N-am rabdare sa fac sport

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

cind mi se ineaca corabiile si nu mai am chef de exersat, urmaresc videoclipuri de genul:

http://www.youtube.com/watch?v=aLvGfYDBmJ8&feature=related

si imi vine inspiratia brusc

astazi asa am facut si mi-am amintit ca mai presus de lenea din dotare vreau sa ajung la un nivel de fitness superior.
pretul nici nu e mare: o ora de sport de dimineata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

n-am citit tot subiectul dar pt mine sa ma duc la sala inseamna sa-mi las sotul obosit de cat roboteste ziua(eu sunt aia care pleaca de acasa) sa stea cu copiii, si asta il termina. rezista el 8 ore, dar dupa aia...
deci ar fi un egoism cras din partea mea.
am avut incercari, dupa o luna gata, per total familia iesea rau de tot..
Adevarul e ca mi se pare f f stupid sa topai intr-o sala:(
Pt mine sport inseamna inot in apa marii si mers pe munte.Adica sa gassc un sens superior in miscare, cum ar fi confruntarea directa cu natura.

LE Poate daca as gasi o bona de dupa amiaza ar fi ok, sunt convinsa ca exista beneficii ale exercitiiloor astora nefiresti:)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nici la mine n-a mers bine cu sala din motive de stat prea putin cu familia. Ca atare, noi am ales sa facem sport seara dupa ce culcam copiii (da, stiu c-am mai spus-o, dar repet pt a se vedea ca se poate).

In tineretile mele libere de contract (nuptial;)) faceam sport dimineata. Ma sculam cu 45 min inainte de ora obisnuita si gata! Exista posibilitati, totul este sa nu-l iei pe "nu" in brate!

Mergi la inceput

si eu tot dimineata si tot acasa; e gresita ideea ca trebuie neaparat sa mergi la sala si sa petreci pe acolo nu stiu cite ore pentru a vedea rezultate...45 min intensiv in linistea casei tale e mai mult decit suficient.
chiar si 30 min intensiv (regulat, pe zi) face o diferenta uriasa in tonusul cuiva. cine nu are 30 minute??

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

eu nu le am, pt ca serviciul e o chestie...adiacenta, am de compus, de fotografiat....doctoratul, astea fac eu in timpul liber....

Macar de-as urca eu pe munte in fiecare weekend de mers la Busteni
Dar avand doi copii dintre care unu are 2 ani, e imposibil sa fac turele pe care le faceam acu 8 ani, cand eram in super forma.

Mergi la inceput

in cazul asta "arta cere sacrificii"...

Mergi la inceput

pai da, cam cere.
ma gandeam totusi ca un aparat de alergat/elpitica etc poate ca ar fi o chestie...sa il pun in balcon si sa nu simt sfarseala aia a exercitiilor in spatiu inchis. Macar de 3 ori pe saptamana.
Aerobicul imi place mai mult...ca e mai variat, dar dupa 2 sapt clachez, nu suport muzica usoara, ce sa fac, chiar nu e snobism, imi face rau fizic, la urechi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu suport muzica usoara, ce sa fac, chiar nu e snobism, imi face rau fizic, la urechi.

ha! te cred...nici eu nu suport anumite genuri de muzica (sint foarte selectiva cu ce ascult, de cele mai multe ori) prefer muzica spiritului decit cea a corpului dar cind fac sport nu prea mai conteaza, tot ce ma face sa misc picioarele e bun

am dansat ieri pe meloda lui Beyonce "Halo" si dup-aia n-am putut sa mi-o mai scot din cap toata ziua (si noaptea )...imi venea sa-mi dau palme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu deocamdata nu ma culc fara genoflexiuni si abdomene. Mai mult nu mai duc (zilnic) pe frigul asta. In rest sala de 2-3 ori pe sapt, mai mult cardio si mult mers incet cu banda foarte inclinata. Asta o fi bun la ceva? Eu simt ca-mi lucreaza tare picioarele. Da' stiu can-ajunge. Voi faceti stretching dupa fiecare antrenament?

Mergi la inceput