King of Pop Michael Jackson (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, ala e, boxerul... De citeva ore fac ce fac si revin la calculator. Am citit din nou tot ce am gasit despre conspiratiile si presupunerile legate de moartea lui Elvis. Nu mai stiu cine spunea ca MJ era dator, si Elvis era... tot asa, ca sa si MJ, adica avea multe datorii in momentul mortii (extravaganta, antichitati, medicamente), dar dupa moarte si de atunci pina acum, averea lui (a mostenitorilor) a crescut si va creste ani buni de acum acolo, la fel ca si cea a lui MJ. Dar coincidentele sint multe si foarte stranii: zvonuri legate despre sanatatea lui - ca si in cazul lui MJ, unii spuneau ca e in perfecta stare, si spun si acum, altii spun ca era de mult dependent de medicamente si in ultima perioada ar fi fost foarte bolnav; medic personal la fel de controversat ca si cel al lui MJ, care a fost judecat, cum va fi, probabil si cel al lui MJ, dar achitat - cu toate acestea, a pierdut permisul de practica pentru toata viata, ruinata aparent din aceasta cauza - dar nu atit de tare incit sa renunte la casa si la nivelul bun de trai. Ah, si acest medic era plin de datorii in momentul mortii lui Elvis. Controverse legate de momentul mortii, aici telefonul tirziu la 911, faptul ca era pe pat si nu pe jos cum ar fi trebuit - in cazul lui Elvis, unul spune ca era in baie, pe jos, altul ca era in dormitor pe pat... Si inca mai sint, dar nu mai am timp sa scriu acum, ca au luat-o razna copiii, ma duc sa-i potolesc... eventual sa-i culc, sa mai pot citi.

Mai sint controverse legate de certificatul de nastere, cica al lui Elvis e semnat de el insusi, iar al lui MJ de nimeni, pentru ca medicul a refuzat sa-l semneze. Oricum, am citit ca in cazul in care medicul lui Elvis ar fi gasit vinovat, ar fi scapat cu maxim patru ani de inchisoare, pentru ca e omucidere fara intentie si pierderea permisului... nu stim ce exista in balanta, adica ce a cistigat implicindu-se in moartea lui. La fel si doctorul lui MJ... Mai ramine sa citim miine, ca si in cazul lui Elvis, ca MJ de fapt si-a injectat singur doza mortala... parca au si fost zvonuri legate de asa ceva.

Cit despre familie, tocmai ce am citit un articol care mi-a placut, in care se spune ca toti cei din familie nu l-au ajutat deloc pe MJ atunci cind acesta a apelat la ei pentru ca trebuia sa-si plateasca datoriile si din cauza procesului din 2003 nu mai avea cum. Si asta in conditiile in care toti isi permiteau! Nici unul, in afara de mama lui, a fost singura care a fost mereu alaturi de el. Nici macar Janet. Si la moartea lui se dadeau toti cu ala de pamint, ca vai, ce mai suferim noi. Si cred ca cei care au fost invitati la memorial sint doar cei pe care familia i-a acceptat, nu si cei care ar fi vrut sa vina. Sint sigura de acest lucru... sint ani de zile in care MJ nu mai avea decit legaturi superficiale cu familia lui, in afara de mama. Asa ca, daca ar fi sa-si fi inscenat retragerea, a fost ajutat de prieteni cu influenta, de unii straini, si poate doar copiii (ma gindesc la cei mai mari, mai ales la Prince) si mama sa stie ceva... poate nici macar atit, copiii sint prea mici si s-ar putea da de gol, iar mama e si ea intre ciocan si nicovala, ca e mama la toti. Un argument gasit de mine care ar putea sprijini aceasta teorie ar fi faptul ca i-a incredintat copiii, dar nu si averea toata, in legatura cu care exista o necunoscuta, cine si cum o va administra, nu mai stiu acum exact ce anume, dar stiu ca citisem si despre asta...

Si apoi, MJ si cei aflati in jurul lui in ultima perioada, a spus ca e pregatit, ca va fi cel mai mare show al secolului etc., etc.... dar nici unul nu a spus exact pentru ce si daca acest show va fi pe scena sau in viata de toate zilele.

Pe de alta parte, tot ce e posibil sa fie cit se poate de mort, sa fie trait dependent de droguri in ultimii ani, retras din lume si uitat de multi care l-au iubit, sa fi suferit, sa fi fost un suflet haituit si suferind, care sa nu mai fi gasit nicaieri nici o salvare in afara de acele medicamente. Dar este atit de trista cealalta parte a povestii, ca si in cazul lui Elvis, incit prefer sa ma cu apa rece, decit sa pentru soarta lor.

Da' eu sint Toma necredinciosu'... nu am crezut nici in 11 septembrie, mi s-a parut cusuta cu ata alba povestea, mai putin mortii, care sint cit se poate de reali... nu cred ca exista nici fiorosul bin Laden sau daca exista, e vreun amarit pe care l-au facut astia mare terorist ca sa-si justifice interventiile... si nu cred multe, nu ma stirniti. Mai am putin si nu mai cred nici ca am pasit pe Luna...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Foarte, foarte frumossi in Plaza, si in Romana, si la Gara!
Sa postezi neaparat si pe youtube, sa vada toata lumea!
Si de Aleea Michael Jackson sa afle toata lumea!
Inca o data va zic, ma simt mandra si impacata stiind ca Michael are asa fani de calitate!

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

fetele eu am plecat la nani..m-a luat un somnnnnn .
Va pupicesc.
Mike maine de dimi sa deschizi usa incet ca uite cat e ceasul si eu nu dorm.
Te astept in dormitor in lenjeria care iti place atat de mult.Love ya!!!
Hai ca nu spun mai multe sunt discreta

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

neaza

anka77vezi ca bate MJ la usa
vai ce noapte
uite ceva asa de dimi

http://mjjforum.it/forum/tutte-le-foto-dellhistory-tour-gold-pants-t8079-3.html
e link-ul de care am spus aseara la mijlocul paginii 3 gifuri tari

copil special in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

felicitari celor care au participat la flasmob foarte frumoase sper sa se repete in fiecare an

copil special in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Iona,,,.
A ajuns.. Thank god
mei "pazze" mai sunt si italiencele....gif-ul ala de care tot urlu de o sapt e pe forumul asta italian..scroll pe pagina e ultimul parca

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor! Sa am un shoc dimineata cand am vazut deja 15 pagini

Nelia hai ca m-ai pus pe jar, ce ramasesem eu de aseara de la filmuletele Ankai, dar ce sunt si-acum, ca a aparut comparatia asta intre MJ si Elvis (care poate fi cat se poate de solida, avand in vedere ideea fixa a lui MJ ca va sfarsi la fel ca Elvis, cred ca era un pic obsedat de viata acestuia)...sa ne tii la curent cu ce iti mai umbla prin capusor .
Iar despre 9/11, zborul pe Luna....hmmmm, eu nu cred o iota!!! pai cred ca americanii sunt mama si tata lor cand e vb despre conspiratii - sau pe romaneste, ei si-o trag, ei si-o rezolva

Rall multumim pt filmuletele din Bucuresti , super au reusit! Bravo lor ma bucur tare!!!!

Iona, Anka, Cory, Lisa dar mai potoliti-va mai, ca e si el om, caaaat sa poata?!? Deci ati facut aici party in pijamale, cu cola (sper ca pepsi) si nu ati anuntat nimic, haaa? Bineee...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

" MORE"

Mergi la inceput

Pai Danat draga disparusi in ceata...noi am stat aici pe baricade .Ne propusesem sa terminam capitolul azi-noapte, atunci sa vezi soc.
Cat despre Mike, l-am lasat de se hodineasca..era obosit totusi. Nu a intrat in amanunte ( ca nu e frumos),dar era obosit

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Fetele eu plec la un gratar... ne vedem mai tarziu...take care

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza tuturor!

Nelia, imi dai de lucru si tu. Am terminat cu filmuletele de la Anka si sunt in ceata rau de tot.

Melodia zilei Working Day and Night, ce ritm alert, chiar am revazut-o aseara in concert si ce ii mai topaiau picioarele lui M....

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

c'monn girls!!!
pe o insula de nicaieri [gen Lost, daca stiti filmul, sunt fan!] traiesc bine merci Elvis, Jimi Morrison, Lennon, si de vreo 2 luni Michael Jackson. Mancare le face Marilyn Monroe!!
ce n-as da sa fie asa!!
si daca e, noi nu avem ce face pentru ca asa au ales ei.
de ce va chinuiti degeaba cu tot felul de teorii conspirative? oricum, suntem prea mici.
credeti ca ar fi lasat vreo urma cu care sa ne batem noi capul acum?
de Elvis se stie de atata vreme ca n-a murit. au incercat sa-i profaneze mormantul ca sa vada daca e el acolo!!
c'monnn!!
daca ei au vrut asa, Let it Be!!

nu va suparati pe mine, da' io inca mai cred in oameni! nu pot fi numai conspiratii peste tot!!

sa traiasca MJ. Doamne, cat mi-as da! da' el n-ar vrea sa se afle...

rall exceleeenttt!!! uau, despre asta este vba! asta da flashmob. ai participat?

We must learn to live and love each other before i’s to late

Mergi la inceput