Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gigelica am vrut pentru a unspea' mia' oara sa mai vad filmuletul cu pitonasul vegetarian........ si am dat de pozele cu tortul tau deeeeeeeeeeeeeeeciiiii: ESTI SINGURA RESPONSABILA SI VINOVATA pentru inghetata pe care tocmai am basculat-ooooooooo; si o sa se depuna la tine nu la mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Uitati cum facem noi gimnastica

http://www.youtube.com/watch?v=NyNm-8wDO4w

Olga, mamica lui David iepurasul

ce-l mai zmotocesti mie imi e frica sa ii fac asa sa nu se rupa

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Adyris

Fetelor...v-am zis ca va invidiez pentru intalneala??? Ma pauca iar depresia...ma duc sa ma culc

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Gigelico hai nu fi trista. Uite iti promit eu, cand te intorci in Bucuresti, iti organizez o intalnire cu fetele si o sa se numeasca "Marea intalnire cu Gigelica si Pitonul mancacios". Mamici va bagati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

gigelica am vrut pentru a unspea' mia' oara sa mai vad filmuletul cu pitonasul vegetarian........ si am dat de pozele cu tortul tau deeeeeeeeeeeeeeeciiiii: ESTI SINGURA RESPONSABILA SI VINOVATA pentru inghetata pe care tocmai am basculat-ooooooooo; si o sa se depuna la tine nu la mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Sunt de acord...cu o conditie...inghetata pe care am halit-o io sa se depuna la tine, ok? Mi-a facut mama Duta (soacra) 1kg jumate de inghetata de cacao...dementiala...si eu mananc cu castronul...asa ca....o feliutza mica de tort nu se pune...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Eu nu fierb la aburi legumele...ca nu am steamer...le pun in olicica tzepter...si am pus asa: morcovel, radacina patrunjel, pastarnac, dovlecel, cartof, ceapa si ardei capia. Am pus apoi in blender doar jumatate cartof, 2 varfuri de morcov...ca cica sunt mai dulci si mai putin lemnoase...si un cub de dovlecel...plus putina zeama de supa...Apoi am mai adaugat zeama pana l-am facut pastos...am pus si cateva firicele de sare si 2 picaturi...dar 2 pe bune...de ulei de masline...si cateva picaturi de ceai...ca ii place ceaiul la nebunie...Restul e in filmuletz...Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul30 martie 2009
Oooo, e complicata pentru noi reteta! Mai avem pana acolo, dar o notez, ca prea frumos a papat pitonasul tau!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Citat:

Adyris

Fetelor...v-am zis ca va invidiez pentru intalneala??? Ma pauca iar depresia...ma duc sa ma culc

30 martie 2009

Gigelico hai nu fi trista. Uite iti promit eu, cand te intorci in Bucuresti, iti organizez o intalnire cu fetele si o sa se numeasca "Marea intalnire cu Gigelica si Pitonul mancacios". Mamici va bagati?

Daaaaaaaaaaaa...ma duc sa mai mananc niste inghetata de bucurie....imi trecu depresia...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Uitati cum facem noi gimnastica

http://www.youtube.com/watch?v=NyNm-8wDO4w

ce-l mai zmotocesti mie imi e frica sa ii fac asa sa nu se rupa

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Incearca...procedeaza ca la diversificare: baga-i cate un exercitiu pe zi O sa-i placa..ei au nevoie de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui gigelica20

Adyris

30 martie 2009

[/quot

eu m-as baga sa nu mai fie gigelica suparata....

http://community.webshots.com/user/adirys21

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

olga, sunteti bestiali, si tu si davidutu. se vede ca are experienta tanarul, face foarte bine exercitiile. ce bine ca ai pus filmulet, ca eu nu prea ii fac gimnastica mariei ca sta cam incordita cand ii "manevrez" mainile.

dyana, asteptam filmulet si de la tine. si poate-mi vinzi si mie pontul cum s-a impiedicat al tau.te invidiez ca ai trecut de nr.1

adirys, ce bucle suberbe avea teona, de ce le-ai taiat, din cauza caldurii? maria mea nu are par acum nici cat teona tunsa.

novus, pe manechina alexandra. frumoasa prezentare de costume de baie.e bestiala.

gigelica pitonasul mancacios.daca maria face figuri la papa, ti-o trimit colet ca esti criminala. de la tine sigur papa orice.

ilinca am tras o burta de ras cu al meu la faza cu "cuc urat". mereu ii citesc fazele comice si lu tati.cred ca la voi acolo e toata ziua o veselie.sophiphi e dulce rau, are niste fatzuci superbe. bestial par are. ii faci freaza zilnic, nu?
maria mea are 7670 si ma rupe nu alta la cat sta ea in carut
olga, se intelege ca vrem poze noi nu? asteptam...

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZICI CU MARIA LA MARE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090

Mergi la inceput

Eu mi-am inceput ziua cu iaurt cu cereale si am incheiat-o tot cu iaurt cu cereale

Maine poate fac si eu ceva la steamer, caci mi l-a cumparat Cristi inca de cand eram gravida (sa mananc sanatos ), iar eu pana acum am gatit o singura data la el . Mai ales ca acuma v-am si povestit, sigur o sa gatesc maine...de rusine

Mergi la inceput