Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna dimineata, fetelor. Azi se deschide Kiabi in Grand Arena!!! Sunt tare curioasa care sunt preturile, daca ajung pe acolo va spun cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

daca fac cont pe ebay.com e valabil pe ebayurile din toate tarile?

sau trebuie sa fac pe ebay.uk?

13+

Contul de pe ebay e valabil pe toate, indiferent de tara.
Cel din UK e ebay.co.uk. Eu m-am inscris pe .fr si rau am facut pentru ca toate notificarile le primesc in franceza
Recomand cont pe ebay.ie (Irlanda) pentru ca e in engleza, e in euro si, dintre toate ebay-urile are cei mai multi vanzatori care trimit in Ro.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

saru'mana!

atunci o sa-mi fac pe ebay.com si vad eu pe urma care imi place

pe mine chiar ma tenteaza ebay.fr

voi pe care v-ati bagat cu precadere?

pe .uk?

deocamdata m-am inscris la PayPal cum mi-a zis Miki si acum astept codul ala din 4 cifre

13+

Mergi la inceput

Citat:

deocamdata m-am inscris la PayPal cum mi-a zis Miki si acum astept codul ala din 4 cifre

13+

Codul ala iti apare dupa cateva zile (la mine dupa vreo doua) in extrasul din internet banking. Asta ca sa nu astepti pana vine ala pe hartie.
Ideea e ca deja poti sa licitezi pe ebay chiar daca nu esti membru membru paypal verificat.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Legat de ebay.fr, din experienta proprie pot sa va spun ca preturile sunt foarte mari comparativ cu alte site-uri ebay, majoritatea francezilor nu livreaza in RO si, daca livreaza, au costuri destul de mari, in general peste 6 euro, in conditiile in care de pe ebay.uk asta e maximul.

Iar in ceea ce priveste ebay.uk, chiar daca unii scriu ca livreaza doar in UK, eu i-am contactat cand ma interesa o licitatie sa-i intreb daca mi-ar livra in RO si au acceptat, sunt super ok.

De asemenea, legat de ultimul post al lui miki, sa fiti atente ca la unii vanzatori plata trebuie facuta in anumite zile de la terminarea licitatie/achizitia produsului (in cazul in care e Buy it now). Asa ca, daca licitati fara sa aveti contul de Paypal activ, trebuie sa va calculati daca va incadrati in timp sa faceti plata, ca altfel e posibil sa primiti feedback negativ, ceea ce conteaza la urmatoarele licitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Graviduta sar'na pt raspuns, abia acum l-am vazut! O sa incerc si eu sa-mi fac cont pe e.bay. Mai nasol e ca trebuie sa platesti comisionul de trimitere pt fiecare produs castigat la licitatie

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Mai nasol e ca trebuie sa platesti comisionul de trimitere pt fiecare produs castigat la licitatie

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

La ce comision te referi? Eu nu stiu de nici un comision. Detaliaza!

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am vazut asta,scrie pe site la PayPal ca apare codul ala in "card statement" daca-l accesezi on-line

acum astept codul,ca deocamdata habar n-am cum e cu licitatia propriu-zisa pe ebay,cred ca trebuie sa citesc intai ce si cum,ca sa nu-mi prind urechile pe acolo (adica sa nu fac vreo tampenie)

13+

Mergi la inceput

Citat:

am vazut asta,scrie pe site la PayPal ca apare codul ala in "card statement" daca-l accesezi on-line

acum astept codul,ca deocamdata habar n-am cum e cu licitatia propriu-zisa pe ebay,cred ca trebuie sa citesc intai ce si cum,ca sa nu-mi prind urechile pe acolo (adica sa nu fac vreo tampenie)
13+

Intri deseara pe mess si-ti dau lectii gratuit la super oferta

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nu stiu despre ce comision de trimitere e vorba. Cand cumperi mai multe produse de la acelasi vanzator, exista 2 posibilitati: fie sa-ti aplice o singura data costul de livrare, fara nicio chestie aditionala, fie sa aplice costul de livrare intreg plus inca o parte din acel cost pentru fiecare produs in plus cumparat, adica iti aplica un discount la costul de livarre per produs. Nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris, dar intrati pe produsul care va intereseaza si uitati-va la conditiile de Shipping si Payment ale vanzatorului unde pot aparea aceste discounturi.

Mergi la inceput