King of Pop Michael Jackson (9)
Raspunsuri - Pagina 10
motanik spune:
Hai ca am zis ca trag pe dreapta si eu dar sunt cu cola langa pat, de 1l, nu ma las pana nu termin sticla, asa ca acum astept si eu sa vad ce scrie Nelia, hai!
ps Mama, 10 pagini deja, pfuuu, ce limbarita avem!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iona2005
cred ca pun pe usa nu deranjati pt ca imi sopteste la ureche: My only wish is to satisfy you I wanna make this the best Ican do |
Meeyyyyy,pai ce faceti voi acolo? Alooooo, este 30 aug astazi asa ca il astept back home
Hai un pupic acolo si gata
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Hai ca am zis ca trag pe dreapta si eu dar sunt cu cola langa pat, de 1l, nu ma las pana nu termin sticla, asa ca acum astept si eu sa vad ce scrie Nelia, hai! ps Mama, 10 pagini deja, pfuuu, ce limbarita avem! -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
hai Motanika, pe langa cola terminam si capitolul asta..nu ne lasam
Hai Nelia...nu ne fierbe, un indiciu acolo ceva...poate te ajutam
zic si eu
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
iona2005 spune:
mihutza11
fug sub cearcef ca am o
PS am intrat pe un site italian si acolo se vb. de goldie pants
copil special in viata mea
anka77 spune:
citat din mesajul lui iona2005 mihutza11 fug sub cearcef ca am o PS am intrat pe un site italian si acolo se vb. de goldie pants copil special in viata mea |
Baga link-ul
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
nelia spune:
Puteti sa-mi spuneti ca bat cimpii, si probabil ca asa si este... dar nu-mi da pace acest Muhammad Ali. V-am mai spus ca la vremea cind l-am descoperit pe Elvis Presley (12 ani cred), am fost atit de fascinata de personalitate lui, de fenomenul care a fost (la fel ca si MJ), incit am citit tot ce mi-a picat in mina despre el, iar de-a lungul anilor, din cind in cind, aduceam la zi informatiile despre viata si moartea lui. Una din presupusele aparitii ale lui Elvis a fost in 1984, intr-o poza linga Muhammad Ali - ma rog, au venit apoi si au spus ca de fapt era un agent de-al lui, nu mai stiu ce a ramas ca adevar pina la urma (ei doi au fost prieteni buni: Mhttp://www.youtube.com/watch?v=QhIW9ijQbDU)... Sa nu uitam ca si despre Elvis s-a tot spus ca s-a convertit in secret la islam, Muhammad Ali chiar a facut-o, schimbindu-si si numele din Cassius Clay)... si sa revenim in zilele noastre, unde vorbim despre MJ... ei bine, legati tot ce stiti din viata lui MJ (Elvis, fata lui si fosta in viata lui MJ, frica lui MJ ca va muri ca Elvis, prietenia lui MJ cu acelasi Muhammad Ali, presupusa convertire a lui MJ la islam, muslimii care il incojurau in ultima vreme... etc., etc.). Nu vreau sa spun nimic... doar ca mi s-a parut un pic ciudate toate aceste... coincidente. In plus, stiu ca gasisem un filmulet pe undeva in care, Lisa Marie este intrebata daca i se intimpla si ei, asa cum li se intimpla unora care au pierdut persoane dragi, sa comunice cu tatal ei... si refuza sa raspunda.
mj_girl spune:
citat din mesajul lui anka77 [Alooooo, este 30 aug astazi asa ca il astept back home Hai un pupic acolo si gata |
pai tu crezi ca I'll be there a fost degeaba
He is a special part of me !
lisa-marie spune:
vezi ca suntem si noi la rand...
vad ca in seara asta am dat-o toate pe cola....
citat din mesajul lui iona2005 mihutza11 fug sub cearcef ca am o PS am intrat pe un site italian si acolo se vb. de goldie pants copil special in viata mea |
cory_box spune:
citat din mesajul lui anka77
Baga link-ul if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
mai primiti o cucuvea ?
Michael thank you.Thank you, thank you, thank you
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
citat din mesajul lui mj_girl
pai tu crezi ca I'll be there a fost degeaba He is a special part of me ! |
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!