Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala felicitari pentru progresele Annei

Nocom deja mi-s geloasa cu ce ore de trezit aveti voi, tot asa sa o tineti

Paula-Laura, Crina are olita gen scaunel, nu e nici inalta rau dar nici joasa, sta bine in ea, numai ca trebuie obisnuita sa stea mai mult...ma joc cu ea, ii cant, avem jucariile preferate, eu sper intr-un progres...nu ma astept sa fie mereu o zi buna cu olita dar incet inaintam in directia buna

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

danadumitru bine ai revenit!!! Cum sa te uitam?!?!?!

Puiutza ta are niste ochi mari superbi, si cu ochelari si fara!!! Te asteptam mai des!

nushulica bine ai revenit!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anamona nu cred ca ai dreptul sa spui ca sunt persoane care se simt deranjate de postari proalaptat sau daca o spui e bine sa si nominalizezi ca altfel jignesti mai multe persoane.Eu nu cred ca Ada a dat replica din cauza asta ci pur si simplu i s-a parut ca se exagereaza pe aceasta tema.
Eu nu am incercat cu Andrei inca cu olita.
Andrei e mai bine stranuta mai putin si parca nu mai are atatia muci ii dau Calpol si mi-a zis dr sa ii dau si Eurespal de 3 ori cate 5 ml nu e prea mult????????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

In curand i voi spune Biancu gunoieru , una doua o gasesc la cosul de gunoi
Io am problema cu ea in magazine, daca o las jos o ia la fuga pe unde poate, tb sa stau cu ochi in paishpe.

Apropo buna ziua, sunt cam chiauna , Biancu a urlat cu regularitate in 10 in 10 minute de la 3 la 7 dimineta cand ea obosita a adormit si io... n am mai putut

Nocom bravo voua si soamne usoare

joy felicitari pt primi pasi

danadumitru pupam mutrisoara dulce cu ochelari

babytza m ai facut sa plang cu video cu parinti pe net. Acum cand am ajuns a casa am dus un calculator si le am legat netul. Parinti mei sunt in varsta mama are 72 de ani si tata 79, i am invatat cum sa apese pe butoane cum sa intre me net , pe Skype. Greu pt ei fff greu, tata ma intreaba acuma pe Skype de nush ce tabele i ies pe ecran si ca el nu apasa ca daca strica ceva sau se inchide calculcatorul .

Revin aud o urlatoare insitenta

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

citat din mesajul lui laureta

In curand i voi spune Biancu gunoieru , una doua o gasesc la cosul de gunoi

Si Andrei e la fel ba mai si mananca de acolo daca nu sunt pe faza

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giuli cum a fost leutul dupa vaccin ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Seara a avut 38, i-am dat 2 ml panadol si pana dimineata n-a mai avut nimic. Asa s-a comportat la toate vaccinurile.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ramo mi-ai raspuns la intrebarile care ma framinta de ceva vreme. Daca Cipri suge numai noaptea imi pierd laptele? Se mai satura cu asa program? El pe timpul zilei are doar o repriza de tzitzi, dupa primul somn, in schimb noaptea...ca Anda:)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Si noi la gunoooiiiiiii!!!!!!!!Cosul de gunoi e cel mai bun prieten (cand ne da bunatati gen coji de portocala), cel mai mare dusman (cand isi prinde degetelein capac), e si antemergator ca il impinge prin casa, se catara pe el sa ajunga la cosul cu fructe. L-am mutat azi ca sa nu mai fure ca ieri a mancat vreo 5 prune inainte de masa si nema pranz. Insa nu-i bai ca azi s-a catarat pe el in noua locatie si a papat chiftele. S-o vedeti ce miroase a usturoi!

Paula, eu deja ii dau dimineata dupa ce suge o tartina (paine cu unt sau Almette), sau o omleta dintr-un ou (fara ulei), sau cateva bucatele de cascaval/branza si putina rosie. De cateva zile ii fac si cam 50 ml suc de portocale.
Ca idee, Alice are 2 ani si 7 luni si dimineata mananca lapte cu cereale si eventual un sandwich, pe la 10 papa fructe, la amiaza -ceva legume cu carne si suc la desert, pe la 17 iaurt, iar seara papa felul 2, cam ce-a mancat la 12 si o sticla de lapte. Dupa parerea mea,nu e mult diferit meniul unui copil mai mare, cu diferenta ca sunt zile cand vrea numai prune si lapte.

Pe olita inca nu ne-am pus. Nici nu ne punem; urmam modelul de succes de la Alice. Doar ne-am jucat pana la 2 ani, apoi i-am explicat si a inteles si a fost super usor. Asa ca inca nu ma enervez, mai stam in pampers.Bafta celor care au inceput eja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

dyanira, crede-ma am obosit de atatea explicatii
alaptatul e o tema cu care e toata lumea de acord la care nu ai de ce sa simti nevoia sa dai replici taioase, era o demonstratie prin reducere la absurd, sunt convins ca ada a inteles.....
cu asta chiar am incheiat acest subiect...mai ales ca in principiu suntem cu toatele de acord, nu am identificat nicio idee cu care sa fim in dezacord....

hai sa incheiem aceasta discutie, a devenit plictisitoare chiar si pentru mine care am dezbatut-o cel mai intens, nici nu vreau sa ma gandesc la celelalte mamici care au tolerat-o de pe tusa.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

dyanira, crede-ma am obosit de atatea explicatii
alaptatul e o tema cu care e toata lumea de acord la care nu ai de ce sa simti nevoia sa dai replici taioase, era o demonstratie prin reducere la absurd, sunt convins ca ada a inteles.....
cu asta chiar am incheiat acest subiect...mai ales ca in principiu suntem cu toatele de acord, nu am identificat nicio idee cu care sa fim in dezacord....

hai sa incheiem aceasta discutie, a devenit plictisitoare chiar si pentru mine care am dezbatut-o cel mai intens, nici nu vreau sa ma gandesc la celelalte mamici care au tolerat-o de pe tusa.....

ok

Diana

Mergi la inceput