Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

M-am pus si eu pe citit din urma.

Roxi bine ati venit ! Ma bucur sa aud ca Mikul a papat atat de bine Facem galerie sa iasa dintii aia odata !!!

Dana v-au trecut fetele in lista sau te trec diseara ? Ca nu m-am uitat

Oana pai ai reusit , e Monicutz pe lista cu Dragos

Dya woooow acum aveti 16 dinti Voi va tineti tare sa ramaneti cei mai cei dintre bobocei

Angelyna sunt din ce in ce mia dulci copiii astia si tot mai receptivi la diverse gesturi Sa-i mananci si nu alta

Laureta nu am vrut lacrimi imi cer scuze

S-a trezit pustiul , revin mai tarziu

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Clau habar n am unde; pot sa o intreb pe mama; n am mai fost de n ani de balci acasa.

Angeynna .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza asa e, ieri efectiv am ramas blocata pe ras si plans...nu puteam sa reactionel in altfel

Soricelul papa mai bine?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

hello

noi suntem pe ultima suta de metri cu renovarile...saptamana viitoare vine si mobila ..de abia astept.

Ma bucur pentru vestile bune despre Monica si bebe Dragos.
Babytza multumim

Nikolici iar va plimbati..bineeeeeee

La capitolul mancare..am si eu aceeasi intrebare..fetele cu bebici care au facut 1 an..ati schimbat ceva in meniu?? sau ce aveti de gand sa schimbati?
Noi papam noutati...popcorn...ii place la nebunie...
de doua zile pofteste la taica-su cand papa lapte dumicat..asa ca i-am dat si lui...buuuun rau..desi mi-a fost frica sa-i dau..era de vaca...e vreo problema daca ii dau cu lapte uht? sau trebuie praf?
Si acum cireasa de pe tort..duminica a mancat inghetata..am luat pentru noi 2 cornete...si nu mai poti manca nimic fara el..i-am dat cornetul..credeam ca nu musca..de unde..s-a infipt in inghetata de nu-i mai dadea drumul...o ora cred ca s-a lins pe bot dupa aia..he he
Ce sa mai am un mareeee pofticios.
Seara papam gratar de pui cu pireu..sau simpla cu painica...ieri a mancat 2 pulpite..ii place rau sa roada carnita de pe os

De astazi i-am introdus si cerealele cu bucatele..succesc total

Maine papam almette pe painica.o sa incerc si eu omleta cat de curand.

Ce noutati mai papa boboceii vostri?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Avem poze de la Sf Alexandru

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange Crinutza murdarice si expresiva

Cristina ma bucur ca sunteti aproape de finish,ce bine papa Raducu,noi nu ne laudam cu nimic nou,dimineata fructe,la amiaza supica sau ciorbica,felul doi piure cu ceva carnitza,laptic la nani si seara iaurt in diverse combinatii.

Roxana multumim de vestile legate de Moni,ma bucur ca e mai bine si o asteptam acasa.

Oana deci maine partyyyy

Dya ce-ai hotarat sa faci pana la urma?Nu de alta da maine e 1

Claudinna multi ici lu'A-va

Didi felicitari mergaretului

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Didididi, pai hai anul asta, poate ne si vedem

Angelynna, tu ai dat cioco la fetita??? spune tot!! are niste ochi superbi!!

babytza, multumim pt vestile despre Monica si Dragos, am gandesc mereu la ei!

andy.p, ce face grasunica?

wow, baby_boy, ii dai cotoiasul?? mie mi-e teama sa nu se inece...inca ii fac carnea la blender...

a mancat si razvan la pranz, pe langa supica de pui, fara carne, doar cu paine, un ou cu tot cu albus, bucatele, singur, de pe masuta de la scaunel

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

baby_boy, o sa scriu ceva mai tarziu vis a vis de meniu, ca acum am tendinta sa fiu telegrafica

azi de face un an de cand am venit cu Razvan acasa...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Noi cu mancarea nu ne laudam cu noutati. Unde stam aici nu avem cuptor, dar cand o sa ne mutam la noi acasa (sper pana la sf sept) o sa incerc sa ii fac mancarica ca pt noi; m as inspira si din retelele Oanei (Oanamada de pe forum cu diversificarea).

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Andy.p ici multi

Claudinna m-ai prins, ieri a primit un Kinder Pinguin si i-am dat doua gurite mici, normal ca ii placea, asa ca am profitat de moment si am facut sedinta foto

ici lui A-va

Sunt cu ochii in patru dupa retete pentru bebe, ea mai mult papa din mancarea facut pentru noi...cea speciala pt ea e cahhhh

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput