Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

legat de dinti cate zile dureaza durerile?

tzuki e f suparata de cateva zile, ma ingrijoreaza ca i-a pierit si apetitul, numai tzitzi o consoleazaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

legat de dinti cate zile dureaza durerile?

tzuki e f suparata de cateva zile, ma ingrijoreaza ca i-a pierit si apetitul, numai tzitzi o consoleazaa.....

Depinde de la 3-4 zile pana la 2-3 sapt in cazul maselelor.
Si apropo de subiect noi avem deja 16 dinti ne-au iesit la mare si ultimii canini deci suntem aproape completi mai avem un set de 4 masele.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Salutari de la Cheia!

Asa....legat de ultimele discutii.David a avut de cand se stie o singura noapte in care sa fi dormit cap coada.In rest se trezeste cel putin o data pentru tzitzi.Dr nu a zis nimic ca ar fi bine sau ar fi rau, noi suntem amandoi (si eu si el ) fericiti , asa ca....Din pacate am inceput si eu sa primesc sfaturi binevoitoare apropo de alaptatul dupa un an si o dau cu aia cu OMS-ul

Babytza, stiu ca incercasem sa il trec pe Dragos in listuta unde era si mamica lui dar stiu ca nu imi salvase....ma bucur sa vad ca s-a salvat.Pai crezi ca am asteptat degeaba vestea cea buna?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dianyra 16 dinti!!?!?!?!?!?!

Moamaaaaaaaaa, ce nebunie!!!! ramasesem cu numaratul la 8 si in asteptare 1 masea! Cred ca nu mai mananca nimic pasat, nu??

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya 16??? are you kidding me???WOWWWW

paula-laura eu am fost cu pb in gat de la conecrt pana ieri.Ma inecam seara cadn dormeam, bine ca a trecut!!!
Nu ti spun ca de cand cu concertul Madonnei, ne uitam mereu la unul dintre concertele ei din Argentina din turneul asta, parca incepe sa-mi placa, mai inteleg si eu ce am vazut din multime!...si pot si respira normal

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nu nu e gluma.Are 8 dinti, 4 masele si 4 canini.Inca ii mai place pasat dar nu f fin ci asa mai mare.Deci la capitolul dinti suntem experimentati daca aveti intrebari va raspundem cu drag.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Moama Dya 16 dinti , felicitari

Oana ici multi

Anamona, Crina are dureri de cateva sapatamani bune, nu incontinuu dar sunt. Nici pofta de mancare nu are, asa ca e de inteles ca Theea e la fel

Am avut azi un moment cu fata mea atat de dulce si de emotionant, ne jucam amandoua lipind nasurile noastre si trageam aer....pt ea lucrul acesta este o mareeee distractie, doamne cu ce pofta a ras...normal ca radeam si eu...din ras am dat in plans

Tot azi ne-am serbat cu putin Kinder Pinguin , doar 2 gurite mici mici

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nu vreau deloc sa va intristez dar am rugamintea sa spunem cateva cuvinte frumoase unei mamici incercate prea mult.

Bebe Mihail de Maria de la odiseea septembrie-octombrie 2009 s-a dus la ingerasi.

Dumnezeu sa il odihneasca si parintilor multa putere sa treaca peste aceste momente

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angelyna este absolut normal sa ti se intample asa, sunt atat de emotionante unele momente cu bebicii nostrii...ma lasa fara replica si inca raman uimita minute in sir d ...fascinata de copilul meu!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

multumim frumos pt reprimire

stiam eu ca sunteti niste fete de milioane si nu ne-ati uitat.
Speram ca vom intra mai des de acum inainte pt ca avem nevoie de sfaturile voastre.

fetele si bebelusii.

Mergi la inceput