Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetele faceti gimnnastica multa cu bebeii si nu le mai trosneste nimic; eu fac cu el vreo 2-3 ture de gimnastica pe zi; nu e sufiucient cat dau ei din labute, trebuie antrenate toate articulatiile pe rand.... de la glezne in sus; si davidutu' meu scartaia dupa vreo 2 zile cand nu i-am facut, dar si-a revenit imediat si-l dispteaza extraordinar de mult gimnastica; lasa ca va arat eu la munte ce pot sa-i fac saracu' copil si cat de distractiv i se pare lui; da' na' avem experienta multa in spate, ca din prima zi i-am facut

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Adevarul este ca eu nu prea i-am facut la picioruse gimnastica ...ce sa facem bicicleta?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Nu numai bicicleta. Sunt f multe exercitii. Ii aduci cotul stang la genunchiul drept (trebuie sa se atinga) si invers. Ridici manutele sus jos, apoi le incrucisezi. Ar mai fi multe, dar nu stiu eu sa explic. Lasa ca il filmez si pun filmuletul sa-l vedeti. Eu ii fac minim de 2 ori pe zi gimnastica. Seara ii fac masaj, il frec bine de tot, apoi gimnastica, apoi baita si la culcare. Doarme pana dimineata Bineinteles ca nu in fiecare seara apuc sa-l jumulesc bine de tot.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetlor care le dati bebelushilor legume pasate. pediatra mea mi-a zis sa ii fac morcov+telina+patrunjel. eu ma gandeam daca nu pot sa ii adaug si altceva cum ar fi pastarnac sau dovlecel... ce ziceti? voi din ce le faceti? si cam ce proportie. ca mie mi-a spus sa pun mai mult morcov dar cred totushi ca pun prea mult. restul nici nu se simt la gust

25 martie 2009

Euu ii pun morcov cam 75% si combin cu: putin mar fiert, patrunjel, telina, dovlecel si cartof
peste amestec pun si un pic de lapte de tzitzi si mananca bestiocul de n-are aer.

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Kea

olga nu esti singura, eu citesc, dar nu pot scrie, ca incerc sa-l culc.

gigelica dar ce diplomt ai facut tu acolo!!!

Keutu cheliutu 5 luni

e foarte bun diplomatul ala..si super usor de facut..am si eu reteta...si-l fac destul de des

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Gospodine adevarate Eu de dimineata am fiert oua iar apoi am mancat iaurt cu cereale. Ca sa vedeti cam ce gatesc eu

Olga, mamica lui David iepurasul

Asta am papat si eu cereale tare usor se fac

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!Ilinca, vin si eu din urma cu cearsafurile!Abia acum am reusit sa intru, pana acum m-am tot chinuit sa recuperez. Scrisesem eu si un mesaj kilometric acu vreo doua zile, pe care insa nu am reusit sa il postez din motive de laptop picat. Desigur ca nu mai stiu ce si cui spuneam.Anyway, scriu offline acum si ma oftic ca nu pot vedea pozele cu Sophiphi, dar le vad eu maine cand dau si send la mesaj.Olishka, cand pleci in honeymoon? Sau ati fost deja si nu am fost eu pe faza? Chiar ma gandeam zilele astea la tine, ce curajoasa esti ca pleci cu Davidutul.Aris, zi si mie ce zice Freud legat de sexu in camera cu bb, ca eu una nu stiu parerea lui si nu vreau sa nenorocesc copchilu. Mai, eu credeam ca fata mea e cuminte, dar cand citesc de ai vostri imi dau seama ca nu-i chiar asa . Eu sunt totusi multumita, adoarme singurica seara vorbind cu albinutele ei, numai in timpul zilei vrea tinuta in brate. De azi am inceput si noi oficial diversificarea. Am papat piure de morcov si un picut de piersica. Maine repetam. As vrea ca in 3 zile sa ii introduc patrunjel si apoi dupa alte 3 pastarnac, vi se pare ok? Iar de saptamana viitoare vreau sa ii dau broccoli, o fi prea devreme?Joanna, eu nu stiu ce cuvinte de incurajare sa iti scriu, am patit-o si eu weekendul trecut cand a fost mai maraita, insa duminica a pus capac la toate, a urlat fata de m-am enervat asa tare si am plecat din camera. Pt 30 sec . Se pare ca ii bruiasem oarecum programul, asta a fost cauza depistata de mine.Dodo, sa stii ca mi-a stat inima-n loc cand am citit ce ai scris initial de Isabela. In noaptea aia am adormit foarte greu, acum ma bucur enorm ca a fost doar ceva temporar. Bravo, Dyana, hai ca trebuie sa depasesti cifrele astea minuscule (intre zero si doi, intre unu si trei), nu-i asa ca face tare bine la psihic? Nu-l lasa numai pe tati sa propuna, ia si tu initiativa din cand in cand, o sa-i placa mult!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc pt ca v-ati gandit la noi ieri!

Noi nu suntem acasa, nu am avut nici chef nici timp, si nici acces la calculator. Poate intr-o zi... candva viata mea va intra in normal. Insa, acum, nici macar nu mai sper la asa ceva.
Luana a papat ou si nu a avut nici o problema, in zilele urmatoare vom incerca si carnita.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - la dm cred ca gasesti si la noi ca au servetele pentru absolut orice. iubesc servetele lor...mai ales pt oameni comozi ca noisunt excelente. uite eu nu am luat ...hmmm si tocmai m-am intor de acolo. si azi aveam si reducere 10%daca prindeam mesajul tau mai repede ce bine era.chiar tu folosesti scutecele de la ei? ca eu numai si numai baby love cumpar si sunt f multumita. pretul e aproape la jumatate. bun deci ii bag si dovlecel azi si pastarnac si mai scot un pic din morcov. merci

olga - asa e...prin parc nu o sa mai fie in curand nici o placere. scoate husa de ploaie, pune husa de ploaie, ia umbrela pune umbrela...prea complicat pt mine. astept sa vedem ce gasesti tu nu mai caut si eu

ana-maria - oooff ce m-ai intrebat ca am uitat...hmmm...aa da. despre freud.hihihi probabil ca am uitat pt ca nici nu stiu f bine sa explic(apropo de ideiile lui). cartile lui nu le-am mai citit din liceu asa ca nu am info proaspata dar am citit viata lui de curand si tzin minte ca avea f multe cazuri de pacienti cu probleme sexuale la care a descoperit prin hipnoza ca de fapt asistasera la actul sexual al parintilor la o varsta f frageda(da pana intr-un an). asa ca eu m-am speriat si evit asemenea situatii. ne intalnim in alta camera pt activitati de genul asta.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hielou.
Olishka, io nu stiu sa fac gris cu lapte! La mine gatitul inseamna paste sau salate. Noroc cu maica-mea care ma tzine in forma, adica balena.
Gigelica, zi-ne de peripetiile tale. Ce-mi place cand vad ca voi le faceti tortuletz de ziua lor (sa-l mancati tot voi, smecherilor!); eu de-astea chiar n-am incercat niciodata, torturi, prajituri...cand aud pe Bogdana ca zice ca-i foarte usor ma ia ametzeala:)))
Tufete, da' ce e ala DM?? Ca mie in afara de Depeche Mode nu-mi vine in minte nimic!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Daca vorbiti despre Infarix-ul de 4 luni, sper ca stiti ceva magie, ceva vraji, ca al'fel o sa faceti tot Pentaxim, ca noi, muritorii nevrajitori.Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009)Asa am venit eu pe lume!
Sunt o buna vrajitoare L-am gasit si la ora 3 merg sa-l iau Olga, mamica lui David iepurasul
Olga, Penta ai gasit???Unde ca si eu caut in disperare si nu il gasesc nicaieri...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

PS: Freud e un tampit, nu puneti baza pe aberatiile lui.
Ce, voi va mai amintiti ceva de cand aveati cateva luni?! Asta pentru orice avea explicatie sexu', cred ca el era obsedat.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lysbeth - mie ped. imi spusese cartof mai tarziu un pic. merge si acum? aaa am uitat sa incerc si faza cu marul. problema e ca eu le fac la aburi nu le fierb deci nu prea isi amesteca gustul. de mancat mananca f bine legumele. ieri chiar m-a certat ca nu i-am dat decat vreo 10 lingurite

25 martie 2009

Mergi la inceput