N-am rabdare sa fac sport
Raspunsuri - Pagina 2
ionica spune:
Pai haideti sa intru si yo in detalii daca Dorsilia mi-a tot deschis apetitul.
Dorsilia inteleg perfect prin ce treci ,sunt in aceiasi situatie, o bebelina de 5 luni si o fetita de 2ani si 11luni,singura ,fara familie in apropiere, prieteni nici atat (aici in germania)locuim doar de 2 ani.
Lunea trecuta cand am zis si eu ca in sfarsit am cateva ore pt. mine si pot sa fac sport sau orice altceva dar pt. mine,s-au infectat fetele cu un virus oribil ,timp de 10 zile am fost setata DOAR pt. ele si am lasat" proiectul eu"pt. data viitoare.Luni vom incepe iar gradinita,de data asta sper sa nu mai vina cu virusi acasa macar o saptamana sa pot sa-mi activez si eu metabolismul.
Eu voi merge pe varianta personal trainner,in cazul meu este nevoie deoarece am nevoie de motivatie ,sa ma scoata din butoiul in care am cazut cu vreo 10 ani in urma.
Timp de 10 ani ne-am chinuit sa avem un bebe enorm ,am pierdut 5 sarcini,in ultimul an in 2005 am fost insarcinata de 3 ori,va puteti imagina prin ce a trecut moralul meu,dar cu toate astea ,am reusit sa avem 2 fete superbe atunci cand nici nu ne mai asteptam.
Deci in concluzie, motivatia este in interior ,trebuie doar o adoua persoana sa o stimuleze ca sa iasa la inaintare.
Sanda,
am intrat pe site-ul tau si mi-a placut tare mult ce-am vazut acolo,te felicit,tare mi-as fi dorit sa fim vecine,te angajam trainner-ul meu
.
Dorsilia spune:
Ionica, merci mult pt ca empatizezi, zau, ma intreb acum, ce face trainerul personal cand iti fac fetele viroze? io zic ca face
, ca doar n-o sa te ia de manuta sa te duca la jogging. by the way, stiti ca joggingul practicat o ora pe zi, sa zicem 30 de minute dis de dimineata si 30 seara la 2 h dupa cina, activeaza 70% din masa musculara, deci mai mult decat inotul si mersul pe bicicleta care activeaza doar 30-40% din masa musculara? si ca practicata asa, regulat si corect alergarea are menirea de a asigura un metabolism activ si pe perioada noptii cat si in perioada de veghe?
Ionica, sa-ti traiasca minunile si tie si mie si sa ne bucuram sa-i vedem mari, apoi poate o sa putem sa ne coboram privirea relaxata si spre ce-o mai ramane din noi si carcasa noastra
, nu? heheheee, rad eu rad harap alb dar sa vezi cand o sa trebuiasca sa=mi iau oglinda care sa ma cuprinda....din cauza de lipsa de somn cred ca am luat-o pe ulei, de baut n-am baut decat lapte. Se trezeste buburuza mica si e nemultumita exact cand atipesc si eu, plange si da din picioare, e nervoasa, o chestionez soptit despre ce o supara si se enerveaza mai rau....hmmm, Doamne, nu-mi doresc decat sa creasca mari si sanatosi la ora asta si eu sa raman cu mintile intregi pana atunci
Deus spune:
Rolul unui Personal Trainer este acela de a motiva clientul…

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Allure spune:
hm...subiectul original era "n-am RABDARE/motivatie sa fac sport"...
asta cu lipsa de timp e o alta problema, zic eu mai grava...
stiu ca cele 2 sint legate si conduc la acelasi rezultat dar in esenta sint piedici diferite - una tine de vointa personala, cealalta nu
deci sa revenim.
va rog, nu dati cu rosii. e doar o constatare.![]()
sint curioasa cum se motiveaza alte fete, ca si mie imi trebuie stimulent...vine iarna acusica si intru in depresie, parca vad ca imi piere cheful de sport...da Doamne sa nu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
Dorsilia spune:
pai daca timp este si alte piedici nu sunt, in afara de cuvioasa lene atunci chiar nu inteleg ce te retine, pt ca zici ca esti interesata de cum arati...daca ti-ar pasa de chestia asta cu adevarat atunci ai face sport. Ca tot ziceai ca vine iarna si intri in depresie, tine o idee superverificata: joggingul practicat regulat si corect indeparteaza in totalitate depresiile indiferent de natura lor, previne cancerul, reduce drastic nevoia de a rontai mai ales dulciuri, accelereaza metabolismul etc. Daca nici motivele astea nu-s destule sa te faca sa-ti pui adidasii inseamna ca ai nevoie de un sut in fund
Alergarea corecta de ex. ca tot sunt eu fan alergat, se face in 2 reprize zilnic, se alearga in ritm incet ca sa arzi grasimile nu hidratii de c, se alearga corect atunci cand nu-ti pierzi suflul si chiar poti purta o conversatie cu cel de langa tine, care evident alearga si el. ![]()
Deus spune:
Eu ma motivez usor, stau pe un scaun si-mi simt colaceii si explodez de nervi - rezulta abdomene:) imi tin o pereche de pantaloni etalon si cand ma strang sau ma simt ca un cartabos in ei trec la masuri radicale:)
Totul tine de cum te simti in pielea ta. Simti ca nu esti energica sufiecient, ca nu te placi in baie dezbracata (doar tu cu tine in culmea sinceritatii) atunci trebuie sa faci ceva. Daca vrei sa ai energie, sa ai o sanatate buna si sa fie mandrii copii de tine si sa nu te arate colegilor "mama mea este balonasul cu rochie verde" atunci faci ceva.
Fiecare avem zile proaste fara chef - ciclu, oboseala, ploua sau ninge...scuze avem cu miile. Persoanele care arata bine nu arata bine doar de la mama natura. Muncesc pentru aceste rezultate. Sport, dieta, apa, somn...nu vorbesc de vedete care sunt motivate de antrenori personali.
Se poate! Trebuie doar sa vrem fiindca putem orice!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Allure spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dorsilia pai daca timp este si alte piedici nu sunt, in afara de cuvioasa lene atunci chiar nu inteleg ce te retine, pt ca zici ca esti interesata de cum arati...daca ti-ar pasa de chestia asta cu adevarat atunci ai face sport. |
nu m-am facut inteleasa.
momentan nu am nici o piedica, arat bine, fac sport la greu (o ora zilnic cu greutati, nu fasoane) am si rezultate...detaliile sint pe subiectul "abdomen extraplat"
eu mi-am gasit motivatia si ambitia cu ceva timp in urma.
ti s-a parut cumva ca m-am plins?
singurul meu obstacol este ca aici cind vine iarna cu zapezi si ger care tine 6 luni, e greu sa gasesc energie fizica...o sa vad ce o sa fac..nu stiu...pina acum faceam sport o data de doua ori pe saptamina, acum fac de 6 ori. sper sa rezist in ritmul asta si cind vor fi furtuni de zapada si temperaturi extreme.
de jogging nici nu se pune problema la -30 C
eram doar curioasa ce motivatii are alta lume
Deus, ale tale sint bune

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
mihuta spune:
Si eu vreau motivatie, nu doar dorinta, ca de asta nu duc lipsa. La mine functioneaza foarte bine rutina, dar cum stau non-stop cu fetita mea de 1 an si 10 luni, programul meu depinde 100% de al ei, si de cele mai multe ori nu-mi ramane energie decat sa ma tarasc in fata laptopului...
Si nu-s nici fudula, si anii trec si nici pana acum nu am reusit sa ajung in forma pe care o doresc (nu rotunda)...
ionica spune:
astazi mi-am scos papucii de sport din cutie, mi-am pus un tricou cu inscriptia:
PRACTICAL
AMBITIOUS
HUMOROUS
TOLERATING
DISCIPLINED
PESIMISTIC
SERIOUS![]()
si am mers cu ambii copii laa sala de gimnastica.
am aflat ca;
se poate inscrie fata de 3 ani la yoga sau dans, pot sa las bebelina de 5 luni in parcul pentru bebelusi cu o bona iar eu MAMA pot sa fac 1 ora de gimnastica fara bataie de cap
,
Am vorbit cu trainner-ul si mi-a spus ca-i mult de munca
iar daca nu vin ma penalizeaza de fiecare data cu o amenda
asa ca am interesul sa merg cel putin de 3 ori pe saptamana la sala.
Daca vreau pot,fiindca merit![]()