King of Pop Michael Jackson (9)
Raspunsuri - Pagina 2
motanik spune:
Bravo Bucurestiul, foarte faina desfasurarea de la Plaza!!
Aveti idee prin alte tari ce au organizat fanii pt azi?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
motanik spune:
Anka, unde era tribuna vip? Ca in fata scenei era omorul de pe lume, parca Hanne a zis ca a fost acolo dar in 96.
Eu eram cu ai mei si cu matusa-mea si unchi-miu si mi-a fost cam rusine sa fac dezmat, am dansat asa ponderat si am chiuit doar cand chiuiau si cei din jur ca mi-era cam rusine de ai mei Ce fain ar fi fost sa existe DC-ul pe vremea aia si noi pe el ca sa mergem impreuna...
--------------------
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melku azi in plaza romania bucuresti: excelent, nota 20 din partea mea!! lisa marie, bine ai venit!! sper sa nu profiti de numele tau si sa te bagi in fata c-aici e cu nr. de ordine. acu e cu sarbatorita!! ma rog! la multi ani, iona! usurel, usurel! We must learn to live and love each other before i’s to late |
chiar ca e de nota 20
He is a special part of me !
lisa-marie spune:
Doamne, cat de geloasa sunt pe voi cele care ati avut sansa sa luati parte la asa un eveniment, sper ca va dati seama ca altul asemanator nu o sa mai vedeti toata viata vostra!!!
Una din costumatiile mele preferate e camasa alba cu pantaloni negri ,asa cum e acum, (din motive lesne de inteles ...exludem mulaciunile...care bineinteles sunt pe locul unu in mintea tuturor). Mi-a placut la mel will you be there cum a venit el in graba si avea camasa prinsa in pantaloni in partea dr, iar in timpul mel si-a asezat-o frumusel, cat de dragut eraaaa!!!!!!!!! love you mike!!!!!!
maraki spune:
Buna seara fetelor,
Eu ma uit pe Super rtl ca au bagat Moonwalker Tocmai m-am certat cu insensibilul husband ca vroia sa se uite la un film
In 96 eu am stat chiar in fatza la cativa metrisori de scena A fost super pt ca atunci cand am iesit pe sus( daca ati vazut vreuna dusa din mana in mana si care avea steagul americii, eu am fost )am fost la 2 m de Michael de am zis ca mor acolo! Eu eram la marginea scenei dar m-am pomenit pasata bodyguardului...dupa doua cantece cand deja nu mai eram in fatza, am vazut ca pe scena o luase Michael chiar pe tipa cu care statusem umar langa umar in nebunia din fatza Era fata imbracata in camasa cu carouri....oofff ca as fi putut fi eu
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
danat spune:
Salutare again gagici!
Ufff Anka mor de nerabdare sa vad filmuletele postate de tine (ma rog, restul lor) ca nu am apucat sa vad mai nimic ca mi-au venit musafiri (care inca sunt si nu mai pleaca - asta ca sa va dati seama ce disperata sunt, daca am lasat "protocolul" deoparte si am intrat cu musafiri cu tot pe subiectul nostru ). A, si bineinteles ca s-a deschis subiectul Mj aici intre noi, iar cumnata-mea sustine sus si tare ca MJ sigur nu a murit!!! Ca sa vezi, noutate
Motanik da, de acord cu tine, super concertul din 92. V-am zis ca am dvd-ul si l-am vazut , pe bucaele, pe reluare de multe ori, e studiat pina la cea mai mica respiratie de-a lui MJ si intr-adevar, chit ca e filmat acum 17 ani, e de super actualitate. Nimeni nu va mai face asa show total ca Michael.
Eu am fost la cel din '96, si eram in tribuna din dreapta scenei.
Bina ei venit Lisa Marie (chiar te cheama asa, sau e doar un nick?) ca daca te chema asa, te intrebam si eu, ce ai avut cu Michael de ai zis ca nu e prea bine dotat ca barbat?
Felicitari Bucurestiului pt flashmobul de azi, din Plaza!
Abia astept sa plece musafirii, culc copilu', si pe net la filmulete cu mine ...si-asa imi umbla toate ideile lumii prin cap...
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
danat spune:
Wow Maraki, chiar asa?!?!?
Dar din pacate, concertul din 96 nu circula pe dvd, poate sa gasim fragmente pe youtube sa te vedem "in action" Stii in timpul carei melodii se intampla chestia cu luatul pe deasupra de bodyguarzi?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
anka77 spune:
Motanik, tribuna asta este unde stau d-alde Becalli,si altii acolo sus cu geamuri ...aia este zona.In aria aia am stat eu, dar primul rand cum ar veni cand urci.In partea stg cum te uiti la scena.Am stat la zona 0 , dar asa VIP nu am fost sa stau acolo sus " la geamuri". Oricum ti-am zis acolo nu era balamucul de jos.
Se vede de cateva ori cand se filmeaza de pe scena" o cladire " sa ii zic nu stiu sa o numesc altfel....pe acolo eram
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
melku spune:
MJ rulezzzzzzzz in casa mea la ora astaaaa!!!
am musafiri fani si uite asa pot si io sa ma uit la concert linistita!!! si ce se uita si sotu', manca-l-ar mama pe el ca daca nu era metallica atunci, era si el mai flexibil!
super concertul. Doamne, ce concert!
We must learn to live and love each other before i’s to late
motanik spune:
Dana, si eu tot in tribuna in dreapta scenei, am fost una pe langa alta, wow!
--------------------