Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*
Raspunsuri - Pagina 7
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean fetelor...sa nu dati cu rosii..dar nu inteleg de ce e asa mare stresul cu vaccinul de 6 luni, cand e acelasi cu cel de la 2 luni(e rapel)...daca atunci nu au avut efecte adverse, de ce ar avea acum? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni corect. la nici un vaccin al meu nu a avut reactii. la cel de 4 luni am uitat sa ii pun preventiv supozitor paracetamol, iar azi trebuia sa mergem la bilantul de 6 luni... dar a dormit.. asa ca mergem marti Povestea noastra |
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui petrean eurespal e pentru tuse...se cam da acum de la nastere..ca e foarte bun..dar are un gust..de-ti vine sa-ti iei campii ![]() chiar e de efect..dar...degeaba..dc facem alergie Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
merci, eu pana acum nu i-am dat nici un medicament, nu a fost nevoie, am luat eu destule in sarina, m-am procosit decum am ramas insarcinata pana am nasc ut cu o tuse de aproape ca imi tuseam stomacul . am luat tot ce se putea lua in sarcina... nik nu am scapat pana nu am nascut
provista spune:
gata a papat copilul meu la pranz 120 ml supa si 1/2 banana. mai intai pe la 11 a papat 120 ml suc de fructe, legume... acum trecem la somnik
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
petrean spune:
somn usor..somnorosilor:)ai mei dorm..2..un geaman cu Andrei..Vladut..urla la luna![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
cativ13 spune:
Multumim pentru urari

Nu stam mult ca azi e si tati acasa si se presupune ca petrecem timpul impreuna...toti 3
Pun imediat niste pozici si va las linistite.
mami de Silvia Ioana
mihaelacg spune:
salutare fetelor!
bine ai venit in gasca noasta provista.
eu va citesc fetelor, sa nu dati cu pietre in mine, dar laptop-ul meu da semne de "duca" , mi se blocheaza tastatura, tb sa-l duc la reparat, dar nu stau prea bine cu banutii . fetele cu laptop, ati patit asa ceva? oare ce-o fi si cat m-o costa sa-l fac? merge doar cu mouse-ul. doar va citesc, u pot sa si scriu.
noi am fost la mare si maria a fost fff cumintica. s-a comportat exemplar.
fetelor, eu cand va "aud" cu diversificarea, cate tb facute....imi vine sa-i dau tzitzi pana ii dau sa manance ce mancam si noi.![]()
La multi ani sarbatoritilor de astazi.
eu fac CD-uri cu poze pt nanutii mariei, am sa incerc sa pun cateva poze de la mare.
is pe-aici prin zona, pana se trezeste tati cu puiuta ca cica ne scoate in gradina botanica.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36
provista spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Ioana la 5 luni Multi pupici si...revenim ![]() mami de Silvia Ioana |
ii place sa stea in funduletz... vede lumea altfel..

provista spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg salutare fetelor! bine ai venit in gasca noasta provista. is pe-aici prin zona, pana se trezeste tati cu puiuta ca cica ne scoate in gradina botanica. ![]() din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() pozici noi cu fata lu` tati http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36 |
multumesc.
e ceva interesant azi in gradina botanica?... vreo expo ceva?