Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

dar mai stati sa mai scriu si eu!!! Cand ajung la pagina 18 zic, nu mai am decat una si gata, apoi se mai adauga una si inca una ...

Aris, astea-s servetelele http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Kea?locked=true#5376206043301577058

Adyris, dar ce par frumos are papusa ta, si e frumoasaaaa!!!

Karina, trimit acum, cati parca se oferise sa trimita de aseara si m-am gandit ca o fi trimis deja.

Olga, asa am ras, asa dulce e David cum il framanti tu acolo si dragul de el sta si te lasa sa-ti faci damblaua! Acum al meu doarme ca m-as pune si eu pe treaba, dar am pus la favorite filmuletul si maine il framant, sa vad daca e de acord.
Diana, pai arata-ne si varianta ta, daca nu ti-e greu.

A, am mai vrut sa zic de marimile la haine. Mi se par total aiurea. Nu pot sa cred ca David, cu toate cele 9 kg ale lui (Keutu are 8) poarta body-uri de 1 an. Aici in general se potrivesc marimile (sunt in cm) dar la C&A de ex, sunt mai mici decat normal. Adica Keutu avea in urma cu vreo saptamana 65 de cm, iar un costumas si un pantalon de acolo, marimea 68 ii erau fixe, nici nu i le mai dau. Eu nu stiu, marimile astea nu iau in calcul ca bb poarta un pampers pe care il tot umple?

Ela, ce copil cuminte ai!!! Nu te plictisesti? Cred ca de asta vrei tu la serviciu.

Stiu sigur ca mai vroiam sa zic ceva. Si parca vad ca pana trimit eu mesajul cineva face alt capitol si eu raman pe langa.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

da da, ne intalnim cu gigelica si pitonasu' cu prima ocazie!!!!!!!!!; aaa, pai gigelica, atunci lasa sa se puna inghetata mea la mine, ca a fost mititica..... si pastreaza-ti tu castroanele!!!!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

dyana, asteptam filmulet si de la tine. si poate-mi vinzi si mie pontul cum s-a impiedicat al tau.te invidiez ca ai trecut de nr.1

l-am impiedicat eu direct; si tocmai ma pregatesc sa-l impiedic iar in seara asta

Mergi la inceput

oooofffffff, tinand cont ca mutzunelu' se trezeste noaptea la fiecare sunet al nostru, cum ne-am intors pe partea cealalta cere direct titi...... azi ne mutam noi sa dormim in camera lui..... oare cum rezist eu fara el noaptea?????? parca vad ca ma duc si dorm cu el pe furis, cand adoarme tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mihaela, Kea pai spor maine la framantat copchilu

Diana sa stii ca si eu vreau sa vad varianta ta, iar David abia asteapta sa invete miscari noi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mihaela, Kea pai spor maine la framantat copchilu

Diana sa stii ca si eu vreau sa vad varianta ta, iar David abia asteapta sa invete miscari noi

promitem sa ne filmam si noi si punem filmulet; sa nu radeti, ca la noi sunt 3 miscari de gimnastica.... 10 pupici... 3 miscari....10 pupici; o sa incerc sa ma abtin....dar la halul in care rade la gimnastica.... greu greu...

Mergi la inceput

Kea ai dreptate cu marimile hainutelor. Eu i-am luat lui David tot de la C&A marimea 80 si ii sunt cam fixe. Si el nu are 80 de cm. Dar oricum David al meu este un burtos si bulanos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

dyana, asteptam filmulet si de la tine. si poate-mi vinzi si mie pontul cum s-a impiedicat al tau.te invidiez ca ai trecut de nr.1

l-am impiedicat eu direct; si tocmai ma pregatesc sa-l impiedic iar in seara asta

Distractie faina Si al meu ma tot invita pe la el, dar ma las mai greu impiedicata...prefer sa dorm...caci pe noi ne prinde dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Mihaela..din cauza caldurii am tuns-o...transpira ff tare ..si mai stam si la et 4..sauna nu alta

Kea

Nu ne face nimeni capitol nou?

http://community.webshots.com/user/adirys21

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

kea, la keutu au ramas ochisorii aia frumosi la fel? nu s-a scimbat culoarea?
pe mine toata lumea ma intreaba c u cine seamana maria cu ochii albastri.ce mai conteaza....e in gradina lu al meu, este.
noroc ca e toata tati ca altfel facea testul de paternitate ca si-asa nu-si aminteste cand a proiectat-o pe fii`sa

dyana pana la urma eu cred ca impiedic pe unu de pe strada ca al meeu se tine tare

eu astazi cum am vazut ceva grade in minus afara, m-am apucat si am spalat doua ture de haine de-ale mariei pe care tb sa le calc si sa le pun de-o parte ca am zis ca vine frigul.

legat de diversificare....nasoala treaba. da doamne lapte.
doamne doamne da lapte dar da si multe kg in plus in urma cantitatillor imense de manc are si dulciuri pe care le bag in mine. din 60 de kg vad ca nu scad.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZICI CU MARIA LA MARE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090

Mergi la inceput