King of Pop Michael Jackson (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Motanik, tribuna asta este unde stau d-alde Becalli,si altii acolo sus cu geamuri ...aia este zona.In aria aia am stat eu, dar primul rand cum ar veni cand urci.In partea stg cum te uiti la scena.Am stat la zona 0 , dar asa VIP nu am fost sa stau acolo sus " la geamuri". Oricum ti-am zis acolo nu era balamucul de jos.
Se vede de cateva ori cand se filmeaza de pe scena" o cladire " sa ii zic nu stiu sa o numesc altfel....pe acolo eram

Anka, pai fa-ne cu mina!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

" MORE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Mey Maraki dar cel din 96 a fost filmat? Nu stiam .Ca sa vezi te-a gasit lesinatul exact cand nu trebuia. Acum ne bagam unghia in gat pe aici sa ne povestesti cum e sa il tii i brte, sa il simti, sa il....pfooooaaa hai ca o iau pe aratura.
Mhhhhh ce mi-ar fi placut macar....gata wake up girl !!!!!!( de mine e vorba)

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Suuuper concert!!! de fiecare data il revad cu mare placere.
In sfarsit ceva fain si la noi in romania!!!
Felicitari celor de la mall!!!
Nu e numele adevarat, insa sa stiti ca lisa chiar l-a iubit cu adevarat pe michael si invers, chiar a fost dragoste mare intre ei.... nu stiu unde a zis ea ca nu e dotat, ca eu stiu numai cuvinetele de lauda la adresa lui.

Mergi la inceput

Danat, as vrea iooooo sa va fac cu mana .
Mey nu plecara musafirii aia? Ca vorba aia ai si tu vazut un concert , de rumegat niste hoax pe youtube...da-o incolo de treaba chiar nu se simt. Mama ce nasol, si mie mi s-a intamplat odata asa si am stat ca pe ace

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Si acum momentul de maxima tensiune cand trebuie sa plece.....
ce jaleeee,cum plang toti, ma uit ca si barbati plang..
I love you Romania WOW

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

Am venit acusica acasa...
Am avut niste zile pline de repetitii, intalniri, iar azi... a fost... incredibil!!

Imi cer scuze ca nu am mai pus detalii despre repetitii, am avut netul cazut 5 zile, apoi repetitii dimineata si seara, apoi azi... am inca lacrimi in ochi...

Imi doresc inca f tare sa va intalnesc, macar pe cele din Bucuresti, ce ziceti?

Ieri la 9, 30 am fost vreo 15 fane MJ la Sfanta Ecaterina, unde am facut cateva donatii in numele lui Michael, catorva copii de la un centru maternal si de la unul pt copiii cu dizabilitati. A fost f trist, am stat cu copilasii cateva ore... sper sa-i revad, imi iau si fetele data viitoare...
Apoi am fost la repetitii pt cor si coregrafie Will you be there, iar apoi la cele pt flash-mob. Am ajuns la 21 acasa, sotu' era deja resemnat, saracul...

Azi... la 16 am fost la gara, apoi la Plaza la 17, iar la 18,10 am fost la Romana, pe Magheru, in strada. BEAT IT s-a auzit peste tot, a fost falh-mob adevarat, nu am stiut locatiile decat cu 5 min inainte de plecare... Respectul si recunostinta mea pt organizatori, au fost extraordinari!

Apoi, in Herastrau, Oprescu dezvelea monumentul, iar noi ne pregateam sa cantam. Pe la 19,30- sau 20, nu mai stiu exact, am cantat in fata ecranului de langa monument. La sfarsit, dupa coregrafia de la Will you be there, am aprins lumanari si le-am ridicat usor. Au aparut lacrimi in ochii tuturor... Am bocit si ne-am imbratisat toti...

Ma bucur ca am luat parte la aceste lucruri si ii multumesc lui Michael pt emotiile pe care le-am trait!

Va multumesc ca sunteti aici, ma simt si mai bucuroasa ca putem imparti aceasta zi de 29 august.

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui melku

azi in plaza romania bucuresti:

excelent, nota 20 din partea mea!!

lisa marie, bine ai venit!! sper sa nu profiti de numele tau si sa te bagi in fata c-aici e cu nr. de ordine. acu e cu sarbatorita!! ma rog!
la multi ani, iona! usurel, usurel!

We must learn to live and love each other before i’s to late

superb.....

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Sper sa vina ziua in care pot vedea si eu filmuletele cu hoax, ca de citit n-am apucat. Dupa 15 sept o sa am timp, sper eu. Pana atunci, mai vad bucati mici. Nici cartea n-am apucat sa o citesc toata.

Azi m-am uitat pe Mtv, VH, peste tot pe unde am prins MJ. N-am apucat sa vad concertul ca am fost plecati, dar il recuperez de pe dvd, poate atunci cand ajung si eu sa folosesc bonu' de ordine.

Bravo celor din Plaza. Super treaba au facut!

birth_reborn

lisa marie
bun venit!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Birth, bravo, as fi vrut sa fiu cu tine acolo.
Abia astept sa vad momentul Will u be there. Au venit fanii si imbracati cum s-a cerut?

M-am jelit si eu un puc acum la final desi m-am tinut tare toata ziua. Faza cu I Love You Romania mi-a pus capac. Ce om frumos a fost, din toate punctele de vedere. Imi pare rau ca m-am trezit asa tarziu si nu i-am scris si eu scrisori si nu i-am trimis si eu felicitari cat a fost printre noi, sa ii spun ca ma gandesc la el si o sa-l pretuiesc mereu. Sper ca altii nu au asteptat ca mine pana a fost prea tarziu si ca i-au trimis dovezile lor de iubire la timpul potrivit.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Wow Maraki, chiar asa?!?!?
Dar din pacate, concertul din 96 nu circula pe dvd, poate sa gasim fragmente pe youtube sa te vedem "in action" Stii in timpul carei melodii se intampla chestia cu luatul pe deasupra de bodyguarzi?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

" MORE"

Dana am cautat eu de mi.a venit rau Pe net gasesti doar inregistrare de la Tele7 abc si HBO..... prima arata cat de cat din public dar nu mereu iar a doua arata mai mult scena....pe mine cand m-a luat bodyguardul din mainile fanilor, a venit unul cu camera profesionala si m.a filmat de la 1 m si ceva...foarte aproape numai ca nu stiu ce televiziune era oricum nu era roman...eu aratam ca scoasa de sub dus Nu mai stiu ce melodie era dar poate ca in timp se va gasi si inregistrarea cu mine. Acum am trecut pe Viva ca este program special cu Michael

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput