King of Pop Michael Jackson (9)
Raspunsuri - Pagina 16
rall spune:
Astazi am primit "diploma" si sunt mandra: http://i26.tinypic.com/71pvef.jpg
melku, din pacate nu am participat.
rall spune:
M-am uitat si eu astazi la toate cele 10 videos facute de JonellStarTV. 7,8,9, 10 poate mai au cateva intrebari pertinente insa legate doar de coincidente si presupuneri insa celelalte filme mi s-au parut de-a dreptul copilaroase, cu intrebari ce vin din nestiinta, naivitate sau hai sa ne facem ca nu ne dam seama de adevar...
Singura chestie asupra careia am intrebari este acel PAINS din Will you be there (in loc de PAIN) insa sunt sigura ca Michael are sute de versiuni si inregistrari pentru fiecare cantec...
danat spune:
Rall felicitari pt diploma!
Anka noroc ca MJ e vegetarian, ca altfel il luai cu tine la gratare
am descoperit niste filmulete, le stiati? sunt 3 parti din cate vad, le gasiti mai departe.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
" MORE"
anka77 spune:
Da` l-am luat Danat..i-am facut ceva bun cu ciupercutze...porumb copt...mhhhh
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
pentru maine, daca sunteti de acord , melodia zilei
Don't Walk Away
http://www.youtube.com/watch?v=mdsb6zByWfY
cred ca fiecare dintre noi ar vrea sa-i poata spune "Don't Walk Away "
He is a special part of me !
cory_box spune:
nelia : am vazut pe multe site-uri similaritatea intre moartea lui MJ si a lui Elvis, dar pe mine initial m-a deranjat, pt. ca mi s-a parut din categoria misto-urilor ca vezi, Doamne, toate celebritatile si-au inscenat moartea (nu le mai insir aici).numai ca, asemanarea cu Elvis e izbitoare din multe unghiuri, nemaipunind la considerare ca Elvis era idolul sau, si el a fost casatorit cu fiica sa.nu stiam ca si Elvis a avut datorii, asta mi se pare esential.eu de ex., nu am avut (si sper sa nu am niciodata) datorii pt. ca ma feresc de ele ca de..., dar ma gindesc ca nu as putea sa dorm linistita nicicum din cauza asta.nelia, eu am fost si in canada si pot sa-ti zic ca modul de viata al unora de acolo, axat pe debt si mortgage si pe hai sa cumparam toate nebuniile ca avem istorie buna de credit (si se mai si laudau cu asta, loool), m-a ingrozit.cred ca de aceea am si fugit cu 100 pe ora (te rog sa nu te superi pe mine, ca eu faceam referire doar la persoanele cunoscute).asa ca, eu cred ca oricit era el de Michael Jackson, in final apasarea celor 400 mil.debt, l-a darimat.si cred ca nu mai avea chef nici de concertele alea (numai ca era obligat, ca sa scape de datorii)., oricum sigur nu de 50 !!! de unde stiu ? pt. ca a declarat el, ca-l apuca depresia numai la gindul lor.ca el a vrut sa faca asta pt. ca sa-l vada copiii live sau pt.ca sa demonstreze inca o data (?!) ca el este unicul si singurul megastar, mdeh, pt. asta ajungea un singur concert.deci e clar, ca si-a luat angajamentul pentru bani.si anularea concertelor de atitea ori, arata ca nu era pregatit si nici in forma.
nelia, in faza asta, si eu sint 50/50, cum zicea unul pe hoax, dar mie imi place sa cred varianta alive.
ah, si am mai uitat sa precizez ceva, deloc de neglijat, ca cele 50 de concerte nu ar fi echilibrat balanta, cred ca urma sa cistige abia in jur de 100 mil.nu mai stiu unde am citit, but if is necessary, o sa caut.
anka; tocmai ce vroiam sa-i bag la danat o sopirla ca poate faci morcovi la gratar
danat : urasc pepsi de cind am vazut clipul ala, cahhh...si nici lui Michael nu-i placea, de aceea nici nu a vrut sa faca reclama la pepsi (doar ca am inteles ca au insistat ai lui).pina la urma a facut-o, cu conditia sa nu apara el cu nici o sticla in mina, something like that...
rall : inteleg ca ti se par puerile si neconvingatoare filmuletele puse de anka, ca ca tu nu vezi niciunfel de inadvertenta niciunde, dar pot sa-mi explici in 2 cuvinte de ce au venit toti no-name-ii la memorial (citeste atent link-ul care l-am pus azinoapte).ar mai fi si altele...si sa nu intelegi ca incerc sa te conving de contrariu, ca nu e scopul vietii mele
melku : nu stiu ce sa zic, daca sa ma bucur pt. tine ca tu nu crezi in nicio conspiratie (vaccinuri, nine eleven, codex, etc.).dar acu serios, in cazul lui Michael ce te impiedica sa crezi ca e viu ? logica ??? hm, atunci cind iti place mult cineva, logica nu mai valoreaza 0 lei, 0 bani.
Michael thank you.Thank you, thank you, thank you
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
purple_blue spune:
Am revenit.(de parca as fi fost plecata o luna, asa spun)
M-ati zapacit cu cat ati scris. Nu am vazut filmuletele inca. Dar vad ca discutia merge in mai multe directii si nu stiu pe care sa o iau .
Raman la ideea mea :...Dancing the dream...
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
lisa-marie spune:
Buna fetelor.Buna Mike!
Vad ca sunteti dispuse ca credeti ca MJ e in viata, nu? Ar fi bine sa fie asa, insa nu cred ca vom sti vreodata adevarul, oricum fiecare crede ce vrea.
Inca o varianta faina live e melodiei de azi:
http://www.youtube.com/watch?v=yVvX-DTO5bM
Tare mult imi placea in perioada aia....nu l-ati fi pus pe mike sa "working day and night"
lisa-marie spune:
Din cate stiu eu , MJ incerca pe cat posibil sa manance cat mai sanatos, si asta inca din adolescenta cand se confrunta cu problemele legate de acnee si i s-a spus ca mancarea cu sosuri si grasimi (care ii placea f mult) ii dauneaza.
Insa stiu ca nu prea rezista fast food-ului KFC, stiati? Se pare ca era mancarea preferata cand calatorea cu avionul....
Citat: |
citat din mesajul lui danat Rall felicitari pt diploma! Anka noroc ca MJ e vegetarian, ca altfel il luai cu tine la gratare am descoperit niste filmulete, le stiati? sunt 3 parti din cate vad, le gasiti mai departe. Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" " MORE" |
cory_box spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisa-marie Din cate stiu eu , MJ incerca pe cat posibil sa manance cat mai sanatos, si asta inca din adolescenta cand se confrunta cu problemele legate de acnee si i s-a spus ca mancarea cu sosuri si grasimi (care ii placea f mult) ii dauneaza. Insa stiu ca nu prea rezista fast food-ului KFC, stiati? Se pare ca era mancarea preferata cand calatorea cu avionul....
|
da, stiam.dar, dadea jos pielea de pe pui, ca cica aia are multe calorii (ii explica el lui Quincy Jones intr-un video) .
Michael thank you.Thank you, thank you, thank you
I believe Michael is alive.And I don't lose hope