Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 4

alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana eu ma bag la nani dinacela bun si gras de pranz ![]() revin in forta cand ma trezesc ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
Eu abia am facut ochi

----------------------------------------------
Alexandra

Bbelusa cea iubita

adinus8 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
cum iti dai seama ca il pierzi la pisu ? ![]() ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
si eu la fel

da' nimic deocamdata

AMR 11 days!!! more or less...
pozici

lutoniana spune:
Ramo eu l-am vazut si e dragut ...cred ca va semana cu fratiorul lui.
Si tu esti tot asa draguta si frumusica cum stiam
Cea mai fericita 38 + cu

lutoniana spune:
Adriana ce surpriza placuta ....de cand nu te-am mai vazut.....
mai hai pe la noi
Cea mai fericita 38 + cu

ramsan spune:
citat din mesajul lui lutoniana Ramo eu l-am vazut si e dragut ...cred ca va semana cu fratiorul lui. ![]() ![]() Si tu esti tot asa draguta si frumusica cum stiam ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
10x
Oricum e altceva... si murim de curiozitate sa il vedem cu cine seamana mai mult.
Ramona

AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

cristina_ana spune:
FELICITARI SELENICO!!!!!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME URSULICO EBRU!!!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE

anamaria1979 spune:
Ramona este foarte frumusel Tudorel.
Pogos multumim de vestile bune referitoare la Monica si Dragos.
Techila bine ai venit acasa cu balenutele tale dragute. + 38

vias spune:
citat din mesajul lui pogos buna! monica se simte putin mai bine. tot mai este ingrijorata, dar e de inteles in cazul ei. Dragos incepe sa respire mai bine, probabil a inceput sa elimine ce mai are prin plamani. inimioara e f bine, analizele bune. acum asteptam sa elimine lichidul si mucozitatile si sunt sigura ca va fi bine. va pup Laura, mami de ![]() si de ![]() |
Dumnezeu e mare.... nu-i va lasa....stiu asta...
Pogos, multumim mult..
Eu nu am mai sunat-o...am vazut ca nu raspunde atunci si nu vreau sa devin mai insistenta de atat...
Sunt convinsa ca ea stie cat de mult ne gandim si cat ne rugam pt toti 3.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex

bebe

POZE

vias spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Techila, bine ati venit acasa, sa inteleg ca Techila cu patru picioare v-a luat in grija ei! ![]() Gegea, multa bafta, sa vii si tu cu vesti bune! Eu ma uit cum va imputinati fetelor, pai ce o sa se intample daca o sa avem un intarziat de octombrie care asteapta 40+???? ![]() ![]() Sa nu mai zic de fetele de noiembrie.... ![]() ![]() http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob |
Uve...eu am rabdare..pana la sf de octombrie...am zis ca-s ultima..am zis prima ca-s ultima..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex

bebe

POZE

raluk16 spune:
citat din mesajul lui pogos buna! monica se simte putin mai bine. tot mai este ingrijorata, dar e de inteles in cazul ei. Dragos incepe sa respire mai bine, probabil a inceput sa elimine ce mai are prin plamani. inimioara e f bine, analizele bune. acum asteptam sa elimine lichidul si mucozitatile si sunt sigura ca va fi bine. va pup Laura, mami de ![]() si de ![]() |
Multumim mult de tot ca ne tii la curent!!!

Toate se vor rezolva cand ii vor lasa impreuna! Cred ca as lua-o razna sa ma lase doar de doua ori pe zi sa-l vad...