Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asteptam detalii despre KIABI, daca se duce careva, dati de stire, tare-s curioasa cum sunt preturile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Salutare!
solduri de toamna la kiabi : reduceri de pana la 80%
http://www.kiabi.com/#ns_campaign=soldes_automne2&ns_mchannel=emailling_&ns_source=090930_soldes_automne2&ns_linkname=image&ns_fee=0?IdTis=XTC-1F-UN0VL-FF-G41GOT-JQWL

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

saru'mana pt oferta Miki,intai o sa-mi bag un pic nasul pe ebay si sigur o sa vin cu un sac de intrebari

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Scuze ca v-am bagat in ceatza, m-am exprimat gresit, era vorba despre costul de livrare si la cazul in care comanzi la diferiti vanzatori

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

Buna fetelor.Pentru cele care vor sa comande pana saptamana viitoare pe Laredoute.fr(dc e cazul)au cod de cadou pentru o genta si portofel- Le sac vernis + le porte-monnaie assorti
avec votre Code 68934.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Buna, din nou
Pentru cele care au dat deja comenzi cat si pentru cele care vor sa comande acum in soldurile de toamna, coletele vor pleca de la mine pe 31 octombrie; asa veti avea timp sa faceti cate comenzi vreti si unde vreti
cum e posibil sa incep serviciul , in afara soldurilor mari, cele de iarna ssi cele de vara, nu voi putea trimite colete decat o data pe luna, la sfarsit;
exceptie va fi, cred ,pentru sarbatori, in cazul in care veti comanda cadouri pentru acea ocazie, cand voi trimite inainte de 24, adica pe 19 decembrie; bineinteles ca va vi livrare si in noiembrie, la sfarsit(28.11), daca vor fi colete
pentru alte informatii nu ezitati sa ma contactati pe mail sau mess
va pe toate si spor la shopping

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna, fetelor. Am fost la Kiabi, sunt destul de multe hainute la preturi bune, un pic mai mari ca pe site (10-20 lei).
5 body = 35 lei
pantaloni baieti = 23lei
pantaloni baieti = 20 lei
pantaloni baieti = 33 lei
geci = 34 - 80 lei
pulover = 30 lei
caciuli groase = 20 lei
5 sosete - 22 lei
Blugi de dama = 50 - 100 lei
Bluze dama = 25 -50 lei
maieut dama = 19 lei
Cam astea imi vin in minte acum, dar eu am fost multumita de ei si au o gama variata de hainute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

multumim frumos pentru informatii, Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

In legatura cu ebay si paypal. Eu mi-am facut cont pe paypal, si am atasat cardul. Apoi am facut comenzi pe ebay.Totul a fost ok si fara sa imi fie verificat contul de pe paypal. Dupa ce faci contul pe paypal si atasezi cardul poti cumpara si fara sa ai contul verificat. Problema apare atunci cand trebuie sa iti fie virati bani in cont. Cand mi s-a intamplat sa nu primesc unul din colete, am luat legatura cu vanzatorul si acesta a spus ca imi returneaza banii. Atunci a trebuit sa solicit verificarea contului la paypal. Mi-au oprit o suma mica, nu mai stiu exact, parca 1,50 euro,apoi , cam in trei zile am gasit pe extrasul de cont un cod de 4 cifre. Codul asta a trebuit introdus pe site la paypal. Din acel moment contul a aparut ca verificat si mi-am putut primi banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Am postat in urma cu cateva saptamani un link referitor la un site pentru persoane mai plinute. Am comandat pentru prima data de la ei si tin sa va spun ca au marfa de calitate foarte buna, ma refer atat la materiale, cat si la finisaje (recunosc, eu-s mai pretentioasa de fel). Pentru cele care tin la calitate si nu numai, va recomand acest site, sunt seriosi, va tin la curent tot timpul cu stadiul livrarilor si trimit pachetele recomandate (taxa de livrare este de 7 euro) : http://www.yoursclothing.co.uk/

Mergi la inceput