Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Alex multumim de mesaj
. Deci Geani mai sta pana maine... Oare Katteryna o fi uitat de noi dupa ce s-a vazut cu printesa in brate? Sper sa fie asta... ca altfel... ar insemna ca inca se chinuie...
Maria uau ce cumparaturi bune!!! Nu numai din cauza banilor nu vom putea relua sala repede dupa, ci si din lipsa de timp...
. Asa ca gym-ul acasa va fi cea mai buna idee. 

Sper doar ca ala sa-l fac, nu ca gimnastica pentru gravide ![]()
32+
Alex
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 ...dar va rog io din suflet, rezervati-va pentru ceea ce urmeaza, ca oricum lucrurile cu un beb in casa schimba lucrurile |
Ioiiii...cata subtilitate Liliac
sa-ti spun eu ce am inteles:"mai fetelor terminati cu vaicarelile si panarama de pe acum ...ca dupa ce vine bebe o sa va dati cu capul de pereti...."

Cea mai fericita
38 + cu 
diana_n spune:
unombun hai sa-ti zic: si aici ti se spune sa nu aduci obiecte valoroase pentru ca n-au timp sa faca pe detectivii cine/ce-a facut. Cica in medie se intra in camera ta (unde stai cu sotul si copilul dupa nastere) de 53 ori/zi : de la nenea care ia gunoiul la chirurg si pediatru.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui diana_n unombun hai sa-ti zic: si aici ti se spune sa nu aduci obiecte valoroase pentru ca n-au timp sa faca pe detectivii cine/ce-a facut. Cica in medie se intra in camera ta (unde stai cu sotul si copilul dupa nastere) de 53 ori/zi : de la nenea care ia gunoiul la chirurg si pediatru. Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Saluti Diana cum esti cu burtica ? mai ai asa putin

Si noua ne-a spus ce zici tu acolo si in plus ne-a zis sa ne uitam daca toate persoanele care intra au ecuson

Cea mai fericita
38 + cu 
raluk16 spune:
Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, si cu cine seamana?
- ... degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.
Doua blonde:
- Auzi draga, nu pot sa cred, tinerele din ziua de azi si-o trag si-n urechi!!
- Cum asa?..si nu ramin surde?
- Ei..dar ce, noi am ramas mute?
Era o zi superba de vara si indianul se intorcea acasa pe un cal alb, inspumat.
In vale indianca spala rufele linistita. Si cum vine indianul in viteza opreste calul chiar pe marginea vaii. Dintr-o data, o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste pana ajunge la indianca si o face varza, la care indianul:
- Vaaiiii, ba...mi-ash..., e a treia masina de spalat distrusa de calcar!!!!!!
32+
Alex
delia79 spune:
Buna seara si de la mine 
FELICITARI SELEN !!!! BUN VENIT PE LUME EBRU!!! Sa fii sanatoasa si mancacioasa, iubita si sa aduci numai bucurii parintilor!
HAI KATTERYNA !!!![majoreta]

HAI GEANI!!! 

Asteptam cu nerabdare venirea puiutilor 
HAI
35+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
diana_n spune:
Lucia cam asa e, dar e frumos.
Imi aduc aminte ca dupa vreo 2 saptamani de la nastere, intr-o stare de oboseala cronica si depresiva, ma trezeste Peter la 3am. In secunda in care m-am ridicat din pat mi-a trecut un fior prin inima egal cu cel pe care l-am simtit cand m-am indragostit prima oara, credeam ca de neegalat in intensitate. Cineva avea nevoie de mine, 4kg de omulet aveau incredere ca ma duc la el sa-i schimb diaper-ul si sa-l alaptez. Ce lucru simplu de facut, ce usor de multumit omuletul ![]()
Cred ca a 2-a zi mi-a trecut depresia.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
Se intalnesc 2 babe pe ulita:
- Ce faci tzatzo?
- Vin de la posta.
- Ai luat pensia?
- Eee, am luat o p...a.
- Si eu ca proasta am luat pensia!
In tramvai inghesuiala si un mosulica de pe scaun i se adreseaza unei domnisoare ce statea in picioare:
- Daca doriti puteti sa stati la mine in poala.
Tanara cu tupeu se aseaza.. Dupa cateva momente mosul da semne de neliniste si jenat ii spune tinerei:
- Ati vrea, va rog frumos sa va ridicati? Stiti, cred ca totusi nu sunt asa de batran cum credeam...
Doi mosnegi se intilnesc:
- Ce mai faci, Vasile?
- Uite, am fost la femei.
- Si cum a fost?
- Mai curat decit la barbati.
32+
Alex
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui diana_n Lucia cam asa e, dar e frumos. Imi aduc aminte ca dupa vreo 2 saptamani de la nastere, intr-o stare de oboseala cronica si depresiva, ma trezeste Peter la 3am. In secunda in care m-am ridicat din pat mi-a trecut un fior prin inima egal cu cel pe care l-am simtit cand m-am indragostit prima oara, credeam ca de neegalat in intensitate. Cineva avea nevoie de mine, 4kg de omulet aveau incredere ca ma duc la el sa-i schimb diaper-ul si sa-l alaptez. Ce lucru simplu de facut, ce usor de multumit omuletul Cred ca a 2-a zi mi-a trecut depresia. Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |

Abia astept sa simt si eu asa ceva!!!
32+
Alex
raluk16 spune:
Mohammed intra in clasa I
- Cum te numesti? intreaba invatatoarea.
- Mohammed.... raspunde copilul.
- Aici suntem in Franta , nu exista Mohammed. De acum inainte numele tau va fi Jean-Francois, ii raspunde invatatoarea.
Seara, ajunge Mohammed acasa.
- Cum a fost prima zi de scoala, Mohammed? il intreba mama.
- Numele meu nu este Mohammed, suntem in Franta, iar numele meu, de acum inainte, este Jean-Francois.
- Aoleu, iti este rusine de numele tau, vrei sa iti faci de ras parintii, mostenirea ta, religia ta? Sa iti fie rusine Mohammed!!! dupa care ii trage o mama de bataie.
Apoi mama il cheama pe sotul ei, pentru a-i trage si acesta o mama de bataie.
Merge a doua zi Mohammed la scoala. Cand il vazu invatatoare cu atatea vanatai pe el, il intreba:
- Ce ai patit micutul meu Jean-Francois?
- Ei bine, doamna invatatoare, la nici doua ore dupa ce am devenit francez am fost atacat de doi arabi!...
32+
Alex