*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*
Raspunsuri - Pagina 10
caterinas spune:
Neatza
De fapt, ce spun eu neatza ca ne-am trezit de la 7.30. Nu stiu care a scris ca e a 5-a noapte in care a dormit de la 22 la 7
. Andrei s-a trezit de la 9.30 pana la 1 de 4 ori dupa care s-a mai trezit la 4 si la 7.30. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Se trezeste si de 10 ori pe noapte. In cepe sa planga cu ochii inchisi, il pun la san si adoarme imediat. Dar e deajuns sa ma trezeascasi sa fiu tot obosita.
elilov3 spune:
neata fete
multumesc berta, iza si anca 

ia poftiti de aici la o felie de tort si o cupa de sampanie sau dupa caz ce va place 

....asa ma simt
am nervi creti fiumiu a facut show pana la 4 dim...sunt tare adormita bag un
si acum ma revigorez
mamiseli LA MULTI ANI! alaturi de sotior si mirunica draga ...la mai multi ani de casnicie 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Otiliav spune:
Neata!
Eli, sanatate, bucurii, noroc!
La mine nu a inceput ziua/luna bine. Mi-a cazut piticul din pat la 8 dimineata. Ma oftic ca toata noaptea m-am chinuit sa o pun in patut si de cheauna ce eram am atipit cu ea la san, ea fiind la o perna distanta de margine. Asa se intampla daca-i mergatoare si cheauna(nu mai zic de maica-sa
). E prima ei cazatura si s-a speriat/bosumflat. Am pus-o acum pe pat si i-a fost putina teama sa se dea singura jos dar a reusit pe burta tinandu-se de cearceaf, asa cum face de obicei.
Dupa cum spuneam o noapte varza. A adormit la 10, s-a trezit la 11 sa scoata aerul, am pus-o in patut. S-a trezit la 12 ca a simtit mutarea, am plimbat-o si iar in patut. Dupa care la 2 s-a trezit pusa pe supt, a mancat bine, scos aerul si tup cu ea in patut. La 5 s-a trezit iar si la 7 a supt si la 8 dupa cazatura.
In concluzie fara numar.
Ginye, ne gandim la voi.
sa veniti cu vesti bune!
Laura, las' ca face bine la ten dormitul. Eu nu ma gandesc decat ca vine ea si intarcarea si atunci sper sa am nopti dormite.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
aleinad.g spune:
Buna ziua, mamici! 
LA MULTI ANI! Eli, sa ai parte de sanatate, dragoste si impliniri!
Leloo, multumesc.
Si eu ma gandeam sa incerc cu aptamil, milumil. Acum vom vedea. Ea are 9 luni, pana la 10 cand pot sa-i dau topfer 3 (daca zici ca-i mai bun) am timp sa testez mai multe. Problema cu bibe am avut si eu la Bogdan. El la 9 luni deja bea din cana, pahar, acum ma intreb cum reusea. Ca Teodora nu-i in stare.
Ginye, tinem pumnii sa treceti cu bine peste incercare. Imi dau seama prin ce treci, Teodora a avut interventii de 5 min si eram disperata. 
Laura, Cati e deja fetita mare, iar Rebeca e un sprijin de nadejde. 
Amalia,
. Cam asa sunt si eu de incurcata. In plus vreau si un material mai bun. Scoica o am de la chicco si transpira groaznic.
Babyzapi,
. Imi place ca-i incanti pe francezi cu retetele tale.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Eu raportez galuscuta cu ceva pofta de mancare, acum trecem cam zilnic de ... atentie, sa nu radeti Continua "bunele" obiceiuri de noapte, cand suge ca vitelusa. |
Nu dispera, ca nici noi nu suntem prea departe. 300-400 de hrana solida si cam tot atat de lapte. Asta e portia ei si orice crestere intr-o parte duce la descrestere in cealalta parte. Incerc sa ma consolez cu ideea ca am o fetita care tine la silueta.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui bertha Olivia, unde disparusi?! Mi-e si frica, ![]() |
Si mi-e imi este frica

| citat din mesajul lui bertha Eu raportez galuscuta cu ceva pofta de mancare, acum trecem cam zilnic de ... atentie, sa nu radeti Continua "bunele" obiceiuri de noapte, cand suge ca vitelusa. De cand are 4 dinti sus, mi-a facut praf mamelonul stang, incerc sa-i dau o pauza, dar nu prea pot, ca se umfla ca un balon, hi, hi, parca-s o vacuta cu silicoane.![]() |
Ohoho, la mai mare!
| citat din mesajul lui bertha Darius e la Craiova la bunici, |
Si eu care imi faceam griji ca vede ultimele poze cu Ana, ultimele doua serii
| citat din mesajul lui bertha Ioana incearca sa bata din palme, isi ia avant, dar nu prea si le nimereste, da pe langa, e f haioasa. A invatat-o Darius "sa rada cu silabe" (asa zice el), adica zice ha-ha-ha. |
He he. Am reusit sa-i fac filmulet acum cateva zile, cum s-a trezit a inceput sa faca bravo. Acum mi-ai dat o idee, o pun pe Ana la treaba sa faca si ea "cu silabe"
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetelePozele noastre
alra spune:
ginye, multa bafta cu stefanut! va tinem pumnii sa mearga totul bine.
noi azi am inceput scoala
bucurie maxima, toata vara a cerut sa mearga.
"nicole, tu ai voie la scoala cand cresti mare, saptamana viitoare!"
Flowers spune:
Poate face convulsii in timp ce doarme daca are temperatura si n-o trezesc pt ai da un antitermic?
Mami de Brianna si Julia
Amalia spune:
LA MULTI ANI si muuuulta sanatate Eli!!. Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, liniste sufleteasca si multa impliniri! Sa te bucuri de baietii tai!

poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001)
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Flowers nu prea ma pricep, dar dupa parerea mea se poate. Eu am incercat sa scad temperatura si daca dormea...am preferat sa-i stric somnul, sa-i iau temperatura si sa-i dau antitermic.
| citat din mesajul lui Flowers Poate face convulsii in timp ce doarme daca are temperatura si n-o trezesc pt ai da un antitermic? Mami de Brianna si Julia |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Continua "bunele" obiceiuri de noapte, cand suge ca vitelusa.