoase si usoare va doresc.
Noi azi am fost (eu cu Razvan) la o inmormantare la vreo 35 km de oras si m-a terminat piciul si fizic si psihic. A fost atat de agitat si de prapadit ca mi-a veenit sa-l las acolo
, norocul meu a fost cumnata-mea pe care se pare ca o adora si am mai scapat dar oricum, a vrut de cateva zeci de ori in brate, avion ca bebelusii(si are 18 kg
) asa ca pe la 14.00 am mmers urgent la farmacie sa-mi iau No-spa ca mi-o luase burta razna rau de tot.
Eu totusi astept pana sambata (am inteles, dupa calculatoarele de pe net, ca in conformitate cu UM a mea 12 septembrie este ziua in care testul de sarcina este concludent) sa imi pun
la semnatura.
Am o rugaminte fetelor: va rog eu mult, daca vreti, sa va puneti numele real la semnatura ca mi-e tare greu sa va numesc dupa user
acolo nu imi dau seama care ar fi numele real
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
T_Ioana spune:
Referitor la job, eu sunt in somaj
pana in ianuarie. Apoi o sa-mi fac angajarea pe firma vreunui prieten. ce mi-e ciuda e ca in conditiile astea voi lua doar 6 milioane(+2 alocatia) iar la firma unde am lucrat inainte aveam un salariu bunicel. Daca ma grabeam cu bb2 puteam sta acasa cu 85% din salariul care il aveam si care ar fi fost aproape de trei ori cat o sa iau acum
.
Sa fim noi sanatosi si sa imi ajute Dumnezeu sa am o sarcina ok, un bebe sanatos, papacios, dormicios, necolicios si daca se poate FETITA
!
Va pup ca am monopolizat subiectul

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
mai_iun_2010 spune:
Pana acum avem
Burtici cu minuni de mai-iunie 2010 - 2 voturi (Dorinut@, Sugubina)
Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 -5 voturi (T_Ioana, Libelula, Lauriciu, Jucurban, Roxanik09)
Burtici cu buburuze de mai-iunie 2010 - 3 voturi (Cristina_26, Murica, Rosanne)
Suntem pana acum 13 burtici....asteptam celelalte voturi