*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Laura, felicitari domnisoarei. Si eu aveam impresia ca cei grasunei merg mai tarziu, dar de unde ca Ana a luat-o la 10 luni cu tot tinutul meu in patut. Bafta cu filmuletul sa nu te lase sa astepti prea mult.
Anca, plimbareala placuta la ai tai. Eu ma bucur ca I. scoate fata la plimbare ca poate asa se mai gasesc si alti tati care sa puna osul la munca, stii tu, puterea exemplului.
Eu chiar am un fisier cu parole, ca altfel nu m-as descurca, si credeam ca o am acolo. Da de unde, mi-a scapat. Mersi Adriana

Criss, Ramo, bine ati venit, sa va fie de bine plimbareala.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
[brDin pacate eu aici sunt cam nevoita sa-i dau fructe la borcan. Gust normal n-au decat merele si bananele. Cand are chef papa jumatate de banana, o rup si-i dau bucatele. Sau ii mai strecor in cereale dar pasata cu furculita. Mai nou ii place marul copt, proaspat scos din cuptor, caldut. A doua zi nu-i mai place asa ca traiasca borcanele
Acum de dimineata n-a vrut deloc cereale, urla dupa titi asa ca suge fata.
Pana acum nu i-am dat suc de portocala sau mandarina, de fapt nici un suc nu i-am dat ca bea apa bine de tot.
Pai daca-i plac sucurile acrisoare de ce nu incerci si suc de mar?
Atata vreme cat are o preferinta foloseste-te de ea. Ii place suc de portocala, pune si putin suc de ananas in el, in timp cresti cantitatea pana ajunge sa bea si suc de ananas (eu n-am incercat combinatia, am dat un exemplu).

Din pacate, in afara de sucul respectiv nu bea nici un alt fel de suc. Nici simplu, nici combinat. Dar am sa incerc mar copt. Borcanele mai accepta si ea din cand in cand asa ca o astept la cotitura. Daca ai vedea cum arata bucataria mea inainte/in timpul/dupa mesele ei ... ca la nebuni.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, eu i-am pus termometrul Sarei in fundulet.Mi-au spus 2 persoane, ca daca se ia temperatura asa, se mai scade, adica daca are 38,5 pe termometru, de fapt are 38...asa este?
Alenaid.g,si Sara e la fel, se joaca, rade....toate bune, papa bine, doar temperatura are.Si eu ii dau Topfer 2, dimineata in somn la 7 200-240 ml si seara la culcare 250-260 cu cereale.La 10 luni il schimbam, trecem pe Topfer 3, care are fructe in el.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, eu i-am pus termometrul Sarei in fundulet.Mi-au spus 2 persoane, ca daca se ia temperatura asa, se mai scade, adica daca are 38,5 pe termometru, de fapt are 38...asa este?
Alenaid.g,si Sara e la fel, se joaca, rade....toate bune, papa bine, doar temperatura are.Si eu ii dau Topfer 2, dimineata in somn la 7 200-240 ml si seara la culcare 250-260 cu cereale.La 10 luni il schimbam, trecem pe Topfer 3, care are fructe in el.

Da, asa este se scade 0,5. Dar 38 tot febra ramane. Doar ca face bine la psihic sa te gandesti ca nu-i asa mare.
Daca ii dai tot lactana 2 am si eu o intrebare. Ai cumva cutii din lotul L62766NO13 care expira in 12.2010? Eu am luat 2 cutii si praful din punga are un miros modificat, urat chiar. La um moment dat am avut tendinta sa dau vina pe lapte pentru febra micutei. Am reusit sa mai gasesc o cutie din lotul anterior si sa-i dau din el. Ti s-a intamplat?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Ultima punga am inceput-o ieri si am aruncat cutia.Maine se duce sotul sa mai cumpere un bax de 3 cutii si o sa-i spun sa se uite ce scrie.Du-te cu ele inapoi de unde le-ai cumparat daca miroase urat laptele!

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
yupiiii iar am facut la olita are mama baiat mare....macar asa de dimineata ca pe zi nu stau dupa el cu olita...noi facem de 4-5 ori pe zi ...hehe nu imi vine sa cred....si ne-au dat si coltuletii sus la dintisori
laura bravos pentru reusita...pai vb lui oti la dimensiunile lor e normal sa aiba si reusite corespunzatoare kg
ancule multu sa ai o sedere cat mai placuta
ramo sanatate lui sara si eu zic ca fetele ce e peste 38 e februta...si vaccinul iese din calcul
aleinda.g eu iti spun ca am schimbat toate modele de lapte bb a papat cu placere milumil 3 cu gust de vanilie....si noi am avut aceeasi prob...acuma papa si ziua laptic ...cat priveste scaunul nu avem..la mare am avut imprumutat dar nu a stat dimitrie in el decat 2-3 minute plangea in el..naspa

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Hello fetelor! Cred ca m-ati dat disparuta!

Am ramas restanta muuulte capitole, astfel incat nu stiu ce mai faceti, dar sper ca sunteti bine toti si toate!

Am ramas ca plecam la o cabana la munte. Ei, am fost cu catel si purcel (adica cu tot ce ii trebuie lui bb, inclusiv patutul si caruselul cu rate). A fost fumos, linistitor, gratar si aer curat. Dupa vreo doua zile, a facut putina temperatura dar si in continuare cred ca de la dinti, pt. ca nu era mare (max 38-38,5 C), iar in gatut nu era rosu (am fost la dr.) si alte simptome nu avea.

Citeam multe cu capitole in urma ca va plangeati de somnul bebelusilor vostri..ca nu adorm in patut, ca nu dorm noaptea, plang etc si ma gandeam ce fericita sunt...! Ei, am avut vreo doua saptamani in care am meu bebe matzaia prin somn (nu se trezea propriu zis), dar eu ma trezeam, il mangaiam, ii dadeam putina apa si greu mai adormeam (chiar am facut nitzica insomnie, eu care nu stiam ce-i aia). Si adormea greu, plangea. DIntii, iar. Si ca sa argumentez...isi duce degetele in gurita in locurile respective, roade, saliveaza mult. Asta e, o noua perioada! Si cand te gandesti ca trebuie sa iasa 20 de dinti! Daca ies ca si pana acum in perechi, doi cate doi!

Remus nu a dormit niciodata in alta parte decat la el in patut, asta-i bine stabilita. Nici n-ar dormi in alta parte!
Acum s-a mai linistit, adoarme singur seara in patut, ziua il adorm pe umarul meu. Spatele meu este foarte nefericit.
A scazut perioadele de somn. A trecut de la 4 reprize de somn din timpul zilei, la 3, iar acum are 2 (dimineata si la pranz). In general reprizele variaza de la o ora la doua ore jumatate. Prin urmare, cumulate, sunt in general 2,30-4.00 ore de somn pe zi, chiar si mai mult uneori.
Este un copil energic si in timpul zilei ma solicita f. mult, pt. ca trebuie sa stau cu el, sa ma joc, sa il plimb, sa mergem de manuta, in brate, etc.

In perioadele acelea mai agitate nici pofta foarte mare de mancare nu avea, acum s-a reglat si in planul acesta. Are o carnita tare, ca noi zicem ca a mers la sala! Nu este pufos.

A progresat si in limbaj, dar are preferinte pe zile cand pronunta anumite cuvinte sau silabe. "Ghe" si "mama" prefera zilele astea. Pe "mama" o cam lasase de izbeliste, dar a reluat-o.

Mai sunt multe de povestit, dar deja m-am lungit! Merg sa citesc cat mai din urma, dar o iau mai intai cu ultimul capitol.

Va pup!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
...cat priveste scaunul nu avem..la mare am avut imprumutat dar nu a stat dimitrie in el decat 2-3 minute plangea in el..naspa

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Adica pana la mare si inapoi Dimitire a stat in brate? Ti se pare normal? O mie si ceva de kilometri.
E suficienta o clipa de ghinion sa intre cineva in masina. Zau asa, mai bine cu trenul.
Si el unde sta cand tu esti la volan cu el in masina?
Eu am luat-o pe Elisa cu scoica pana si in taxiuri, si n-a comentat niciodata vreun taximetrist ca sta dupa mine sa pun/scot centura la scoica. Iar aici daca se misca roata masinii copilul trebuie sa fie in scaun, nu conteaza ca pana la gradinita Anei e zona de 30 km/ora.
Eli ma faci sa scot , nu inteleg de ce nu luati scaun.
E normal sa planga mai ales ca nu-i obisnuit.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, multumesc mult pentru felicitari, Cati le merita din plin
Tocmai a papat un castronel de ciorba de perisoare si i-a placut foarte mult, drept pentru care i-a "vorbit" fiecarei lingurite cu ciorbica
Am reusit s-o filmez cum merge de manuta, sa vedeti ce zdravana e. Daca nu ma vede, merge mai linistita si mai bine. Cand e cu bona, efectiv trebuie sa ma ascund de ea ca sa pot face ceva
Uitati aici:
http://s69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/Ecaterina/?action=view¤t=MOV07916.flv

Dupa amiaza o filmez si singurica, promit!

Mergi la inceput

Fetelor, AJUTOR!
Nu gasesc Tuberculina pt IDR si Vaccinul BCG.La spitalul de TBC nu le au...se face numai la Institutul Cantacuzino si sectia care il produce e in renovare.Nu se stie cand ii dau drumul.Ce ma fac?O sa vb si cu neonatolugul din maternitate, dar nu cred ca ma poate ajuta...ca acolo le au numarate, pt nou nascuti...nu stiu daca pot vinde din ele.

02.12.2008

Mergi la inceput