Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 2
aidaciolac spune:
Selen acolo la malul marii e ca si cum ai naste in apa scumpa , cica ar fi mai usor
Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Haaaaaaai Selen
Ebru vrea sa va vada
Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Go Selenicoooo Go !!!!!!
Vine Ursulicaaaaa !!!!!!
Nastere usoara !!!!!!!
Go Katerynaaaa Go !!!!!!
Vine Trandafirasul !!!!!!
Nastere usoara !!!!!!!
Uite-asa asteapta gasca vesti
Cea mai fericita 38 + cu
liliac1 spune:
Neata fetele mele. Vin si eu la o cafea... ca ma tot foiesc de vreo ora si nu pot sa dorm din cauza de caldura. Si ce-mi vad ochisorii?? naste Selen
Pai sa scot si eu niste majorete
Hai Selen!!!
Liliana, Andra-Maria & cu 32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
lutoniana spune:
Ofer cafele, frappe-uri si sucuri tuturor fetelor ...ca azi avem o zi frumoasa, asteptam doua fetite cu fundite !!!!
Cea mai fericita 38 + cu
lutoniana spune:
'Neata Liliac e chiar asa cald ? mie mi-a fost chiar rece noaptea ce a trecut....
Cea mai fericita 38 + cu
liliac1 spune:
Luto la voi se intelege ca stati la polul ploilor dar eu mi-s la tara, in camp, aproape de Baragan si-aici ii da tare cu arsita. Deci, azi s-au anuntat din nou temperaturi de peste 30 de grade!! Si cum eu sunt si-un miniincubator...mor de cald!
Cat despre ce si cum te doare...am asa un sentiment ca vrei s-o ajungi pe Selen din urma Stai linistita, pe partea stanga.
Liliana, Andra-Maria & cu 32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
lutoniana spune:
Mai fetelor de cand ma tin sa va intreb ceva....dar deh...vorba lu' Miha74 e de la etate
Voi taiati etichetele de la hainute ? Sa va zic si de ce:
- in primul rand ca mama viitorului meu bebelus este absolut isterica si nevrotica daca are o eticheta dinaceea intepatoare la ceafa.....
- si in al doilea rand ce am cumparat eu pentru Bebitza au cate un manunchi de etichete, nu numai una. Spre exemplu manuselele care sunt cat o pruna....au pe interior 4 etichete....
Si body-soarele tot asa.
Eu cred ca am sa le tai ca sa nu-l manance pe puiut....asa cum o sa manance Techila balenii
Voi cum ati facut ?
Cea mai fericita 38 + cu
hatsumomo spune:
HAIDETI FETELE SUS FUSTITELE PENTRU SELEN SI KATERINA!!!!!!!
HAI KATERINA
HAI SELEN
37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Cat despre ce si cum te doare...am asa un sentiment ca vrei s-o ajungi pe Selen din urma Stai linistita, pe partea stanga. |
Pai de la 3 la 4 am stat intinsa pe partea stanga si cu ochii pironiti pe perete dar nu s-a intamplat nimic. Asa ca am zis ca e mai interesant pe aici daca se mai trezeste cineva
Cat despre cararea deschisa de Selenica mai las in fata mea pe Croco si alte fete care sunt pana in 5 septembrie.....
Cea mai fericita 38 + cu