Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetlor care le dati bebelushilor legume pasate. pediatra mea mi-a zis sa ii fac morcov+telina+patrunjel. eu ma gandeam daca nu pot sa ii adaug si altceva cum ar fi pastarnac sau dovlecel... ce ziceti? voi din ce le faceti? si cam ce proportie. ca mie mi-a spus sa pun mai mult morcov dar cred totushi ca pun prea mult. restul nici nu se simt la gust

25 martie 2009

dr mi-a zis fara telina. eu ii pasez morcovul,dovlecelul, ii pun si rosie(fara coaja so seminte)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hielou.
Olishka, io nu stiu sa fac gris cu lapte! La mine gatitul inseamna paste sau salate. Noroc cu maica-mea care ma tzine in forma, adica balena.
Gigelica, zi-ne de peripetiile tale. Ce-mi place cand vad ca voi le faceti tortuletz de ziua lor (sa-l mancati tot voi, smecherilor!); eu de-astea chiar n-am incercat niciodata, torturi, prajituri...cand aud pe Bogdana ca zice ca-i foarte usor ma ia ametzeala:)))
Tufete, da' ce e ala DM?? Ca mie in afara de Depeche Mode nu-mi vine in minte nimic!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

asta e dm..ilinca
http://dmdrogeriemarkt.ro/

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Hielou.Olishka, io nu stiu sa fac gris cu lapte! La mine gatitul inseamna paste sau salate. Noroc cu maica-mea care ma tzine in forma, adica balena.Gigelica, zi-ne de peripetiile tale. Ce-mi place cand vad ca voi le faceti tortuletz de ziua lor (sa-l mancati tot voi, smecherilor!); eu de-astea chiar n-am incercat niciodata, torturi, prajituri...cand aud pe Bogdana ca zice ca-i foarte usor ma ia ametzeala:)))Tufete, da' ce e ala DM?? Ca mie in afara de Depeche Mode nu-mi vine in minte nimic!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)4luni
Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

E superba Sophiphi, Ilinca! Deci Freud nu e de luat in seama...buuuun V-am spus ca am inceput diversificarea ieri. Eva s-a foit toata noaptea, oare de asta? I-am dat prea mult piure de morcov? Si s-a si trezit la 2 sa pape, lucru care nu s-a mai intamplat de pe la o luna.Olga, astept raspuns, sper ca esti prin preajma.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Aris, da, scutecele le-am incercat si prima marime si a doua. Prima nu mi-a placut. Avea asa ca o plasa si se lipea de fundul copilului cand facea kk, il dezlipeam greu, urmatoarea marime mi-a placut si am mai fi luat, dar am primit de la o familie cadou, doua pachete uriase de pampers, cu aproape 300 de bucati, nr 3, sunt pana la 9 kg si noi aveam 8, asa ca tragem tare sa le terminam pe astea.

Mie mi-a zis sa incep cu morcov, apoi cartof, apoi morcov cu cartof si carnita. Borcanele cu cartofi sunt de la 4 luni, deci eu zic ca e ok sa-i bagi si cartof daca vrei.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Aris, eu cartof ii pun foarte putin in piure, mai mult de gust

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

aris, piureul de legume la abur nu iese prea gros? Ai mai adaugat apa?

ana, deci ai ramas cu mai putini copii si acum e floare la ureche. Nu ne spui bancul? Nici nu mi-as fi inchipuit ca un hotel poate sa refuze sa te cazeze cu toti copiii din dotare intr-o camera.

Nicky, Karina, v-ati descurcat cu pozele?

anamariame, ai introdus cele doua legume pe rand sau deodata? Cat i-ai dat? Dimineata i l-ai dat, nu? Pana seara a fost ok sau tot nelinistita?

5 luni

Mergi la inceput

pisigri, deci daca se mai iau astia de copilul meu ca nu-i sociabil, sa ii trimit la pisilinca, sa aiba termen de comparatie.

joanna, ce-ti face flacaul? Asteptam sa ne spui ca-i tot linistit.

dodo, mai spune ceva! Ce gimnastica faci cu isa?

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Citat:
citat din mesajul lui provista

Joanna eu cand mai are crize de "personalitate" zvarlugul meu ii dau CALMA BABY sirop calmant cu gust de cirese pentru sugari si copii. doarme noaptea...... de ma duc la el sa vada daca e ok.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea

se gaseste la farmacii? ce firma il face pls mai multe detalii ca farmacistele suunt cam nestiutoare in general.

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

da se gaseste in farmacii char asa se cheama CALMA BABY facut de ERBA VITA DR. G. CARLO BOLLINI uite un link http:// www. pcfarm.ro/produs/1846/CALMA-BABY-sirop-calmant-cu-gust-de-cirese-pentru-sugari-si-copii- [fara pauze] eu am gasit la farm dona
sper sa te ajute

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetlor care le dati bebelushilor legume pasate. pediatra mea mi-a zis sa ii fac morcov+telina+patrunjel. eu ma gandeam daca nu pot sa ii adaug si altceva cum ar fi pastarnac sau dovlecel... ce ziceti? voi din ce le faceti? si cam ce proportie. ca mie mi-a spus sa pun mai mult morcov dar cred totushi ca pun prea mult. restul nici nu se simt la gust

25 martie 2009

eu am inceput cu un morcov si pe masura ce am adaugat si alte legume cartof, telina, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ceapa, ardei gras am redus cant de morcov, ca si asa papa suc de morcov cu mar, piersica, para, struguri.

dragostea mea
varsta Dragos

Mergi la inceput