N-am rabdare sa fac sport
Raspunsuri - Pagina 5
Allure spune:
cind mi se ineaca corabiile si nu mai am chef de exersat, urmaresc videoclipuri de genul:
http://www.youtube.com/watch?v=aLvGfYDBmJ8&feature=related

si imi vine inspiratia brusc ![]()
astazi asa am facut si mi-am amintit ca mai presus de lenea din dotare vreau sa ajung la un nivel de fitness superior.
pretul nici nu e mare: o ora de sport de dimineata 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
Sabina spune:
n-am citit tot subiectul dar pt mine sa ma duc la sala inseamna sa-mi las sotul obosit de cat roboteste ziua(eu sunt aia care pleaca de acasa) sa stea cu copiii, si asta il termina. rezista el 8 ore, dar dupa aia...
deci ar fi un egoism cras din partea mea.
am avut incercari, dupa o luna gata, per total familia iesea rau de tot..
Adevarul e ca mi se pare f f stupid sa topai intr-o sala:(
Pt mine sport inseamna inot in apa marii si mers pe munte.Adica sa gassc un sens superior in miscare, cum ar fi confruntarea directa cu natura.
LE Poate daca as gasi o bona de dupa amiaza ar fi ok, sunt convinsa ca exista beneficii ale exercitiiloor astora nefiresti:)).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carolinah spune:
Nici la mine n-a mers bine cu sala din motive de stat prea putin cu familia. Ca atare, noi am ales sa facem sport seara dupa ce culcam copiii (da, stiu c-am mai spus-o, dar repet pt a se vedea ca se poate).
In tineretile mele libere de contract (nuptial;)) faceam sport dimineata. Ma sculam cu 45 min inainte de ora obisnuita si gata! Exista posibilitati, totul este sa nu-l iei pe "nu" in brate!
Allure spune:
si eu tot dimineata si tot acasa; e gresita ideea ca trebuie neaparat sa mergi la sala si sa petreci pe acolo nu stiu cite ore pentru a vedea rezultate...45 min intensiv in linistea casei tale e mai mult decit suficient.
chiar si 30 min intensiv (regulat, pe zi) face o diferenta uriasa in tonusul cuiva. cine nu are 30 minute??
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
Sabina spune:
eu nu le am, pt ca serviciul e o chestie...adiacenta, am de compus, de fotografiat....doctoratul, astea fac eu in timpul liber....
Macar de-as urca eu pe munte in fiecare weekend de mers la Busteni![]()
Dar avand doi copii dintre care unu are 2 ani, e imposibil sa fac turele pe care le faceam acu 8 ani, cand eram in super forma.
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Allure spune:
in cazul asta "arta cere sacrificii"...
Sabina spune:
pai da, cam cere.
ma gandeam totusi ca un aparat de alergat/elpitica etc poate ca ar fi o chestie...sa il pun in balcon si sa nu simt sfarseala aia a exercitiilor in spatiu inchis. Macar de 3 ori pe saptamana.
Aerobicul imi place mai mult...ca e mai variat, dar dupa 2 sapt clachez, nu suport muzica usoara, ce sa fac, chiar nu e snobism, imi face rau fizic, la urechi.
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina nu suport muzica usoara, ce sa fac, chiar nu e snobism, imi face rau fizic, la urechi. |
ha! te cred...nici eu nu suport anumite genuri de muzica (sint foarte selectiva cu ce ascult, de cele mai multe ori) prefer muzica spiritului decit cea a corpului dar cind fac sport nu prea mai conteaza, tot ce ma face sa misc picioarele e bun
am dansat ieri pe meloda lui Beyonce "Halo" si dup-aia n-am putut sa mi-o mai scot din cap toata ziua (si noaptea
)...imi venea sa-mi dau palme~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lo_li_Ta spune:
Eu deocamdata nu ma culc fara genoflexiuni si abdomene. Mai mult nu mai duc (zilnic) pe frigul asta. In rest sala de 2-3 ori pe sapt, mai mult cardio si mult mers incet cu banda foarte inclinata. Asta o fi bun la ceva? Eu simt ca-mi lucreaza tare picioarele. Da' stiu can-ajunge. Voi faceti stretching dupa fiecare antrenament?