Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
Avalon spune:
Merci, Lavi am notat
Cristina, felicitari! Bine ca ai scapat de emotii
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 27+
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Avalon Merci, Lavi am notat ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 27+ |
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
RAMONA COPOT unde esti?te-ai suparat pe mine?
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
RamonaCopot spune:
Katy m-ai prins. Am fost la bucatarie si am balotat ceva ca imi era foame. Si daca soacra nu o fost venita de la plimbare am mai stat si eu putin la aer pe geam la bucatarie .
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
dienutze spune:
Bau!
Am dormit in 3 reprize azi!!! Incredibiil! Adica am dormit mai mult decat am stat treaza! Iar cat am stat treaza am mancat si am schimbat canalele la tv! Azi dimineata credeam ca voi face si curatenie... Am speriat husbandul
Imi place azi cu voi tare mult caci numai vesti bune sunt (consider micile neplaceri, dureri... de ale sarcinii placeri)
Sa o tineti tot asa!
26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
RamonaCopot spune:
Dienutze ma bucur ca ai amant curatenia. Si un sfat pe care mai multe fete pot sa ti-l dea....daca ti-e somn profita, ca vin vremuri grele in care 2 ore de somn is mana cereasca. Si nu ma refer la perioada de dupa nastere, ca nici eu nu o cunosc pe aia. Ce as mai vrea sa dorm si eu ca in trimestrul 1. Stau cu ochii pe pereti sau la luna pe geam si ascult greierii si cainii care latra la luna.
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Katyuscha21 spune:
sa iti fie de bine RAMONA COPOT
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
RamonaCopot spune:
Cristinam ma bucur ca totul e in grafic. Eu tot nu consider cea mai eficineta metoda de masurare aceea cu centimetrul care se foloseste pe dincolo. Pai daca m-ar fi masurat si inainte de nastere sa stie cat am avut eu suncile, as mai fi zis, dar asa.... e clar ca eu nu pot avea aceleasi dimensiuni cu una ce avea burta scobita in interior inainte de a ramane gravida, iar a mea ziceai ca am deja 3 luni.
Banuiesc ca te-a costat ceva, dar macar acuma stai linistita.
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Katyuscha21 spune:
fetelor pot sa va zic ca am obosit stand pe scaunam de facut mancare da am asa o lene de mor
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica