Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Provista dar a papat Dragos bine astazi.Eu abia am reusit sa o pacalesc sa pape un pic de branzica cu banana

Cativ foarte frumoase pozele
Petrean tot ma mir de tine cum te descurci cu 3 ca eu de multe ori cu 1 singura simt ca numai pot fara ajutor

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

provista stii cumva fetele care merg la munte?

http://community.webshots.com/user/adirys21
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Uite-le !!!!!!!
1 Novus
2 Lysbeth
3 Leeloo
4 Olishka
5 Anca Nicolae
6 Saby
7 Maria_k
8 Cativ
9 Joanna
10 Dyanna
11 Nasa Dyanna
12 Ela 78
13 Simina
14 Gaza
15 Pisik
16 Tamara - prietena Olishka
17 Adirys

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui provista

dyana, nasa dyanei, leeloo, gigelica nu ca e nasa,oliskha, novus normal,gaza, maria k,era o lista pe undeva pe aci

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea

maria k nu merge..ca merg la nunta

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Ba merge !! dar sta doar vineri seara !!!

multi la frumosii tai !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Ioana la 5 luni

Multi pupici si...revenim

mami de Silvia Ioana

foarte frumoase fetele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Provista dar a papat Dragos bine astazi.Eu abia am reusit sa o pacalesc sa pape un pic de branzica cu banana[left]

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

asa papa mereu. dimi la 8 un bibe cu lapte 100-120 ml apoi suc la fel 100-120 ml pe la ora 10-11, la pranz supa la fel, banana, pana se trezeste(cam 2.5-3h doarme) pe la ora 16 mai papa un bibe cu lapte apoi pe la 17.30-18 mar ras cu sau fara banana, apoi un bibe de lapte dupa 1h si seara ora 21.30-22 un bibe cu cereale si noaptea pe la 3 se mai trezeste odata ptr papa cam 100 ml, restul trezirilor e ptr concert si dimi la 6 iar un bibe de 100 ml. de luni bagam branzica, apoi incercam si carnitza [sa gasim gaina iaia motzata] si ou 1/4 ptr inceput.

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui provista

dyana, nasa dyanei, leeloo, gigelica nu ca e nasa,oliskha, novus normal,gaza, maria k,era o lista pe undeva pe aci

dragostea mea

maria k nu merge..ca merg la nunta

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Ba merge !! dar sta doar vineri seara !!!

multi la frumosii tai !!!

eu stiam ca merge maria k [doar va urmaream, v-am zis]

dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bau! Randul nostru la taclale, ha?

Aris uite cum fac io: dimineata la 6,40 (nu 6,30, nu 6,50! Parca a inghitit un ceas!) desteptarea. Incep vocalize: aaaa, eeee, timp in care mami curata legumele si le pune la fiert, apoi face bibe. Pe la 7 papam (si dureazaaaaaaaaa), stingem focul la legume. La 8,30 valea in parc (la tine nu e cazul). La 11 inapoi acasa, ii dau piticului ceva de joaca sau il pun in centrul de activitati pt 5 minute cat bag blenderul in legume. Halimus. Apoi somn de voie (2-3 ore). Cand se trezeste am pregatit deja un morcov (curatat de coaja), am scos de la frigi piersica si marul. Bag morcovul la storcator (10 secunde), marul (crud) si piersica in blender (20 de secunde), apoi le amestec si trantesc si niste cereale. Dureaza fix un minut sa-i pregatesc masa. Stiu ca nu e ca la carte cum fac cu supa de legume, ca o las vreo 2-3 ore sa se raceasca cat ies io in parc, daca as sta la curte as pune la fiert totul pe la 10, dar deh... Oricum ii fac zilnic supa, pardon, piureul de legume, deci nu cred ca pateste mare lucru. Saptamana aviatoare vreau sa trec la steamer, bag steamerul, pun 30 min, ies in parc, cand ma intorc e gata, deja la temperatura camerei. Mentionez ca dimineata de obicei este si una bucata tata acasa, dar nu ne incalzeste cu nimic, ba mai tare ne enerveaza cu indicatii pretioase.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Salutare si de la noi !!!

Am venit si noi din parc de la gasca de mamici

Olishka , m-au intrebat fetele din parc de unde sunteti ca s-au prins ele ca aveati aer de capitala ; le-am dat toate lamuririle necesare

Alexandra isi face somnul de frumusete , la fel si tati ei iar eu imi fac de cap la calculator

Mai nou pot sa zic ca are programul stabilit mandretea mea: dimineata somn pana la 09-09.30 apoi ieist din casa obligatoriu pe la 11 cand vine mos Ene din nou dar dureaza fix 1 ora si apoi de la 14-16,17 depinde de zi si eventual mai pe seara daca iesim pe la 20 pana la 21; eu zic ca e ok

Mamicile care alaptati, cum faceti dimineata cu lapticul? adica Alexandra manaca pe la 06.30 apoi la 08.30 vrea iar si adoarme pana la 09.30 cand dupa capul ei ar bea din nou ; eu ii dau dar cand sa manace si ea cerealele ca acum suntem mari, bineinteles ca nu ii e foame ; sa-i dau ceai ? sa stea si ea macar vreo 2-3 ore fara tziti, ca dupa amiaza poate sta ( Olishka )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bau! Randul nostru la taclale, ha?

Aris uite cum fac io: dimineata la 6,40 (nu 6,30, nu 6,50! Parca a inghitit un ceas!) desteptarea. Incep vocalize: aaaa, eeee, timp in care mami curata legumele si le pune la fiert, apoi face bibe. Pe la 7 papam (si dureazaaaaaaaaa), stingem focul la legume. La 8,30 valea in parc (la tine nu e cazul). La 11 inapoi acasa, ii dau piticului ceva de joaca sau il pun in centrul de activitati pt 5 minute cat bag blenderul in legume. Halimus. Apoi somn de voie (2-3 ore). Cand se trezeste am pregatit deja un morcov (curatat de coaja), am scos de la frigi piersica si marul. Bag morcovul la storcator (10 secunde), marul (crud) si piersica in blender (20 de secunde), apoi le amestec si trantesc si niste cereale. Dureaza fix un minut sa-i pregatesc masa. Stiu ca nu e ca la carte cum fac cu supa de legume, ca o las vreo 2-3 ore sa se raceasca cat ies io in parc, daca as sta la curte as pune la fiert totul pe la 10, dar deh... Oricum ii fac zilnic supa, pardon, piureul de legume, deci nu cred ca pateste mare lucru. Saptamana aviatoare vreau sa trec la steamer, bag steamerul, pun 30 min, ies in parc, cand ma intorc e gata, deja la temperatura camerei. Mentionez ca dimineata de obicei este si una bucata tata acasa, dar nu ne incalzeste cu nimic, ba mai tare ne enerveaza cu indicatii pretioase.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Moamaa ce devreme va treziti !!!
Si ce mami eficienta avem
Si la noi e tati dimineata acasa si el ne prepara + serveste cerealele si e foarte mandru de sarcina asta pe care dealtfel si-a desemnat-o singur

Mergi la inceput

Fetele tema de casa: o cunostinta de-a mea s-a gandit sa se angajeze in timpul CIC ceea ce a si facut pt 2 luni !! acum nu stie daca o prind astia sau nu, si ce ii fac !!? adica doar da banii inapoi ??

Nici nu stiu unde sa ne interesam, ea saraca nu prea a stiut ce si cum, aia de au angajat-o nici atat nu i-a interesat si acum a aflat ea ca e in ilegalitate dar ce sa faca ? sau sa astepte sa o gaseasca ??

Mergi la inceput