Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 5

raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
cum iti dai seama ca il pierzi la pisu ? ![]() ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |

raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Raluk tampoanele alea sa stii ca se pun peste tampoanele alea lungi ultraabsorbante, deci vom fi ticsite la ![]() Fetele daca doriti sa il cunoasteti pe Tudorelul meu, va rog uitati-va aici ca ne-a facut pozici dr. ieri la echo. |
ahhaaaa acuma am inteles cu tampoanele!!!

Mie mi se pare ca si Tudorel, la fel ca fratiorul lui, seamana mai mult cu tati!

Si ne-am convins si ca e baiat Tudorel!

NelaM spune:
Dragele noastre,
Salutari si de la noi. Suntem rupte de oboseala (la noi e 11 jumate seara, ni se inchid ochii, dar nici in ruptul capului nu m-am lasat si am recuperat tot tot ). E clar ca am devenit dependenta!
Zi fructoasa si pentru fete, din cate am vazut.
A nascut Selena! Felicitari din toata inima, sa fie bebe sanatos, voios, voinic!
Tinem in continuare pumnii Keterynei! Acus acus vine trandafirasul!
Tuturor fetelor cu semne mai mult sau mai putin prevestitoare de nastere, tinem pumnii sa fie totul bine. Doamne ajuta!
Ma bucur pentru vestile bune despre Monica si Dragos si sper din tot sufletul sa fie la fel si pentru Mihai al MarieiI si pentru Crisbebe. Sa dea DD sa fie bine!
Am vazut si pozele din urma ale fetelor, in sfarsit!! M-am delectat cu bbii si cu frumoasele noastre fete (viitoare sau deja mamicute)! Superbe toate, pur si simplu.
Am putut accesa, in sfarsit, accountul de picassa, astfel incat va pot sherui poze mai multe (dar mai vechiute) cu familia noastra; am incercat sa pun si mai noute. Sper sa va placa (si sper sa mearga linkul, ca eu sunt pretina mare cu tehnologia, nu de alta )
Noi suntem bine, maine sper sa ne odihnim mai mult (desi nu sunt sanse, avem de umblat).
Va imbratisam cu drag,
Ana si Nela.
astia suntem noi, strutii
EDIT: of course ca nu mi-a iesit linkul cu pozele din prima!!
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

raluk16 spune:
citat din mesajul lui adriana_m Ramsam si eu am pierdut dopul acum vreo 2 sapt si uite ca tot doi in unul suntem. Asa am auzit si eu ca poti sa pierzi dopul si sa nasti peste saptamani. Si am citit si faptul ca dopul s epoate reface. Luto eu am gasit o portiune de dop pe hartie. E ceva ca o scurgere mult mai pronuntata si mai "adunata" de culoare alb-galbuie si am vazut o bucata mare si in wc. Deci cred ca aia a fost. Felicitari tuturor fetelor care sunt cu bebeii in brate deja. Multumesc (cu intarziere) tuturor fetelor care mi-au urat la multi ani acum ceva vreme. Eu citesc dar mai greu cu scrisul ca sunt tot in urma. Adriana ![]() ![]() ![]() |
Uite cine mai intra la noi!!!

Sper ca ai uitat sa schimbi semnatura, ca altfel m-as speria ca ai pierdut dopul la 32 de saptamani...
Da imi place ca stai calma si nu intri ca noi nebunele sa intrebi aici cum e cu dopul

raluk16 spune:
Nela iupiiii, cum e pe acolo? Ati gasit ceva la pret bun? Tinem pumnii in continuare!
Deci ai reusit in sfarsit sa intri pe webshots!
Si ce frumoase sunt pozele si orasul
si voi
. Deci e clar ca Ana va avea ochi superbi!
32+
Alex

NelaM spune:
citat din mesajul lui raluk16 Nela iupiiii, cum e pe acolo? Ati gasit ceva la pret bun? Tinem pumnii in continuare! Deci ai reusit in sfarsit sa intri pe webshots! ![]() Si ce frumoase sunt pozele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raluk,

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

mimika spune:
selen, sa creasca mare Ebru! Multe imbratisari! Vad ca inca o asteptam pe katteryna. Cu Moni am vorbit eu de dimineata. M-a sunat ea, ca stia ca si ai mei au stat la incubator si avea nevoie de incurajari. Am vazut ca v-a spus cumnata ei ca sunt mai bine si Monica si Dragoselul. Si or sa fie si mai bine, adica perfect, asta o stim cu toate. Imi pare rau ca nu pot sa fac si eu galerie cum se cuvine, insa am 2 brotacei care vor toata ziua tzitzi Va pupizez!
hi5
poze

liliac1 spune:
Raluka Multam de sfaturi !!
Fii-mea bate tic-tac-ul in spatele meu ...cica 1 minut am voie. Pai dupa ce-am bucatarit toata ziua, atat merit.
gegea Scoatem agitatele si pentru tine
Mai fetelor, odiseea noastra este de septembrie-octombrie. Eu sper sa nu devina "de august-septembrie" ca am de gand sa-l tin pe bebe pana la 40 de sapt si gandindu-ma ca-s la coada... o mai ramane vreun loc si pt noi
Ma duc sa citesc...pret de 1 minut...si revin!
Liliana, Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

aidaciolac spune:
citat din mesajul lui anco pe minebsa ma scuzati, dar ma duc bsa pap si cred ca trag pe dreapta putin. ![]() |

pogos

techilo io tzaca?

uve casa de piatra! la fratior si distractie placuta

adinus8 se zice ca esti gravida , apoi lauza , apoi ... , nu nebuna

ramsan ia stai tu acolo cuminte si asteapta-ti randu

... trimit si revin ...

Aida ... 36+

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

liliac1 spune:
Repede sa mai spun doua vorbe ca uit...
Azi m-am certat cu minunatul meu consort pe motiv ca din cauza de obligatii de nevasta si mama a trebuit sa lipsesc tocmai la nasterea in direct a Selenei. Si da-i si urla la el, ca numai el este vinovat ca eu pierd momentele magice. Saracul ma privea siderat...si dupa ce m-am calmat...vine replica: "Mai, voi mositi acolo mai ceva ca la spital."
Are dreptate saracul. Eu daca as putea... as veni la fiecare macar sa o tin de mana si sa-i spun ca totul va fi bine
Liliana, Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!