Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 5
angelynna82 spune:
Neatza mai pe la pranz si de la noi
Oana habar nu am ce sa iti spun de pasapoarte am sa se rezolve
Ramo felicitari pentr pupatura cu zgomot
Multa sanatate puiului mic si Monicai, putere, in curand va fi cu bb acasa
Dyanira superbe poze cu Andrei , eu ii dadeam Crinei Eurespal si un spray pt nas Pivalone 1puf/3ori pe zi
Babytza multam de urari, am avut o noapte linistita , ma bucur ca iti vine printesa acasa
Nausica un pup]ic special pt Ania, tare dragalasi sunt cand arunca jucariile
Claudinna lasa mami ca ti le vei aminti cand va creste mai mare…iar daca o sa ii povestesti moama ce interesat va deveni
Joy sper nu aiba nicio reactia Sofia
Babymom nici noi nu avem cine stie ce jucarii cu tot felul de butoane, melodii…, asa ca nu esti singura din “club”, felicitari pentru progresele lui Dragos
Johanna off mamico ce mica era Karla ici frumoasei
Andy_galro, Crina bea doar apa noaptea, de la vreo 6 luni nu a mai cerut mancare noaptea
Elly nu a iesit dintele , inca ne chinuim cu el, in schimb a dormit bine , te am pe tine si Bianca
Laureta de unde cumperi pampersi Baby Love? Sunt mai buni si ieftini decat Pampers? Ma bucur ca ai aflat din ce cauza a vomat Bianca, uofff dintisorii asta [ban], va am cu drag
CosmyB balaceala placuta si sa va simtiti bine domle
Noi am fost plecati la soacra mea, si-a facut fata mea nr cu alergatul lui mamaie, a botezat canapeaua pt ca au vrut sa o las fara pampers iar acum suntem in sfarsit acasa
VEcina mea e la spital sa nasca, am niste emotii pt ca bebe are peste 4kg...din ce au zis dr iar ea ar vrea sa nasca natural fara anestezie, sper sa fie totul bine
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
angelynna82 spune:
Ma bucur ca Moni este bine, abia astept sa ajunga acasa cu bebe
Crinul Meu
Poze
Crina
anamona spune:
si eu am intrat sa vad ce face monica
babytza, nocom multumim ca ne impartasiti vestile
cum sta cu alaptatul?
Piersicutza spune:
Babymom astea sunt avantajele unui copil cu frate mai mare. Dar tot mi se pare precoce sa descopere el singur asa ceva. Bravo Dragos.
Babytza continutul pastilutzelor de dinti de aici este urmatorul:
-Calcium carbonicum Hahnemanni D12
-Calcium fluoratum D12
-Calcium phosphoricum D12
-Chamomilla recutita D8
-Ferrum phosphoricum D12
-Podophyllum peltatum D12
Pe ele scrie ca sunt pentru intarziere de iesit dinti, dureri sau neliniste din cauza de iesit dinti, salivare abundenta si diaree tot din acelasi motiv.
Pretzul lor e 16-17franci elvetieni (1 franc elvetian= 2.7RON) cutie de 15g, nu stiu cate bilutze are.
Am facut si eu ieri omleta, multumesc de reteta , am amestecat-o cu ceva mai mult iaurt ca sa iasa moale caci Anna cu toate ca are 6 dinti dar tot nu mananca decat daca aluneca bine pe gat. A mancat tot. O sa mai repet figura si cu alte ingrediente.
Khristin 13 ani, ce frumos, v-ati propus o sarbatorire speciala? La inca multi multi ani frumosi si fericiti de familie de acum incolo!!!
joklk bine ai venit printre noi. Doamne prin ce ai trecut. Bine ca ati scapat si acum e totul bine.
Pentru cele care alapteaza aveti grija cu ceaiul de menta ca scade productia. Aici se foloseste pentru a intarca copilul.
Andy si Anna se mai trezeste noaptea o data sau de 2 ori dar nici nu ma gandesc sa nu-i dau lapte daca doar asa se linisteste. E drept ca ar fi bine sa manance ziua mai mult si noaptea eventual doar de sete sa mai bea apa, dar nu merge ca la carte. Poti incerca sa-i diluezi laptele de noapte treptat si atunci poate nu o sa-i mai trebuiasca deloc. Eu ma bucur ca macar noaptea bea lapte caci ziua nu bea lichide deloc si e constipata.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
joklk spune:
Babytza, facem kineto pentru ca avem o usoara hipertonie musculara. Ceea ce inseamna intr-un limbaj mai omenesc ca isi tine prea incordate piciorusele. Din aceasta cauza si merge destul de mult pe varfuri. Asa ca trebuie sa invatam sa ne relaxam muschii. Nu o incanta kineto dar important e ca se vad rezultate.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
nikolici spune:
khristin casnicie lunga si frumoasa iti doresc!!!13 ani..wow
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
CosmyB. spune:
Ange, Nocom dragute ca intotdeauna multumim frumos, sa ne auzim cu bine saptamana aviatoare
Ma bucur ca Moni e bine vai ca abia astept sa vad poze cu cel mai mic pitic
Nikole trimit sms acus
Joklk si bine ai venit!
ici la toata lumea, nu cred ca o sa mai am acces la internet pana la intoarcere, dupa o Mica discutie cu soata laptopul ramane acasa
Pozici
Mamica deMaya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
angelynna82 spune:
Khristin multi ani fericiti impreuna cu sotul tau
Mesajul lunnnggg l-am scris undeva pe la 12 dar l-am trimis cand am ajuns acasa
Crinul Meu
Poze
Crina
babytza spune:
Cuscra nu cred ca mai apuci sa citesti mesajul asta Dar eu il scriu totusi Tina a venit azi de la Brasov si NU mai pleaca nicaieri de acasa Ramane aici cu mami, gata cu hoinareala.
Drum bun si printesa linistita Balaceala placuta la mareeee Va poooop si va astept in Bucuresti
Azi am vorbit cu Moni si avea o stare tare buna, era glumeata si mai vesela, ceea ce m-a bucurat teribil. Am inteles ca bebita e pe gavaj , sa se obisnuiasca stomacelul cu laptic si sa nu il mai scuipe. Pana acum a fost cu perfuzie de glucoza. A reusit sa se mulga putin, au ajutat-o si asistentele. A zis ca incepe sa vina lapticul
Puiul mic e inca la oxigen , dar era mai linistita ca i-au spus ca e bine. Spera ca maine sau luni sa il aiba si ea pe bebita cu ea in camera. Asa cum spunea cumnata ei, era suparici ca vede puiul numai de doua ori pe zi , dar azi a vorbit injineru pe acolo si or sa o lase mai des sa il vada
Angelyna curajoasa vecina ta Nastere usoara !!!!!!!!
Ma bucur ca ati dormit bine
Facem nitica galerie sa iasa dintele ala ????
Johanna ce bine ca da rezultate !!! Am si eu niste prieteni care au gemeni si stiu ca si ei au facut pentru acelasi lucru pana sapt trecuta. La un an si o luna le-a zis dr ca nu mai e nevoie Si ei au fost prematuri, au venit pe lume la 30 saptamani. Nimeni nu credea ca vor trai , dar acum sunt frumosi si sanatosi !!!! Baietel si fetita
Muuulta sanatate !!!
Piersicuta multumesc mult pentru date
Ma bucur tare mult ca a papat bine omleta
Khristin la muuulti muuulti ani fericiti in continuare !!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Giuli cum a fost leutul dupa vaccin ?
Joy ati pus fata la regim ? Am vazut ca facea tati jogging cu ea azi in parc
Babytza si puiiValentina David
Poze