*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*
Raspunsuri - Pagina 11
aleinad.g spune:
Nu ma pricep prea mult dar am inteles ca se fac convulsii cand temperatura creste brusc la valori foarte mari.
Ar fi bine totusi sa-i dai un antitermic, un supozitor e mai usor de administrat chiar cand doarme.
Multa sanatate. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Poate face convulsii in timp ce doarme daca are temperatura si n-o trezesc pt ai da un antitermic? Mami de Brianna si Julia |
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Am pus-o acum pe pat si i-a fost putina teama sa se dea singura jos dar a reusit pe burta tinandu-se de cearceaf, asa cum face de obicei. |
Maaaiiii, voi va dati jos singure din pat !?!
Felicitari!
Teodora se arunca in gol ca-n bazin 
, de abia acum a inceput sa schiteze cate un gest de oprire la marginea patului.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
criss703 spune:
La multi ani Eli ! 

Multe bucurii alaturi de cei dragi !
Gynie sanatate multa lui Stefanut
.Sa va intoarceti victoriosi de la Timisoara 
Am vazut un Remus ce seamana leit cu mami
si niste ochisori frumosi de Elisa si Ioana 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Flowers spune:
Amalia, Aleinad, multumesc pt raspunsuri.
Suntem febrile de ieri, maine daca nu-i trece ii dau antibiotic.A prins frica de supozitor, plange si daca-i schimb pampersul.Nici temperatura nu mai pot s-o iau cu termometrul in fundulet.Sanatae multa puiutilor
Mami de Brianna si Julia
mamiseli_11 spune:

Eli
Sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi! Multumesc de urari.
Si eu dau de baut azi sampanie si cate o felie de tort delicioasa de mancat (pt cine nu tine cura)
. Astazi se implinesc 2 ani de la casatoria noastra.
Lelloo 
Asa cum sper cu ardoare ca se vor regla toate pt mine si familia mea, asa sper sa fie foarte bine si pt voi. Nici eu nu i-am aratat sotului poze cu mancarea Isabelei ca de vreo 2 luni il tot plimb cu mancarea ca n-am chef nici sa gatesc.![]()
Fetelor n-am apucat sa va spun ca m-am simtit tare bine dupa ce mi-ati raspuns, m-am simtit incurajata si s-a dus o mare parte din starea grea pe care o aveam. La vorbele voastre bune se adauga si eruptia celui de-al cincilea dintisor al mirunei si acum am zile mult mai linistite.
Si de la noi o privire albastra . Urmatoarea poza e si mai albastra![]()
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
spiridusul spune:
gynie, te iubim mult, stii asta da?
fetelor, nu am reusit sa va povestesc
am cunoscut-o pe madam doamna gynie, personal.
a fost pe la mine sapt trecuta.
e o mana de om
nu's unde incape atata curaj
edy e un dulce
e un pui de om tzapan, mananca tot, ca un om serios ce este, mesteca mancarea (lucru fff important, eu sunt stresata ca al meu nu mesteca, va explic alta data..)
e pasionat de masini, cum prindea o roata cum invartea cu degetelele mici de ea.
Doarme fix 30 de minute, cu ochii intredeschisi: cred ca o urmareste pe mami, nu cumva sa faca vreo prostie cat nu e el atent.
nu il intereseaza chestiile de bebelusi, cum ar fi mersul de-a busilea, el vrea direct in picioare.
Are niste ochi maaaari, limpezi si veseli.
Zambeste pe shestache, si o cauta pe mami din ochi.
pe cuvant, nu ca e al nostru, dar e un copilas absolut delicios.
Draga mea, Flory, sa fii convinsa ca ne vom gandi la tine
ca veti fi insotiti de atatea ganduri bune.
Va uram sa nu mai fie nevoie de alt drum la timisoara ( cel putin nu pt operatie)
multe,multe, multe imbratisari

si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
bertha spune:
| citat din mesajul lui spiridusul gynie, te iubim mult, stii asta da? fetelor, nu am reusit sa va povestesc am cunoscut-o pe madam doamna gynie, personal. a fost pe la mine sapt trecuta. e o mana de om nu's unde incape atata curaj si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
in inima ei mare.

Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Otilia, io cu voi nu ma mai joc!
Bine ca-i copilu' plecat si nu vede atatea poze cu rivalii!
Ia mai tinet-va ochisorii frumosi pe-acasa, ca vad ca faceti victime de toate felurile: olteni, prahoveni etc!
Si tocmai cand ma pregateam sa subliniez ca se potrivesc bine copii, ambii sunt nazdravai, agitati si indragostiti de...perdele si galerii.
Ce frumos bate Elisa din palme!
Si ce palmite grasane areeee!
Ioana tot pe langa da.![]()
Mamiseli, m-a topit si albastrul vostru!
Vrem si niste caprui, cine echilibreaza balanta?
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anes spune:
alra ce pacat ca ati ratat iesirea la cabana! Dar bine ca a mare este ok acum! Asta-i mai important!
babyzapi, pfaiii...ce gagica hot! Soro, da` cred ca faci furori acolo prin strainatati!
lauramiron, incredibila Cati! Cu poponetul ala durduliu, ce vioaie si ce incantata sa paseasca este! Al meu este mai precaut. Merge de manuta, sta singurel in picioruse nesustinut cam jumate de minut, dar inca nu paseste singur.
Mirtha, ce agitatie si la tine! Lasa ca eva va fi tot frumoasa, indiferent cu ce o imbraci!
Ginye, va imbratisez si sa aveti tot norocul din lume!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)