Cel mai bun homeopat din Timisoara-continuare
Marius , nu am intels de ce anume ai inchis subiectul Dorsiliei. Ce discutii private sa fie continuate in privat , cand erau discutii care interesau mai multe persoane? Printre care si eu , ca astept sa vad parerile despre doctorii respectivi si alte interactiuni cu ei. Bine ca se inchid subiectele asa, de florile marului.
Si aici mesjul Dorsiliei :
"buna!
am o lunga lista de medici homeopati de aici insa il vreau pe cel mai bun...cum metoda de a o lua din usa-n usa, din cabinet in cabinet, din medic in medic, nu mi se pare una binevenita acum pt copil, incerc sa apelez la voi si la experientele voastre ca sa-mi faceti recomandarile necesare.
Ma intereseaza
-parerea celor care au apelat la dr Gheorghe Jurj, ce impresii v-a lasat consultul, tratamentul, evolutia starii de sanatate a copilului.
-parerile voastre personale despre cine este homeopatul No. 1
merci
lia "
Mariaa:
"salut lia,
scurt si la obiect:
parere Jurj - raspuns la tratament bun insa ca mari minusuri:
- asteptat la usa cabinetului oreeeee intregi (ziua e complet compromisa!) fie intarzie mult la inceperea consulturilor (si 2 ore) fie sunt pacienti in numar enorm pentru o zi de lucru.
- din cauza numarului foarte mare de pacienti consulta in paralel in doua cabinete facand cumva ture intre cabinete (stiu ca pare increbibil dar asa facea); am decis sa plecam de la el cand a uitat efectiv de noi intr-un cabinet.
- poate afli o pararea mai recenta, poate si-a mai revizuit modul de lucru intre timp desi ma indoiesc, altfel foarte bun medic insa astea sunt minusurile!
dr. Babut - cabinet la Masloc - medic foarte bun, asigura in costul consultatiei si medicatia. se merge cu programare de care se tine cont!
homeopat Lugojan Ofelia - medic foarte bun!! are un dar special pe care nu l-am intalnit la alti medici, are o liniste si o pace cu dansa mereu! si dansa are multi pacienti insa cine intra in cabinet nu se simte zorit sa-si spuna repede durerile si s-o stearga! este foarte atenta cu pacientii!!
am urmat tratamente homeopate mai bine de 2 ani la fiecare din medicii mai sus amintiti. dupa mine ordinea ar fi 1.Lugojan, 2.Babut, 3.Jurj.
sanatate multa
+6 "
si
iu lia:
"Citat:
citat din mesajul lui Ana_m
Pentru noi doamna dr . Andrejkovits Marieta (se citeste andreicovici). Noi am ajuns la ea din intamplare , pe urma am auzit numai de bine desprea ea .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Imi poti spune unde o pot gasi? "
Vaida este asistenta la catedra de anatomie la mine la facultate, dar nu stiu cat de buna este. Este insa o alta doctorita, fosta sotie a cardiologului Branea si eacse ocupa cu homeopatia(este mai mult un hobby la ea , dar are un prieten care e homeopat , daca doriti intreb de el).
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Raspunsuri
marius spune:
Scuze am facut o confuzie cu alt subiect.
Continuati va rog pe subiectul initial.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa