Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

RAMONA COPOT ce vrei draga sa zici noi astea mai slabe am fost scobitoare???inainte de sarcina? ia stai tu asa ca ma iau de tine vezi ca ma superi si vin in Romania maine sunt akolo(as vrea eu ca maine sa fiu acasa )
hai ca esti o scumpa

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

RAMONA COPOT ce vrei draga sa zici noi astea mai slabe am fost scobitoare???inainte de sarcina ia stai tu asa ca ma iau de tine vezi ca ma superi si vin in Romania maines sunt akolo(as vrea eu ca maine sa fiu acasa )
hai ca esti o scumpa

Katy draga, eu am vazut si din alea care nu numai ca nu aveau burta deloc, dar aveau si o scobitura in interior, de ma gandeam unde or fi intestinele lor. Eu in schimb...doar daca stateam intinsa pe spate si nemacata 1 zi asa imi puteam si eu admira oasele de la bazin...asa ca iti dai seama ce burtica finuta aveam . E clar ca burta mea nu o sa masoare cat a unei tipe din alea cu matele lipite de spate(sa nu mai zic scobitura) niciodata.

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ale mele erau si poate ca or sa si fie lipite de sina spinarii inainte de al cunoaste pe sot eram slaba chiar ca eram bat ma puteam scunde si dupa un copac ca nu ma vedea nimeni la cat de slaba eram daca aveam 45 kg si acum nu trec de 50kg cand nu sunt gravida binenteles cand am ramas insarcinata acum aveam cam 50 kg si acum am 60 kg insarcinata, dar as vrea sa am macar 55 kg fara sarcina dar om vedea cine.

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mi-am descarcat si eu de pe torente filmuletul acela despre care tot vb mamicile de spt-oct si cred ca ma bag imediat la vizionat. Este vorba despre "laugh and learn about childbirth".
Katy misca-ti fizicu la bucatarie, sau ininde-te macar, ca statul asta in nu prea face bine.

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lavinia,Christinam ma bucur pt voi ! Sa dea DD sa fie bine si in continuare!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Helo, dragelor
Eu am inceput sa ma obisnuiesc cu statul acasa, si oricum am atatea de facut incat nu am cum sa ma plictisesc
Avalon 27+ [/center][/teal][/font=Georgia][/i]

sa stii ca asa am crezut si eu cand am ramas acasa ( in iunie): ca o sa ma plictisesc de mor...dar pana la urma n-a fost chiar asa nasol.Am incercat mereu sa-mi gasesc de lucru si chiar am avut..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

a, nu ma plang... nu trebuie sa-mi caut de lucru, ca ma gaseste lucrul pe mine slava-Domnului, nu am dus lipsa de ocupatii niciodata Dar intrasem in depresie ca cea mai importanta din ele se suspenda pe o perioada asa lunga... insa in curand voi fi foarte ocupata

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Lumi asa o sa facem, daca nu o sa ne faca sa slabim BB-ii nostri.

lylyana bine ai venit printre noi.

lavinia blaga felicitari ptr. eco. Din pacate dureri de spate o sa tot avem de acum in colo.

christinam te-ai ingrijorat degeaba, bine ca e totul ok, tine-o tot asa pana la termen.

Doris 27+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara fetelor!

LauraB imi pare rau ca ti-a dat asa rau de furca raceala,bine macar ca e pe trecute.Felicitari pebtru caruciorul roz.

Mihamora e bine si doua saptamani decat deloc,poate reusiti sa va acomodati in timpul asta in noul format.
Pe mine ma mai ajuta mama.Si acum ea calca rufe,ca eu detest asta si face de mancare sau fac eu si ea sta cu Stefania.Sper ca macar asa sa fie si cand se va naste bb2,ea acum e in somaj si de-asta dispune de ceva timp.Daca nu ,nici nu stiu daca o sa fac fata,sotul meu e plecat tot timpul la servici de dimineata devreme si se intoarce seara tarziu.Nu a schimbat nici macar un pampers ,de baita sau iesit singur cu Stefi,nu mai zic.

Multumesc Dienutze.La gravidute tensiunea nu are voie sa depaseasca 13/8 ,asa mi-a spus medicul.La mine acolo e,la limita.

Elenic ai primit o cerere in casatorie foarte romantica.Sa fie intr-un ceas bun.

Mussica deocamdata nu a zis medicul nimic de repetarea uroculturii lunar.
Pare rau de neplacerile tale

Doris mult succes si la celelalte examene.Apoi te asteptam mai des.

Lumi esti tare draguta,am umblat toata ziua,nu am stat pe acasa.

Simina sa va fie de bine redecoratul dormitorului si iti doresc sa te poti odihni si cu patul sucit.Eu cred ca insomnia asta care nu imi da pace se datoreaza schimbarii domiciliului. si acum ca ai terminat cu examenul,te rugam sa nu mai tragi chiulul atat.

Lylyana bine ai venit la noi.
Scrie repede 12 mesaje sa te putem citi in timp real.Datele le lasi aici,scrii un mesaj cu ele si fetele care se ocupa de listuta te vor trece acolo.

Lavinia felicitari pentru vestile bune.Te rugasem si eu sa mai zici o data numele acelei creme,dar probabil ca nu ai observat.Am notat acum ca am vazut ca ai raspuns altcuiva.

RamonaC eu demult nu ma mai simt bine in tanga.
Eu am avut mereu TA 12/7.La 18 saptamani am avut la gine 14/9,ce-i drept intr-o zi foarte agitata pentru mine.Mi-a spus sa o monitorizez zilnic si daca nu scade ,fuga la cardiolog.A doua zi tot 14/9 iar apoi doua saptamani 12/7.Deci bine.Am imprumutat de la cineva un tensiometru pentru incheietura mainii si am incercat sa o iau mereu cu asta,dar parca nu am incredere 100% in el,asa ca acum voi merge din nou o perioada la cabinet sa mi-o ia asistenta.Daca creste mai mult de 13/8 trebuie sa ii dau telefon medicului.Sper sa fie ok sumarul de urina ce mi l-a dat acum sa il fac,sa nu existe proteine acolo,ca e semn de preeclampsie.Nu vreau sa ma stresez cu asta acum,ca de fapt nu am nici un simptom si am oricum multi factori de stres si fara asta.
La tine mi se pare ca a crescut enorm,dar e posibil din cauza medicatiei.Ar fi bine sa o mai urmaresti,sa nu consumi cofeina si sare.Chiar si apa plata are un continut ridicat de sare.Cea mai buna este dorna,izvorul alb,are continut mic de sare.

Avalon insist...ai spus ca vei posta foarte des in concediu si inca te lasi asteptata.

Christinam ma bucur din suflet ca ai facut eco si ai numai vesti bune.Bravo .

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dienutze sa iti fie de bine leneveala.Sa iti mai zic cat de invidiez?

toate fetele

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Mergi la inceput