Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea dodo, mai spune ceva! Ce gimnastica faci cu isa? |
Sunt offline
i-am adormit si vreau sa trec langa ei ca-s obosita.
Nu stiu daca stiti acel banc care mi se potriveste manusa...
"Stiti care-i asemanarea dintre caini si ingineri??
Sunt inteligenti...
dar nu stiu sa explice.
Eu de atatia ani fac kineto cu Bogdan in timpul liber(al lui-caci de maine incepe terapiile)
Si ceea ce fac cu el fac si cu ea...exceptand urcatul pe scari/spalieri/"atarnatul"in maini.
Incerc sa enumar cateva ...dar nu-mi cereti sa explic
-miscari ale degetelor maini in sens invers pumnului,
-rotirea palmutei
-Indoire mainilor din coate
Cu picioarele:
-incalzesc talpitzele
-le indoi spre picior
-bicicleta
-intind genunchiul
-plexez
Si multe ...dupa ce ma odihnesc sper sa revin
Monica
tu stii ca nimic nu o sa mai fie la fel...nu are cum.Important e sa te/va obisnuite asa cum/cati sunteti
si sa va impacati cu voi.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Leeloo21 spune:
fetele!
tudor doarme! si noi facem exercitii cu el..asa cum ne-au invatat olga si bubu tea..si altele pe care le faceam eu pe la balet..orice cred ca e bun pt ei..si in talpite m-a invatat o tanti care face masaj cum sa-i fac la scobitura si sa il ating usor de multe ori pe pernutele talpilor..cik e f bine ca acolo sunt f multe terminatii de nervi..
am venit de la examen..mai am 2:( si ink un proiect..dar o sa fie bine!
olga si aris..va rog sa ne anuntati si pe noi daca mergeti la inot..sper sa venim si noi!
din nou toate fetele
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
cris_tinaus spune:

Helaaaaaau!
Ne-am intors din concediu...alaltaieri da` n-am avut timp de scris pt ca ieri au implinit bunicii mei 50 ani de casatorie si am fost la "nunta"
, a fost si ziua broscutei asa ca am avut ce sarbatori
.
Mi-era taaare dor de voi.
In rest suntem bine, crestem mari, azi i-am dat sa pape primele lingurite de suculet de morcov si taaare i-a placut.
In concediu a fost super, ne-am relaxat pe la tara la aer curat si pe la Felix (unde mi-a stat inima in loc intr-o noapte caci a cazut zvarluga din pat, dar din fericire e totul ok, a plans putin prin somn si a uitat mai repede ca mine, ca eu una am ramas cu sechele, si acum visez ca pica si ma trezesc speriata). Am bagat-o si inapa o data si i-a placut enorm, a tras o tura buna de plans cand am scos-o, i-am promis ca mergem si anul viitor
cand e mai maricica si poate si ea sa stea mai mult in apa.
Singura chestie aiurea e ca s-a cam dereglat programul printesei si se trezeste noaptea aproape din ora in ora daca nu are suzeta..
Sper ca e totul bine cu voi caci n-am apucat sa recuperez...ati scris aproape 15 capitole de cand am plecat
.
Incerc sa actualizez si pozicile mai pe diseara.
Ah....multe multumiri pentru urarile de ieri 
Va 
provista spune:
ei asa da cristina de la cap 45 la........ 58 un salt mare
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
cativ13 spune:
Buna, fetele!
Am pus maimutica in leagan si astept sa adoarma...nu vrea si pace! s-a trezit la 6, ne-a chiuit pana la 8 jum si apoi a dormit pana la 11. iar acum a inceput sa maraie a somn...ca sa nu ma enervez, am pus-o in leagan si astept...vad eu daca merge sau nu. Azi si-a luat tati permisul inapoi
A plecat de acasa de la 8, chiar daca la politie deschideaua abia la 8 jum
e fericit! si eu sunt si mai fericita pt ca nu mai trebuie sa conduc eu si el sa stea cu fata in spate
era durere
ea chiuia, lui ii era rau...opream din km in km
it`over! Ma duc sa incerc altceva ca sa o adorm, poate nu am circ
Va pupmami de Silvia Ioana
Ela78 spune:
Scuze pentru incurcatura Floric vs. Florinela !
La 5 dimineata ma mir ca nu am scris mai multe aberatii
Florinela sigur a inteles despre cine e vorba, iar Floric sper sa nu se supere 

LA MULTI ANI! Pitonas Victoras, Alexandra si Alexandros!
Ilinca, eu m-am declarat demult fana lui Sophiphi
, da'vrem sa vedem poze si cu mami ei haioasa 
Petrean, ma sochez, si cu 3 copii, dintre care 2 gemeni, si muraturi, si mancaruri sofisticate..
Si eu cu unul, si fara muraturi, ma plangeam ca n-am timp de forum...
Gigelico, pai tu zici de depresii si tristeti, NF si probleme in familie? Sotul meu in curand face o luna de cand n-are servici
si prea bine nu-mi pica chestia asta 

Olishka, si eu am alaptat cand facusem o saptamana diaree severa, problema e ca a facut si el diaree. Sper la voi sa nu fie asa
Spor la cautat centre de innot si vaccin!
Novus, sa ne zici cum a fost prima zi de servici! Eu vreau sa zic ca, oricat de incredibil ar suna, mi-e dor de servici, de aranjat in fiecare dimineata, de socializare, de discutat si altceva in afara de bb.
Kea, si mie mi-era frica cand a inceput sa se intoarca pe burta sa nu se sufoce, ma si gandeam sa stau treaza toata noaptea sa-l pazesc, dar in curand am observat ca se descurca el. Mai scancea in toiul noptii ca s-a intors pe burta si tine capul ridicat, dar dupa aia a descoperit ca poate pune capul pe o parte si dormi pe burta, ii place!
Si acum daca tot ati spus de bebeii vostri, hai sa ma laud si eu ![]()
Bebe Ianis este foaaarte sociabil, am sacrificat o zi pentru mers la mine la firma si dupa aia la tati la firma, toata ziua a zambit la toata lumea, seara era frant. Numai la socri cand mergem face urat
, iar in timpul concertului Madonnei m-a sunat cumnata-mea disperata ca de-o ora plange copilu' si nu stie ce sa-i faca. M-am mirat, el acasa mai mult de 3 min. nu plange niciodata. Ca dupa aia sa rezolv misterul, cand am ajuns acolo soacra-mea zicea ca a plans 2 ore!, iar a doua zi a mai pus de la ea: 3 ore a plans copilu![]()
De dormit adoarme singur, are dimineata o repriza lunga de somn de 4-5 ore pana pe la 14, si dupa amiaza pana pe la 17:30-18, insa n-are un program rigid, putem sa plecam linistiti cu el. Seara adoarme ca "in filmele americane": masaj, baita, pus treaz in patut, dat drumul la carusel, aprins veioza, bagat suzeta (pe care instantaneu o scuipa) si plecat din camera. Isi mai canta el singur daca n-are somn si adoarme pana la urma. Pediatra zicea ca dupa ce ii introducem cerealele o sa doarma toata noaptea, da de unde? Tot se trezeste 1-2 ori pentru titi.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
multumesc pt raspunsuri tuturor. azi am adaugat si pastarnac, maine bag dovlece,poimaine cartof si tot asa.
cica pediatra dragutza cand ajungi la 10 lingurite ii poti baga carnea
cum sa-i spun eu ca el 10 lingurite a mancat in prima zi??
oooff mai imi vine sa o mananc pe maica-mea. a venit dimineata cand terminase branza, i-am dat copilului marul cu branza, l-a luat si in brate si in 5 min l-a adormit(asta pe la 11) a dormit ca o valiza pana la 13.30 am incercat eu sa-i dau sa manance a mancat 130ml de lapte si nu a mai vrut nici mort biberonul, peste 20min zice maica-mea: mai fa-i lapte ca ii e foame. bineee...zic eu, na chinuiete tu. si ii fac 100ml e care ii bea in 30 de sec, ii mai fac 100 si ii bea si pe aia
dupa care se mai invarte un pic cu el si imi zice lu' asta ii e somn
hai mah mama...ca la noapte eu ma chinui cu el, nu-l mai adormi! dar ti-ai gasit se plimba un pic cu el in brate si hap il vad bushtean
asa ca l-a basculat in pat si s-a carat acasa. pai va dati seama ce patesc eu cu vitamina dupa ora 6 cand s-o trezi acuma???i-am zis ca daca imi mananca sufletul il pun in masina si ii-l aduc in salajan. a spart un coltz si dintele numarul doi asa ca nu ati vrea sa fiti in casa cu fi-miu in perioada asta... atatia nervisori are...mama mama
25 martie 2009
aris26 spune:
kea - cum arata servetele astea pentru masina de spalat sa nu caut ca nebuna, ca nu pricep germana iota si traducerea in romana este pe o eticheta de hartie scrisa cu arial 6
aa si cu scutecele, pai si pampersul nr 1 tot cu gaurele sunt, cica absoarme kk lichid al nou-nascultului...dar vorba ta, tot ce fac e sa se lipeasca de fund. nr 3 sunt super ok. acum sa vedem 4 cum o sa fie. dar noi mai avem de crescut muuult si bine pana acolo.
leeloo - ia uite se mareste gashca
ar fi super. am face si noi ceva mishcare pe langa bebei

25 martie 2009
gigelica20 spune:
Hello-uuuuu fetili, ca acush vorbiesc moldovinesti...ca la Focsani...
Ce sa va spui mai intai? Pai ramasesem datoare cu relatarea evenimentelor de la nunta la tzara...pentru care am fost putin la coafor
...si m-am rasfatat cu un coafat cu bigudilici...iar pana a doua zi la nunta parul meu era mai drept decat inainte de mersul la coafor
...asta e, daca am un par moale ca de matz...asa cum imi zicea mama mereu...
Nunta...a fost ca la tzara...in curte, un cort, mese si scaune din acelea improvizate cu covoare pe ele...mancare muuulta si dansat pana s-au rupt pingelele...
Ce a fost inedit? A auzit cineva de www.youtube.com/watch?v=45DfxU7WBOE" target="_blank">dansul pinguinului??? A fost un moment...de coma 

Problema mea e ca...pana pe 12 tre sa il stiu pe de rost si sa fiu in forma...caci il voi dansa la nunta finilor...
Apoi am avut un program de vizite fff incarcat, caci verii mei au venit in vacanta de prin strainataturi...cu catzel, purcel, nepoti, bla bla bla...Nimic interesant...sau demn de relatalt. Decat o paranteza...ca din cauza unei verisoare ajunsa mare doamna ...plecata de la coada vacii...am fost necajita...si inca mai sunt...dar o sa ignor si o sa urmez sfatul mamei soacre...voi considera ca nu am cunoscut-o niciodata...
Sotul sau printul consort cum il alint a reinceput serviciul...si prin prezenta efectiva la birou, caci v-am spus ca in cele 3 sapt de concediu a fost ca la serviciu: telefoane, mailuri, oferte, probleme, stres...ca l-am intrebat intr-o zi: "Da' concediu cand iti dau astia???"
Si dupa o sapt de vietuire la Bucuresti...a venit in weekendul trecut sa ne vada...si l-a gasit pe Piton facand multe lucruri noi: se intoarce de pe spate pe burta, adora sa stea pe burta, isi suge degetele de la picioare, isi linge talpile, ii place sa tzipe, sa se auda "vorbind
"...
De azi s-a deschis oficial sezonul de papat piure de legume...adica supita a devenit ceva de papat cu lingura, nu mai e zeama strecurata.
Azi la 5.30 mergem la un control de rutina la un medic aici, in Focsani. Revin pe seara cu info.
Mai e foarte putin pana la nunta si am emotii...caci nu mai sunt in forma deloc. Eu sunt de felul meu o dansatoare...dar acum nu rezist nici macar o hora sa o duc pana la capat, fara sa nu ma calce nuntasii pe limba...caci sunt terminata de oboseala...
Aaaaa, si ce e mai important: vineri ma duc la coafor..sa ma vopsesc si sa ma bibilesc la cosmetica...pregatire pentru nunta de sapt viitoare, iar seara...voi pleca la Bucuresti, doar eu, pentru un weekend romantic
in 2 : IO SI PRINTUL CONSORT!!!
Il las pe Piton cu socrii, caci ei sigur se vor descurca...mai greu imi e mie sa ma despart de piciulica...dar voi incerca...tati abia ma asteapta...
Cam atat...va imbratisez pe toate si va pup...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
dyana27 spune:
mai fetelor mutzunelu se trezeste din ce in ce mai des noaptea

; aseara l-am trezit eu la 12 cand m-am dus in pat

ca am trantit sertarul de la masuta de infasat, in cautare de tampoane de san
; si eram convinsa ca daca a papat la 12 zdravan nu asa, se mai trezeste dimineatza... da' de unde!!!! la maxim 2 ore a cerut toata noaptea; si ziua papa si la 3 ore jumate; si nu e de rasfat, ca mananca nene nu gluma, si daca nu-i dau se jeleste cu lacrimi de crocodil
; oricum cereale nu-i dau seara, ca si asa eu am un metabolism penibil, si-mi e frica sa nu ma mosteneasca la reglarile de insulina idioate pe care le am si eu si tati meu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate