Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 23
dyana27 spune:
gigelica am vrut pentru a unspea' mia' oara sa mai vad filmuletul cu pitonasul vegetarian

........ si am dat de pozele cu tortul tau

deeeeeeeeeeeeeeeciiiii: ESTI SINGURA RESPONSABILA SI VINOVATA pentru inghetata pe care tocmai am basculat-ooooooooo

; si o sa se depuna la tine nu la mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Uitati cum facem noi gimnastica http://www.youtube.com/watch?v=NyNm-8wDO4w Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
ce-l mai zmotocesti

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Adyris ![]() ![]() Fetelor...v-am zis ca va invidiez pentru intalneala??? Ma pauca iar depresia...ma duc sa ma culc ![]() ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelico hai nu fi trista. Uite iti promit eu, cand te intorci in Bucuresti, iti organizez o intalnire cu fetele si o sa se numeasca "Marea intalnire cu Gigelica si Pitonul mancacios". Mamici va bagati?
Olga, mamica lui David iepurasul

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 gigelica am vrut pentru a unspea' mia' oara sa mai vad filmuletul cu pitonasul vegetarian ![]() ![]() ![]() ........ si am dat de pozele cu tortul tau![]() ![]() ![]() deeeeeeeeeeeeeeeciiiii: ESTI SINGURA RESPONSABILA SI VINOVATA pentru inghetata pe care tocmai am basculat-ooooooooo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ; si o sa se depuna la tine nu la mine![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |

Sunt de acord...cu o conditie...inghetata pe care am halit-o io sa se depuna la tine, ok? Mi-a facut mama Duta (soacra) 1kg jumate de inghetata de cacao...dementiala
...si eu mananc cu castronul...asa ca....o feliutza mica de tort nu se pune...Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
anamariame spune:
citat din mesajul lui gigelica20![]() Eu nu fierb la aburi legumele...ca nu am steamer...le pun in olicica tzepter...si am pus asa: morcovel, radacina patrunjel, pastarnac, dovlecel, cartof, ceapa si ardei capia. Am pus apoi in blender doar jumatate cartof, 2 varfuri de morcov...ca cica sunt mai dulci si mai putin lemnoase...si un cub de dovlecel...plus putina zeama de supa...Apoi am mai adaugat zeama pana l-am facut pastos...am pus si cateva firicele de sare si 2 picaturi...dar 2 pe bune...de ulei de masline...si cateva picaturi de ceai...ca ii place ceaiul la nebunie...Restul e in filmuletz...Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Gigelico hai nu fi trista. Uite iti promit eu, cand te intorci in Bucuresti, iti organizez o intalnire cu fetele si o sa se numeasca "Marea intalnire cu Gigelica si Pitonul mancacios". Mamici va bagati? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Daaaaaaaaaaaa...ma duc sa mai mananc niste inghetata de bucurie....imi trecu depresia...

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
ce-l mai zmotocesti ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Incearca...procedeaza ca la diversificare: baga-i cate un exercitiu pe zi

adirys21 spune:
| citat din mesajul lui olishka [quote]citat din mesajul lui gigelica20 Adyris ![]() ![]() Fetelor...v-am zis ca va invidiez pentru intalneala??? Ma pauca iar depresia...ma duc sa ma culc ![]() ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelico hai nu fi trista. Uite iti promit eu, cand te intorci in Bucuresti, iti organizez o intalnire cu fetele si o sa se numeasca "Marea intalnire cu Gigelica si Pitonul mancacios". Mamici va bagati?

[/quot
eu m-as baga sa nu mai fie gigelica suparata....

http://community.webshots.com/user/adirys21
Mami fericita de printesa Andrada Teona
mihaelacg spune:
olga, sunteti bestiali, si tu si davidutu. se vede ca are experienta tanarul, face foarte bine exercitiile. ce bine ca ai pus filmulet, ca eu nu prea ii fac gimnastica mariei ca sta cam incordita
cand ii "manevrez" mainile.
dyana, asteptam filmulet si de la tine. si poate-mi vinzi si mie pontul cum s-a impiedicat al tau.
te invidiez ca ai trecut de nr.1
adirys, ce bucle suberbe avea teona, de ce le-ai taiat, din cauza caldurii? maria mea nu are par acum nici cat teona tunsa.![]()
novus,
pe manechina alexandra. frumoasa prezentare de costume de baie.e bestiala.
gigelica
pitonasul mancacios.daca maria face figuri la papa, ti-o trimit colet ca esti criminala. de la tine sigur papa orice.
ilinca am tras o burta de ras cu al meu la faza cu "cuc urat". mereu ii citesc fazele comice si lu tati.cred ca la voi acolo e toata ziua o veselie.sophiphi e dulce rau, are niste fatzuci superbe. bestial par are. ii faci freaza zilnic, nu?
maria mea are 7670 si ma rupe nu alta la cat sta ea in carut
olga, se intelege ca vrem poze noi nu? asteptam...
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZICI CU MARIA LA MARE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090
olishka spune:
Eu mi-am inceput ziua cu iaurt cu cereale si am incheiat-o tot cu iaurt cu cereale
Maine poate fac si eu ceva la steamer, caci mi l-a cumparat Cristi inca de cand eram gravida (sa mananc sanatos
), iar eu pana acum am gatit o singura data la el
. Mai ales ca acuma v-am si povestit, sigur o sa gatesc maine...de rusine ![]()