Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 12
anamona spune:
legat de dinti cate zile dureaza durerile?
tzuki e f suparata de cateva zile, ma ingrijoreaza ca i-a pierit si apetitul, numai tzitzi o consoleazaa.....
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona legat de dinti cate zile dureaza durerile? tzuki e f suparata de cateva zile, ma ingrijoreaza ca i-a pierit si apetitul, numai tzitzi o consoleazaa..... |
Depinde de la 3-4 zile pana la 2-3 sapt in cazul maselelor.
Si apropo de subiect noi avem deja 16 dinti ne-au iesit la mare si ultimii canini deci suntem aproape completi mai avem un set de 4 masele.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Salutari de la Cheia!
Asa....legat de ultimele discutii.David a avut de cand se stie o singura noapte in care sa fi dormit cap coada.In rest se trezeste cel putin o data pentru tzitzi.Dr nu a zis nimic ca ar fi bine sau ar fi rau, noi suntem amandoi (si eu si el ) fericiti , asa ca....Din pacate am inceput si eu sa primesc sfaturi binevoitoare apropo de alaptatul dupa un an si o dau cu aia cu OMS-ul![]()
Babytza, stiu ca incercasem sa il trec pe Dragos in listuta unde era si mamica lui dar stiu ca nu imi salvase....ma bucur sa vad ca s-a salvat.Pai crezi ca am asteptat degeaba vestea cea buna?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nocom spune:
Dianyra
16 dinti!!?!?!?!?!?!
Moamaaaaaaaaa, ce nebunie!!!! ramasesem cu numaratul la 8 si in asteptare 1 masea!
Cred ca nu mai mananca nimic pasat, nu?? 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
dya 16??? are you kidding me???
WOWWWW
paula-laura eu am fost cu pb in gat de la conecrt pana ieri.Ma inecam seara cadn dormeam, bine ca a trecut!!!
Nu ti spun ca de cand cu concertul Madonnei, ne uitam mereu la unul dintre concertele ei din Argentina din turneul asta, parca incepe sa-mi placa, mai inteleg si eu ce am vazut din multime!...si pot si respira normal![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Nu nu e gluma.Are 8 dinti, 4 masele si 4 canini.
Inca ii mai place pasat dar nu f fin ci asa mai mare.Deci la capitolul dinti suntem experimentati daca aveti intrebari va raspundem cu drag.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Moama Dya 16 dinti
, felicitari 
Oana
ici multi
Anamona, Crina are dureri de cateva sapatamani bune, nu incontinuu dar sunt. Nici pofta de mancare nu are, asa ca e de inteles ca Theea e la fel 
Am avut azi un moment cu fata mea atat de dulce si de emotionant
, ne jucam amandoua lipind nasurile noastre si trageam aer....pt ea lucrul acesta este o mareeee distractie, doamne cu ce pofta a ras...normal ca radeam si eu...din ras am dat in plans
Tot azi ne-am serbat cu putin Kinder Pinguin 
, doar 2 gurite mici mici![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
angelynna82 spune:
Nu vreau deloc sa va intristez dar am rugamintea sa spunem cateva cuvinte frumoase unei mamici incercate prea mult.
Bebe Mihail de Maria de la odiseea septembrie-octombrie 2009 s-a dus la ingerasi

.
Dumnezeu sa il odihneasca si parintilor multa putere sa treaca peste aceste momente 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
nikolici spune:
angelyna este absolut normal sa ti se intample asa, sunt atat de emotionante unele momente cu bebicii nostrii...ma lasa fara replica si inca raman uimita minute in sir d ...fascinata de copilul meu!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
danadumitru spune:
multumim frumos pt reprimire![]()
stiam eu ca sunteti niste fete de milioane si nu ne-ati uitat.
Speram ca vom intra mai des de acum inainte pt ca avem nevoie de sfaturile voastre.
fetele si bebelusii.