Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 21
angelynna82 spune:
Baby_boy ma bucur ca mai aveti putin de tras cu, casa
si multi
ici pofticiosului
La fel e si Crina, mare pofticioasa, in special la bere
, nu va ganditi ca ii dau, vreau sa spun ca nu poti sa bei un pahar langa ea, am incercat sa ii dau si popcorn...numai ca tre sa fiu foarte atenta, se ineaca de la el
Azi i-am dat sa roada putin morcov, avand dinti a muscat o bucatica mai mare...abia de i-am luat-o din gurita
Noi seara mancam iaurt natural si eventual o budinca de la Tnuva cu vanilie
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
lala77 spune:
Bay Boy, cred ca nu-i mare nenorocire ca a mancat putina inghetata. Si Anna a cersit o data de la bona si i-am spus ca poate sa-i da putin.N-o fi foc; poate ii e pofta si ei; de fapt, ei sigur ii e pofta ca ei ii curg balele la orice. Noi mai facem inghetata acasa cu mascarpone si frisca, asa ca e mai mult branza decat inghetata.
piolica spune:
Hello,
e luni, adica cresa...
. Azi Elsa a plins din nou, dar e normal, cred ca va dura ceva pina se va obisnui, insa a reusit sa doarma in patutul de la cresa, iar asta e o mareeeeee victorie!
Kristin, tu nu o sa stai putin cu Chris la cresa pina se va acomoda acolo? Ca ma intrebai, o sa plecam in alta expeditie vineri, stam pina luni, e undeva in Auvergne.
Si sa nu uit, la multi ani pentru cei 13 ani cu soata! Felicitari! Sa fiti fericiti 1000 de ani de acum incolo. Si eu am 11 cu soata mea si 6 cu ceferticat
.
anamona, daca vreti sa veniti prin zona, da-mi de veste, poate mai sintem pe aici la anu' si ne vedem pe la vreo 'chevrerie'.
monyca, eu stau cu Elsa la cresa citeva ore, o luam incet, incet, dar tot e greu. Si pt ea, si pt mine! Ne vom obisnui noi intr-un fel. Eu nu am nicio graba, ca nu incep maine munca, asa ca pot sa prelungesc perioada de acomodare, chiar azi am vb cu directoarea cresei care mi-a sugerat sa o iau usor. Cred ca a vazut pe fata mea ca nu-mi e usor. E clar ca Elsei ii place la cresa, insa sa fiu si eu cu ea. Azi, unul din educatori le-a cintat la chitara, cica Elsa dansa pe linga el si vroia sa-i traga de corzi. Asa ca ma gindesc ca acolo va socializa plus ca va avea multe de invatat.
babytza, merci pt vestile despre Moni! Ce bine sa a putut sa-si alapteze puiul!
Si ca veni vorba de puiul lui Moni, Piersicutza, sa stii ca am cumparat hainute pt Dragos, o sa le fac poze sa le vezi. Sper sa in seara asta sa ti le trimit, daca nu, cel tirziu maine o sa le vezi.
am citit pe diagonala, vroiam sa spun mai multe, insa am uitat total!!!
Pupici la toate mamicile si boboceii lor!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Si eu i-am dat Elsei sa linga putina inghetata, cred ca o sa fie fan de inghetata la ce sunete putea sa scoata atunci.
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Eu am devenit relaxata cu mancarea lui David, cel putin in deplasare.E prima data cand nu mai iau nimic de gatit dupa noi (pana acum ma asiguram ca avem acces la bucatarie, ca ii iau oalele si vesela lui).
Acum i-am dat de doua zile din mancarea noastra.Adica ciorbita a mancat de la mine (de vacuta, cu smantana) si cu putina paine.Dimineata putina paine cu galbenus de ou sau cu unt, la pranz a mai mancat cartofi natur pasati cu furculita sau pastrav la gratar sau piept de pui la gratar.Am precizat insa ca mananca si el asa ca nu i-au pus deloc sare.Si ne-am descurcat si a avut mancarea mai mult succes ca acasa.De pofta vorbesc, ca la cantitati nu exceleaza.
Dupa un an nu cred ca se va schimba nimic.Sau se va schimba cum se schimba si acum lent de la o luna la alta.Nu intentionez sa ii dau sare sau zahar doar pentru ca a facut un an si iar o sa sar cat pot de mult peste prajeli.Deci la noi nu cred ca se va simti dpdv culinar trecerea peste un an..
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Razvan spun e ca-l cheama "A-va" blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Genial! Si am am impresia ca mai aud un daaa cand o strig dar Razvan bate tot, e super precoce! Bravo mami!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...